Μίλα της… βρώμικα: Οι πιο “καυτές” λέξεις που θέλει να ακούει μια γυναίκα!

0
7174

Και επειδή δεν αναφερόμαστε μόνο στο κρεβάτι, η παρακάτω λίστα σου παρουσιάζει όλες τις ατάκες από πρόστυχες μέχρι καθημερινές που θέλει να ακούει από σένα!

“Ναι”

Όχι, η κοπέλα σου δεν πολυγουστάρουν τους άντρες που είναι οι λεγόμενοι “yes – man”. Οι “μάλιστα κύριε”. Τρελαίνονται όμως για τον άντρα που ξέρει τι θέλει και λέει το “ναι” με εμφατικό τρόπο σε αυτό το πλαίσιο. Είναι δεδομένη η έλξη των γυναικών για σίγουρους και αποφασιστικούς άντρες, άρα το “ναι” ή το “σίγουρα”, “φυσικά” σαν καταφατικές λέξεις, δείχνουν σιγουριά. Επίσης με αυτό τον τρόπο της επιβεβαιώνεις πως θέλεις να την κάνεις ευχαριστημένη ειδικά άμα μιλάς έτσι στο κρεβάτι. 

Ποιος πρέπει να πληρώσει το λογαριασμό στο πρώτο σας ραντεβού;

“Αγαπάω”

Και όλα τα παρεμφερή (“αγάπη” “ΣΕ αγαπάω”, “λατρεύω” κλπ). Όχι μόνο όταν αφορά τα συναισθήματά σου για εκείνη, αλλά ακόμα και για ένα σημείο του κορμιού της. Υπάρχει π.χ., συγκλονιστική διαφορά μεταξύ των “μου αρέσουν τα μάτια σου” και το “αγαπώ τα μάτια σου”, λέει η σεξολόγος Arlene Goodman.

“Σφιχτό”

Υπάρχουν δυο τρόποι με τους οποίους μπορείς να το πεις και να της ανεβάσεις τη λίμπιντο. Ο πρώτος είναι αναφερόμενος στο κορμί της μιας και το να χρησιμοποιείς ακριβώς αυτή τη λέξη για τα κομπλιμέντα σου, κάνει το.. μαγικό! Ο δεύτερος τρόπος είναι στο κρεβάτι, αναφερόμενος στο πως νιώθεις όσο είσαι μέσα της. Και αυτό γιατί την κάνει να ερεθίζεται περισσότερο μιας και ξέρει πως περνάς και εσύ καλά. Επίσης σύμφωνα με ψυχολόγους, η συγκεκριμένη λέξη την κάνει να νιώθει πιο φρέσκια, νέα και ερωτική.

“Εσύ”

Άλλη μια λέξη που έχει μεγάλη διαφορά στην ερμηνεία της από τις γυναίκες, σε σχέση με το πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται. Πάρε για παράδειγμα το εξης: Λες.. “ΕΣΥ με ανάβεις” ενώ μπορείς να πεις “είμαι ξαναμμένος”. Τι νομίζεις ότι θα της αρέσει περισσότερο; Ακριβώς, το πρώτο. Έτσι της δίνεις να καταλάβει πως αυτή κάτι κάνει καλά και αυτό, φυσικά, της αρέσει. Αυτό ισχύει και για διάφορα άλλα στοιχεία στη σχέση σας, τα οποία η γυναίκα θέλει να τα ακούσει γιατί την κάνουν θελκτική.

“Έλα”

Προφανώς όχι σαν… διαταγή, αλλά σαν πρόσκληση ή και πρόκληση! Πρόκειται για μια πάρα πολύ ισχυρή λέξη επειδή ακριβώς έχει διαφορετικές εκφράσεις της δύναμής της. Μπορεί να αναφέρεται σε πόθο, επιθυμία, ικανοποίηση ή και οργασμό. Έχει μεγάλη ερωτική προοπτική γιατί είναι πολύπλευρη η ερμηνεία της και χρησιμοποιείται για πολλά διαφορετικά πράγματα.

“Υγρό”

Οι σεξολόγοι συμφωνούν πως συχνά το σώμα υποτάσσεται στις προσταγές του νου. Όταν είστε μαζί ακόμα και αν δεν είναι… έτσι, το να της πεις πως τη νιώθεις σε αυτή την κατάσταση μπορεί να αλλάξει πολλά. Επίσης πρόκειται για μια λέξη γεμάτη με πολλαπλές έννοιες και αυτό γιατί έχει άμεση σχέση στο υποσυνείδητό μας με το… νερό. Το οποίο νερό υπάρχει παντού και κινεί τα πάντα!

Sex guide: Τα πιο απίστευτα ρεκόρ στο σεξ