Κάτι στα γρήγορα: 4 Ιδανικές σεξουαλικές στάσεις για γρήγορο σεξ και εγγυημένο οργασμό!

0
1561

Αν και πολλοί αγαπούν έναν μαραθώνιο στο σεξ, υπάρχουν μερικές φορές που πολύ απλά έχεις χρόνο μόνο για κάτι γρήγορο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να θυσιάσετε την απόλαυση της σεξουαλικής σας ικανοποίησης.

 

Μάθε πως μπορείς να γίνεις ο καλύτερος εραστής της με έναν και μόνο τρόπο!

Το γρήγορο σεξ είναι παρόμοιο με το γρήγορο φαγητό, δηλώνει ο θεραπευτής του σεξ Ian Kerner και συγγραφέας του βιβλίου She Comes First: The Thining Man’s Guide to Pleasuring a Woman. Από τη στιγμή που επιλέγεις κάτι από το μενού, είσαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητευτείς.

Οι παρακάτω 4 σεξουαλικές στάσεις θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα διότι είναι αξιόπιστες, αποτελεσματικές και βολικές. Δοκίμασε τες την επόμενη φορά που θα έχεις μόνο 5 λεπτά στη διάθεση σου για να μείνετε και οι δυο ικανοποιημένοι!

 

Στα τέσσερα

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι μελέτησαν 14.000 άντρες και γυναίκες και ανακάλυψαν πως η συγκεκριμένη στάση είναι ιδανική για γρήγορο σεξ. Η στάση αυτή παρέχει μεγάλη τριβή και βαθύτερη διείσδυση ενώ προσφέρει καλύτερο ερεθισμό του σημείου G της γυναίκας. Επίσης είναι πολύ εύκολο για την γυναίκα στη συγκεκριμένη στάση να χρησιμοποιήσει έναν δονητή για επιπλέον διέγερση.

 

Στα όρθια

Στα όρθια αλλά με τη γυναίκα να σκύβει προς τα μπροστά, πετυχαίνεις μια πιο στενή διείσδυση και έξτρα τριβή στα τοιχώματα του κόλπου της. Επίσης έχεις καλύτερη και πιο εύκολη πρόσβαση στην κλειτορίδα της για επιπρόσθετο ερεθισμό. Ένα μεγάλο μπόνους είναι πως και οι δύο μπορείτε να φοράτε μερικά από τα ρούχα σας αν είστε ιδιαίτερα βιαστικοί.

 

Η γυναίκα από πάνω

Δεν υπάρχει κάποιος σκληρός και γρήγορος κανόνας που να λέει πως το γρήγορο σεξ πρέπει να τελειώνει με έναν οργασμό αλλά αν η σύντροφος σου θέλει να φτάσει στην απόλυτη κορύφωση τότε ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει, είναι να πάρει τα ηνία. Και από τη στιγμή που θα βρίσκεσαι από κάτω της και θα έχεις την καλύτερη θέα, τότε σίγουρα και συ μπορείς να την ακολουθήσεις!

 

Στάση κουτάλι

Μετά από μια δύσκολη μέρα, μερικές φορές το μόνο που θέλεις είναι γρήγορο και τεμπέλικο σεξ. Η συγκεκριμένη στάση απαιτεί μηδέν προσπάθεια και ενέργεια αλλά παραμένει εξαιρετικά σέξι και ερωτική χάρη στην έντονη σωματική επαφή.

 

Διαχρονική αξία: 5 Συμβουλές για να κάνεις απίθανο ιεραποστολικό σεξ!