Home Women Σχέσεις Οι top 10 φράσεις που μπορείτε να πείτε κατά τη διάρκεια του...

Οι top 10 φράσεις που μπορείτε να πείτε κατά τη διάρκεια του σεξ για να…ξενερώσετε το σύντροφο σας!

Από την πρώτη φορά που κάνατε σεξ μέχρι και…τη νύχτα του γάμου σας, το σεξ ήταν είναι και θα είναι είναι ένα ναρκοπέδιο εκρήξεων, λαθών, γκαφών, ωραίων στιγμών και πάθους και μερικές φορές άκρατου χιούμορ.

 

Θα έχετε ζήσει αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι με το σύντροφο σας ή ακόμα και με παρτενέρ της μιας βραδιάς (one night stand partner), οπότε σίγουρα θα έχετε αρκετές και αξέχαστες στιγμές να θυμάστε.

 

Ωστόσο τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες υπάρχουν πολλά πράσινα φώτα, αλλά και κόκκινα πανιά, φράσεις, αντιδράσεις, στάσεις και συμπεριφορές που ανάβουν ή σβήνουν απότομα τον ένα ή τον άλλο σε κάθε περίπτωση.

 

Το site Saucy Dates έκανε μια έρευνα σε χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο και συνέταξε μια λίστα με τις δέκα χειρότερες φράσεις  που έχες πει ή έχεις ακούσει από τον-την ερωτικό σου σύντροφο κατά τη διάρκεια του σεξ και τα αποτελέσματα αφορούν κυρίως ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

 

Ως κορυφαίο λάθος για τις γυναίκες στη λίστα που συγκέντρωσε και αξιολόγησε το site θεωρείται να αποκαλέσεις το-τη σύντροφο σου με άλλο όνομα.

 

Το δεύτερο  χειρότερο πράγμα που μπορεί ν’ ακούσει μια γυναίκα είναι η κλισέ φράση “δεν μπορώ να το κάνω“, ενώ στην τρίτη θέση είναι το turn-off μιας βραδιάς, “μου έπεσε”. Ακολουθεί η ξενέρωτη φράση “τι να κάνω μετά;“, που είναι ενοχλητική και δείχνει σαφή απειρία, έπειτα η ερώτηση “Το έκανες αυτό με τον πρώην σου;” και το τέταρτο, ένα από τα χειρότερα closures και χ πάνω στο σεξ, είναι το “δε σ’αγαπάω πια“, που τερματίζει οτιδήποτε αισθανόσουν ή έκανες εκείνη τη στιγμή. Ίσως η πιο σκληρή φράση της λίστας.

 

Το πέμπτο που είναι επίσης buzzkill, και αφορά κυρίως γυναίκες που έχουν αδερφές, μεταξύ σοβαρού και αστείου είναι το “Πώς μοιάζει η αδερφή σου εξωτερικά;” ακολουθεί το “μετά απ’αυτό θέλω να χωρίσουμε” – ίσως καλύτερο από τη γνωστή φράση στο Sex and The City, “χωρίζεις μαζί μου ενώ είσαι ακόμα μέσα μου;!” , ενώ το όγδοο κατά σειρά είναι το “Μπορώ να σε λέω μαμά;” κάτι οκ μακριά από την ελληνική κουλτούρα αλλά ίσως πιο κοντά σε λατίνους εραστές που το έχουν συνήθεια να φωνάζουν μια γυναίκα που τους αρέσει mummy.

 

 

1676710-900x600.jpg

 

Τέλος, η πρόταση “Είσαι σχεδόν τόσο καλός όσο ο πρώην μου”, μια όχι τόσο σέξι φιλοφρόνηση, που αφορά και τους άντρες και τις γυναίκες και παρ’ότι είναι κάτω στη λίστα δε θεωρείται λιγότερο σημαντικό από τα προηγούμενα.

 

Αντίστοιχα για τους άνδρες, επίσης το λάθος όνομα είναι το απόλυτο κόκκινο πανί στο κρεβάτι, που κονταροχτυπιέται με το “Πρέπει να κατουρήσω”.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το “Τι ώρα είναι;”, που ακολουθείται από το εξίσου “Αυτό ήταν;“, που δείχνει βαρεμάρα, ενώ το “Βγάλ’τα και έλα γρήγορα“.

Επίσης, το “Πιστεύεις ότι η μαμά σου έχει δοκιμάσει ποτέ αυτή τη θέση;” βρίσκεται στην έκτη θέση, ακολουθεί το γειωτικό, “τι θέλεις να φτιάξω αύριο να φάμε;” σχετικά αναμενόμενο, ενώ το ‘Μου θυμίζεις τον πατέρα μου“, μπορεί να γίνει η αιτία ο άλλος να γίνει Λούης χωρίς να προλάβεις να τελειώσεις την πρόταση σου, η οποία μπορεί να είχε άλλη συνέχεια από αυτή που ο σύντροφος σας φαντάστηκε. Αλλά και πάλι, γυναίκες, μην το λέτε αυτό!!

Οι δύο τελεευταίες, που για κάποιο λόγο είναι οι χειρότερες, ωστόσο είναι η 9η και η 10η χειρότερη φράση για έναν άνδρα είναι, “Είσαι λίγο μικρούλης.”, βέβαια δεν είναι και πολλές τόσο…ντόμπρες ειδικά εκείνη την ώρα και το 10ο που κλείνει τον κύκλο με την πρώτη πρώτη φράση-κόκκινο πανί: “Ποιο ήταν το ονοματάκι σου θύμισε μου“.

 

Δείτε επίσης