Μερικά πράγματα που οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικά στους άντρες!

0
650

Ανεξάρτητα από τα επιμέρους στοιχεία που μπορεί να τραβάνε την κάθε γυναίκα σε έναν άντρα, υπάρχουν κάποια κοινά αντρικά χαρακτηριστικά που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητα!

 

1. Δείχνεις σεβασμό για τη μητέρα σου

Όταν ένας άντρας δείχνει πως αγαπάει τη μητέρα του είναι ένα σημάδι που δείχνει πως αντιμετωπίζει και τις υπόλοιπες γυναίκες. Δεν σημαίνει ότι σε θεωρεί μαμάκια, αλλά στοργικό με το γυναικείο φύλο, αρκεί να μην το παρακάνεις βεβαια. Έτσι, λοιπόν εάν καταφέρνεις να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένεια του, τόσο με τη μητέρα σου όσο και με τα υπόλοιπα θηλυκά μέλη, το πιο πιθανό είναι να σε δει και η κοπέλα με άλλο μάτι.

2. Έχεις αίσθηση του χιούμορ, χωρίς όμως να προσβάλλεις τους άλλους.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια γυναίκα που να μη θεωρεί το χιούμορ μεγάλο πλεονέκτημα σ’ έναν άντρα. Κι αυτό γιατί οι άντρες με αίσθηση του χιούμορ έχουν μια δική τους γοητεία που δύσκολα μπορείς να τους αντισταθείς. Είναι αυθόρμητοι, έχουν αυτοπεποίθηση, ξέρουν πως να σπάνε τον πάγο, ξέρουν πως να σε κάνουν να χαμογελάσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα θα θέλει να σε ακούει να προσβάλλεις τους άλλους στην  προσπάθειά σου να φανείς αστείος.

3. Έχεις ενδιαφέροντα.

Ένας άντρας που έχει ασχολίες και χόμπι είναι κάποιος από τον οποίο ελκύονται οι γυναίκες. Είτε σου αρέσει να πηγαίνεις για μπάσκετ με τους φίλους του κάθε Σαββατοκύριακο είτε σου αρέσει να περνάς χρόνο διαβάζοντας βιβλία , είναι κάτι που δείχνει στις γυναίκες ότι έχεις ενδιαφέροντα στη ζωή σου και ότι δεν είσαι μόνο σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι.

NBA: Όλα τα αποτελέσματα και Τοπ 10! (11/3/15)

4. Κάνεις σχέδια και προτάσεις.

Μην τρομάζεις δεν αναφέρομαι για σχέδια ζωής, γάμους και πανηγύρια, αλλά για σχέδια που μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα. ‘Οταν πάρεις την πρωτοβουλία και της πεις: “Σήμερα θέλω να σε δω. Θα περάσω να σε πάρω κατά τις 21.00. Έχω κλείσει για φαγητό στο τάδε εστιατόριο. Ελπίζω να σε βολεύει!”,είναι σίγουρος τρόπος για να την κατακτήσεις!

5. Ξέρεις να ακούς

Το να είσαι καλός και προσεχτικός ακροατής ίσως να το βρίσκεις συχνά δύσκολο. Όμως όταν μια γυναίκα βρίσκεται μ’ έναν άντρα που νιώθει ότι την ακούει σε όσα λέει και όταν καταλαβαίνει ότι εκείνος ο άντρας θέλει να μοιραστεί πράγματα μαζί της τότε, είναι ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους να πέσει στην αγκαλιά του!

6. Ντύνεσαι ωραία.

Μπορεί να βαριέσαι να αφιερώσεις πάνω από 10 λεπτά στην εμφάνισή σου, όμως οι εποχές αλλάξαν. Πλέον οι γυναίκες θεωρούν πώς είναι ωραίο όταν ένας άντρας κάνει μια παραπάνω προσπάθεια για να σκεφτεί τι θα φορέσει όταν βρεθεί μαζί της και ότι προσπαθεί να είναι προσεγμένος δίπλα της. Σίγουρα οι περισσότερες θα σας δουν με άλλο μάτι!

Για περισσότερα αντρικά θέματα κάντε like στη σελίδα του Manslife στο facebook: https://www.facebook.com/manslife.gr