Πες στη γυναίκα σου αυτό το αθώο ψέμα για να έχεις το πιο καυτό σεξ της ζωής σου!

0
747

Ένα από τα ωραιότερα πράγματα στο σεξ μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση, αποτελεί επίσης και την μεγαλύτερη παγίδα: το να ξέρεις πως να την φέρεις σε οργασμό. Γεγονός που θέλεις να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο ξανά και ξανά.. σωστά;

 

4 Τρόποι που θα μετατρέψουν τη βαρετή σεξουαλική σου ζωή σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Το να μένεις όμως συνεχώς στα ίδια και στα ίδια είναι ακριβώς ο λόγος που πολλά ζευγάρια πέφτουν σε μια καθημερινή ρουτίνα με αποτέλεσμα να χάνεται όλος ο πόθος και ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών, συμβουλεύει η ερευνήτρια του σεξ από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, Dr. Kristen Mark.

Όσο καλός και αν είσαι στις «εγγυημένες» κινήσεις σου, το ίδιο ρεπερτόριο στο σεξ είναι βαρετό. Και όταν η σύντροφος σου βαρεθεί, η σεξουαλική της επιθυμία θα πιάσει πάτο. Το χειρότερο σημείο όμως είναι το εξής: Τα περισσότερα ζευγάρια δεν συζητούν ποτέ μεταξύ τους για όλα όσα θέλουν στο κρεβάτι.

Ακόμη και όταν είσαι με κάποιον για χρόνια, το να συζητήσεις για σεξ αποτελεί ένα τρομακτικό θέμα, διότι εκθέτεις ευάλωτα σημεία του εαυτού σου. Ειδικότερα όταν έχεις τη διάθεση να παρουσιάσεις καινούργια πράγματα που θα ήθελες να δοκιμάσετε σαν ζευγάρι.

Η ερευνήτρια Mark όμως, έχει βρει τον πιο έξυπνο τρόπο για να πεις στην σύντροφο σου ακόμη και την πιο παράξενη σεξουαλική ιδέα, χωρίς να την φέρεις σε πανικό.

Πες στη σύντροφο σου πως χθες το βράδυ είδες το πιο τρελό όνειρο, όπου δοκιμάζατε μεταξύ σας μια καινούργια στάση στο σεξ (της λες όποια θέλεις να δοκιμάσεις).

Με τον τρόπο αυτό, αν καταλάβεις πως έχει τρομοκρατηθεί στην ιδέα ενός «τρίου», πρωκτικού, είτε με κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι, μπορείς απλά να γελάσεις και να ξαναδοκιμάσεις μια άλλη φορά με κάτι διαφορετικό. Αν όμως αντιδράσει με ενδιαφέρον τότε έχεις χτυπήσει διάνα.

Με τον τρόπο αυτό μπορείς εύκολα να καταλάβεις την αντίδραση της και να της προτείνεις να το δοκιμάσετε στα αλήθεια. Και από τη στιγμή που θα θελήσετε να βάλετε λίγη περισσότερη περιπέτεια στη σεξουαλική σας ζωή, είναι πολύ πιθανόν να σου ανοιχτεί περισσότερο και να μάθεις όλες τις σεξουαλικές της επιθυμίες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα ζευγάρια που συζητάνε περισσότερο για σεξ, τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένα, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες της ερευνήτριας.

 

4 Σεξουαλικές στάσεις για να την απογειώνεις.. ξανά και ξανά!