Οι 3 πιο επικίνδυνες (αν και συνηθισμένες) στάσεις στο σεξ!

0
1724

Ας ξεκαθαρίσουμε ένα βασικό πράγμα: Οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του σεξ είναι κυρίως ασυνήθιστοι. Όταν όμως συμβαίνουν τείνουν να είναι μια ιδιαίτερα επώδυνη διαδικασία και κύρια αιτία αποτελεί το μέρος που κάνεις σεξ και όχι ακριβώς το πώς το κάνεις, συμβουλεύει η ειδικός Dr. Debby Herbenick από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και συγγραφέας του βιβλίου Great in Bed.

 

Τα σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα τα ραντεβού σας να καταλήξουν στο σεξ!

Το  σεξ σε ασυνήθιστα μέρη όπως για παράδειγμα στο γραφείο της δουλειάς σου ή στην τουαλέτα του αεροπλάνου, τείνει να οδηγεί σε περισσότερους τραυματισμούς σε σύγκριση με μια περίπλοκη σεξουαλική στάση.

Υπάρχουν όμως και ορισμένες σεξουαλικές στάσεις οι οποίες είναι περισσότερο ευάλωτες σε τραυματισμούς σε σύγκριση με άλλες.

 

Στο πάγκο της κουζίνας

Όταν εσύ είσαι όρθιος και εκείνη κάθεται μπροστά σου στον πάγκο της κουζίνας με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τη μέση σου. Το σεξ είναι ιδιαίτερα απολαυστικό και αυθόρμητο στη συγκεκριμένη στάση, ωστόσο είναι και πολύ ριψοκίνδυνο, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες για κάταγμα στο πέος σου.

Αν η σύντροφος σου κάθεται στον πάγκο και εσύ από τον ενθουσιασμό σου χάσεις τον στόχο σου και στοχεύσεις είτε πιο ψηλά είτε πιο χαμηλά, τότε το άτυχο πέος σου δεν μπορεί να πάει πουθενά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει είτε στα κόκκαλα της κοπέλας σου είτε στον πάγκο της κουζίνας. Βασικά καλό θα ήταν να θυμάσαι πως οποιαδήποτε σεξουαλική στάση στα όρθια είναι επικίνδυνη για το πέος σου.

 

Στάση καουμπόισσα