Οι 5 κανόνες για καυτό σεξ στο γραφείο

0
1796

Δεν μπορεί να μην το έχεις φαντασιωθεί ποτέ. Πάντα σε κάθε χώρο εργασίας θα υπάρχει μια συνάδελφος, ξανθιά, ζουμερή και με αυστηρό επαγγελματικό ντύσιμο που θα σε κάνει να χτυπάς κόκκινο. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να το τολμήσεις λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις παρακάτω συμβουλές για σεξ στο γραφείο!

Και επειδή αν αυτά τα πράγματα γίνουν απρόσεχτα μπορεί τότε να σας πάρουν όλοι χαμπάρι και να γίνετε ρεζίλι, είναι βασικό να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές. Αν δηλαδή δεν θέλεις να σε λένε πίσω από την πλάτη σου  γ@#κουλα του γραφείου!

Και αν νομίζεις ότι σε λίγους συμβαίνει να φαντασιωθούν ή να θέλουν σεξ στο γραφείο, ξανασκέψου το! Σύμφωνα με μια έρευνα του Business Insider με 2.500 συμμετέχοντες, πάνω από τους μισούς είχαν σεξουαλική επαφή με κάποιον συνάδελφο. Έτσι διαβάστε κάποιες πληροφορίες που το εγχειρίδιο των εργαζομένων δε θα σας πει.

Σεξ στο… μανάβικο: Σεξουαλικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών!

1. Μάθε το νόμο

Σε πολλές περιπτώσεις, αν είστε ο προϊστάμενος μπορεί να θεωρηθεί σεξουαλική παρενόχληση, ακόμη και αν είναι συναινετική η πράξη. Κάνετε τη δέουσα επιμέλεια σας, υποβάλετε οποιαδήποτε απαραίτητα έγγραφα δηλώνοντας τις ερωτικές προθέσεις σας, και πιάστε δουλειά!

2. Μην πας με όλο το γραφείο

Καλό θα είναι να βρεις μία κοπέλα που σου αρέσει και να κάνεις παιχνίδι μαζί της. Αν το κάνεις σύστημα και πας με όλο το γυναικείο πληθυσμό του γραφείου, θα δημιουργηθούν αντιδράσεις και το κλίμα δε θα είναι και ό,τι πιο ευχάριστο.

3. Ανακάλυψε τα ιδιωτικά μέρη της εταιρείας

Αν ανυπομονείτε λοιπόν τόσο να μπλέξετε τη δουλειά σας με την προσωπική σας ζωή ψάξτε για αίθουσες συνεδριάσεων, χωρίς παράθυρα, πόρτες που κλειδώνουν, ακόμη και για μονό μπάνιο. Καλύτερα προνοητικός και ασφαλής παρά να σας πάρουν όλοι είδηση.

4. Προετοιμάσου για τα χειρότερα

Κατά πάσα πιθανότητα το μεταξύ σας σεξ δε θα κρατήσει και για πάντα. Καλό θα είναι λοιπόν, να θέσετε εξαρχής κάποιους κανόνες ώστε να μπορείτε και μετέπειτα να συνεργάζεστε με επαγγεμαλτισμό και τυπικότητα.

5. Σταμάτα να το φαντασιώνεσαι και τόλμησέ το!

Σχεδόν το 85% των ατόμων ανέφεραν ότι φαντασιώνονται σεξ με ένα συνάδελφο, και το 90% είναι ευτυχές που το τόλμησε!

Γιατί μερικές γυναίκες αγαπούν το άγριο σεξ;