Μήπως η κοπέλα σου έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σου; Όλα όσα πρέπει να προσέξεις!

0
1225

Μπορεί το πάθος να εξατμίζεται σε μια σχέση με το πέρασμα των χρόνων.. πότε όμως μπορείς να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σεξουαλική σας ζωή; Δες παρακάτω για να είσαι προετοιμασμένος!

 

Γιατί το φθινοπωρινό σεξ τρελαίνει τις γυναίκες;

Όταν εκείνη σε ρωτάει “τελείωσες;” πριν ακόμη τελειώσεις

Η μετάφραση αυτής της ερώτησης είναι η εξής: “Πόση ώρα ακόμη θα χτυπιέσαι από πάνω μου; Τελείωνε επιτέλους!”

Πολλοί άντρες πιστεύουν πως οι γυναίκες θέλουν το σεξ να έχει μεγάλη διάρκεια, όπως μισή ώρα ή και παραπάνω. Η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν μια δεκάλεπτη «συνεδρία», αφού αν κρατήσει λίγο περισσότερο μπορεί να αρχίζουν να χάνουν την λίπανση τους, με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν το σεξ με την ίδια ευχαρίστηση. Μισή ώρα φαίνεται πως είναι αρκετά μεγάλη διάρκεια για μια γυναίκα η οποία δεν μπορεί να ολοκληρώσει κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Τα κακά νέα όμως είναι πως όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να ασκήσει μεγάλη πίεση πάνω σου για να τελειώσεις γρήγορα χωρίς να την κουράσεις, με αποτέλεσμα να σου είναι ακόμη δυσκολότερο να πετύχεις τον σκοπό σου. Αν βρίσκεσαι σε φάση που δεν έχει έρθει η στιγμή για την κορύφωση σου, τότε προσπάθησε να της αποσπάσεις την προσοχή. Χάιδεψε το πρόσωπο της και κοίταξε την αισθησιακά μέσα στα μάτια. Η ερωτική σύνδεση είναι ιδιαίτερα ερεθιστική στις γυναίκες.

Όταν δεν θέλει να ξεντυθεί εντελώς στο σεξ

Μερικές φορές, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικό το να αφήσετε ελάχιστα ρούχα πάνω σας κατά τη διάρκεια ενός γρήγορου και αυθόρμητου σεξ. Υπό άλλες συνθήκες όμως, η άρνηση του να μείνει εντελώς γυμνή στο σεξ, μπορεί να είναι σημάδι πως έχει χάσει το ενδιαφέρον της για σένα.

Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να προσέξεις είναι το εξής: Αν το κάνει συνεχώς από τη πρώτη στιγμή που γνωριστήκατε, τότε μπορεί να έχει ανασφάλεια με το σώμα της. Γι’ αυτό πρέπει να προσέξεις την διαφορά ανάμεσα στην ανασφάλεια και στην απροθυμία.

Η στάση αυτή είναι ένας τρόπος για να δείξει την «τεμπελιά» της, συμβουλεύουν οι ειδικοί του θέματος. Είναι ένα σημάδι να πει με τον τρόπο της, πως “αν θέλεις να κάνεις σεξ, τότε βολέψου με ό,τι έχεις”.

Εσύ όμως μπορείς να της προσελκύσεις το ενδιαφέρον, με το να την οδηγήσεις σε ένα σέξι στριπτίζ. Πες της να βγάλει αργά το μπλουζάκι της ή ζήτησε της να χαϊδέψει το κορμί της μπροστά σου. Στη συνέχεια πες της πόσο πολύ σου αρέσει να βλέπεις το στήθος της.  Χρησιμοποίησε τις λέξεις σου με επιτακτικό τρόπο αλλά και με δόσεις ευχαρίστησης, όπως για παράδειγμα: “Κάνε αυτό, πολύ ωραία το κάνεις.. και τώρα κάνε αυτό”. Όταν οι γυναίκες νιώθουν επιθυμητές, τότε η ερωτική τους διέγερση αυξάνεται ακόμη περισσότερο! Παίξε έξυπνα το παιχνίδι σου και δεν θα χάσεις!

 

Γυναικείο στήθος: Πώς να διεγείρεις σωστά μια γυναίκα..