Μanslife συμβουλές για το πως να γυρίσετε τη δική σας πορνοταινία

0
736

Και παράλληλα να απολαύσετε πιο καυτό και άγριο σεξ

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ακολούθησε αυτές τις απλές 7 συμβουλές και κάνε θαύματα!

1. Οπωσδήποτε πρέπει να είναι σύμφωνη και ενημερωμένη η ερωτική σου παρτενέρ. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι ανήθικο και παράνομο.

2. Σιγουρέψου ότι η κάμερα είναι αναμμένη. Μη γελάς, πολλοί την έχουν πατήσει έτσι!

3. Εξοπλίσου κατάλληλα. Δε σου λέμε να επενδύσεις απαραίτητα σε επαγγελματική κάμερα, οφείλουμε όμως να σε ενημερώσουμε πως όσο καλύτερη ανάλυση έχει ο φακός, τόσο περισσότερο επαγγελματικό θα θυμίζει το αποτέλεσμα.

4. Προτίμησε τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες. Τότε το φως που θα μπαίνει στο δωμάτιο θα εξασφαλίσει τα καλύτερα πλάνα και θα κολακεύει παράλληλα τα σώματά σας.

5. Μην αρχίσεις τη λήψη του βίντεο μόλις ξεκινήσει το σεξ, αλλά νωρίτερα. Έτσι και δε θα φανείς ξενέρωτος διακόπτοντας την πράξη για να ενεργοποιήσεις την κάμερα, και θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η ταινία!

6. Μην ενδιαφέρεσαι μόνο για τα κοντινά στα γεννητικά σας όργανα. Δεν είναι το ζήτημα η ταινία σας να μοιάζει σαν εκείνες των πορνοστάρ, αλλά να καταγράψει την ένδοξη συνεύρεση δύο παθιασμένων ανθρώπων!

7. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το! Μην αγχώνεσαι για το πως θα φαίνεται το πέος σου ή το σώμα σου, ή αν θα είναι σέξι το αποτέλεσμα. Αφέσου στη στιγμή και σίγουρα η ταινία θα βγει τόσο καυτή όσο και το σεξ σας!

Μεγάλος διαγωνισμός!! Balliland 2 : Twilight Spell: Παίξε ΤΩΡΑ το απόλυτο παιχνίδι και διεκδίκησε ένα iPhone 6!