Μήπως τα σεξουαλικά γούστα της κοπέλας σου είναι πολύ kinky για σένα;

0
1905

Ίσως να κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα στη σεξουαλική σας επαφή, ίσως να δοκιμάζει στάσεις που δεν είχες φανταστεί καν πως υπήρχαν, ίσως να έχει συλλογή από σεξουαλικά παιχνίδια, λιπαντικά, ερωτικά βιβλία κλπ. ενώ εσύ το μόνο που έχεις στο συρτάρι σου, είναι ένα κουτί προφυλακτικά. Πως πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση;

 

Kinky Sex.. Τελικα αυτό είναι το μυστικό για να έχεις καλύτερη ψυχική υγεία!

Οπότε η κοπέλα σου είναι kinky. Είναι κακό αυτό;

Όχι απαραίτητα. Αν τα πράγματα στο σεξ μεταξύ σας βγαίνουν εκτός ελέγχου αλλά παρ΄όλα αυτά έχεις δώσει την συγκατάθεση σου, τότε όλα είναι μια χαρά. Μάλιστα είναι μια ωραία ευκαιρία να δοκιμάζετε καινούργιες και διασκεδαστικές σεξουαλικές εμπειρίες, συμβουλεύει η κλινική σεξολόγος Dr. Kat Van Kirk.

Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν και πολλές συμπεριφορές τις οποίες δεν θα θέλεις να αποδεχτείς και είναι απολύτως λογικό. Αν έχετε δυο εντελώς διαφορετικές απόψεις για το σεξ, τότε το πιο πιθανόν είναι να μην το ευχαριστιέται κανένας από τους δυο. Η σύντροφος σου όμως πρέπει να έχει την ευαισθησία να δοκιμάζει τις ιδιαίτερες αυτές συμπεριφορές θέτοντας κάποια όρια και φυσικά με την συναίνεση σου.  Ανακάλυψε όλα όσα την ερεθίζουν χωρίς να ασκήσεις κριτική πάνω της έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Πως μπορείς να φτάσεις την ταχύτητα της; Ή να την φέρεις στα μέτρα σου;

Όλα είναι θέμα πάρε-δώσε. Κάντε έναν διάλογο σχετικά με όλα όσα σας ερεθίζουν, φρόντισε όμως να μην συζητήσετε αυτό το ζήτημα κατά την διάρκεια του σεξ. Είναι ένα είδος συζήτησης που οφείλεις να κάνεις έξω από την κρεβατοκάμαρα σου και πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς σχετικά με όλα όσα θέλετε να δοκιμάσετε.

Όταν ρωτάς την σύντροφο σου για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της φρόντισε να είσαι πολύ συγκεκριμένος στις ερωτήσεις σου. Αν σου πει πως της αρέσει το kinky σεξ, πρέπει να την ρωτήσεις λεπτομέρειες, όπως για πχ. της αρέσει να την δένουν με χειροπέδες; Πολλοί άνθρωποι θεωρούν πως το kinky σεξ περιλαμβάνει σχοινιά και χειροπέδες, ωστόσο είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Το kinky σεξ προσαρμόζεται ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός, από χαστούκισμα και μαστίγια μέχρι δεσίματα με μεταξωτές γραβάτες. Οπότε ό,τι υποθέσεις πως της αρέσει δεν σημαίνει απαραίτητα πως το πέτυχες. Γι΄ αυτό είναι σημαντικό να συγκεντρώσεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Ας θεωρήσουμε πως σου προτείνει να δοκιμάσετε κάτι ριψοκίνδυνο στο κρεβάτι. Πως θα αντιδράσεις;

Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι λίγο αγχωμένος και νευρικός όταν δοκιμάζεις κάτι καινούργιο. Θυμάσαι την πρώτη φορά που έκανες απλό σεξ; Κάπως έτσι είναι, μόνο που τώρα σκέψου πως ανεβαίνεις επίπεδο. Προσπάθησε να κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό και ρώτησε τον εαυτό σου “αν το δοκιμάσω, θα με ερεθίσει έστω και λίγο;”

Η σεξολόγος δηλώνει πως πολλοί άντρες δεν ξέρουν τι χάνουν, όταν δεν δοκιμάζουν καινούργια πράγματα στο σεξ. Πάντα πρέπει να βάζετε καινούργιες σεξουαλικές εμπειρίες στο ρεπερτόριο σας. Και τι έγινε αν δεν σας αρέσει; Κανένα πρόβλημα! Απλά φρόντισε να επικοινωνείς σωστά με την παρτενέρ σου και να την ενημερώνεις για εκείνα που δεν σου αρέσουν.

Προσπαθήστε να κάνετε έναν συμβιβασμό μεταξύ σας έτσι ώστε να μείνετε και οι δυο ευχαριστημένοι. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να διαλυθεί η σχέση σας αν οι αντιλήψεις σας για το σεξ βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Αν όμως βρείτε μια μέση λύση στη σεξουαλική σας ζωή, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να  βαρεθείτε ποτέ!

 

5 kinky ιδέες που κάθε γυναίκα θέλει αλλά ντρέπεται να σου ζητήσει!