Home Women Σχέσεις Η Συνταγή για να πετύχεις το πιο «βρώμικο» σεξ της ζωής σου!

Η Συνταγή για να πετύχεις το πιο «βρώμικο» σεξ της ζωής σου!

Όλα τα είδη του σεξ είναι απολαυστικά.. στην αρχή. Όταν η σχέση σου βρίσκεται στα πρώτα στάδια της φρεσκάδας, το σεξ είναι αρκετό για να σας κρατήσει ικανοποιημένους, χωρίς να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Όσο περνάνε όμως τα χρόνια, είναι πολύ συνηθισμένο το γεγονός να βρεθείτε κολλημένοι μέσα σε μια ρουτίνα, με τη σεξουαλική σας ζωή να αρχίζει να γίνεται λιγάκι.. βαρετή.

 

Έπεσε η σεξουαλική σας ζωή σε ρουτίνα; Αναζωπύρωσε τη φλόγα μεταξύ σας αποφεύγοντας τα 3 αυτά πράγματα!

Ευτυχώς όμως είναι στο χέρι σου να μην καταλήξει στο βάλτο της καθημερινότητας η καυτή σου σεξουαλική σου ζωή, γι΄ αυτό ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές για να μάθεις όλα όσα πρέπει να κάνεις για να πετύχεις το πιο «βρόμικο» σεξ της ζωής σου!

Η επικοινωνία παίζει ρόλο

“Το υγρό όνειρο ενός ανθρώπου μπορεί να είναι η βρεγμένη κουβέρτα κάποιου άλλου”, δηλώνει η Tracey Cox ειδικός στα θέματα σεξ από τη Βρετανία. Αν ξεδιπλώσεις όλες τις καινούργιες σου κινήσεις εκτός απροόπτου, μπορεί η ξαφνιασμένη αντίδραση της να σας απομακρύνει από το «βρόμικο» σεξ για τα επόμενα χρόνια.

Μια πιο έξυπνη ιδέα για να το πετύχεις σωστά είναι η εξής: Συζητείστε τις ιδέες σας και όλα εκείνα που σας ερεθίζουν, πριν κλείσετε τα φώτα. Ξεκίνησε τη συζήτηση με ένα ποτήρι κρασί στο δείπνο ή κάποια άλλη στιγμή όπου θα είστε και οι δύο απόλυτα χαλαροί και άνετοι, συμβουλεύει η ειδικός Sadie Allison, διδάκτωρ της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και συγγραφέας του βιβλίου The Mystery of the Undercover Clitoris.

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να ξεκινήσεις τη συζήτηση σας με κάποιες σεξουαλικές φαντασιώσεις ή κάποιες ιδέες για παιχνίδι ρόλων, πράγματα που μπορούν εύκολα να σας βάλουν στην ιδέα των καινούργιων εμπειριών. Ίσως να βοηθήσει να την ρωτήσεις εσύ πρώτος ποια είναι εκείνα που την ερεθίζουν. Με τον τρόπο αυτό, εστιάζεις περισσότερο στις επιθυμίες της και όχι τόσο στις δικές σου.

Όταν έρθει η στιγμή να μοιραστείς τις δικές σου επιθυμίες, φρόντισε να είσαι θετικός, συζητώντας με αυτοπεποίθηση αυτά που θέλεις. Αν το κάνεις να φανεί μεγάλο θέμα ή φαίνεσαι αγχωμένος και τρομοκρατημένος για την «πρόσκληση» σου, μπορεί να φρικάρεις τη κοπέλα σου ή να την αγχώσεις.

Επίσης φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος μαζί της πως δεν έχεις την απαίτηση να γίνονται όλα αυτά που θέλεις κάθε φορά που κάνετε σεξ, αλλά μια στο τόσο, σαν ένας τρόπος για να αναζωπυρώνετε τη σεξουαλική σας ζωή. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να αντιγράφουν kinky στάσεις στο σεξ αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που επιλέγουν το συγκεκριμένο στυλ σεξ συνεχώς.

Επιπλέον είναι σημαντικό να μην πιέσεις καταστάσεις, προειδοποιεί η ειδικός. Αν της έχεις πει πως ενδιαφέρεσαι για κάτι και εκείνη σου έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο, με το να κάνεις καυγά δεν πρόκειται να της αλλάξεις γνώμη. Από την άλλη μεριά όμως, αν είσαι χαλαρός μαζί της ακόμη και αν έχει αρνηθεί, μπορεί η στάση σου να την κάνει να ξανασκεφτεί κάποια πράγματα και να θελήσει να κάνει ίσως μια προσπάθεια.

 

Η προετοιμασία είναι σημαντική

Το να παρακολουθήσετε μαζί πορνό ή να διαβάσετε το Κάμα Σούτρα, μπορεί να σας προετοιμάσει ψυχολογικά και να σας διευκολύνει στο να συζητήσετε νέες ιδέες. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές πιθανότητες η κοπέλα σου να δείχνει ενδιαφέρον στο kinky σεξ, ακόμη και αν δεν το έχετε συζητήσει ποτέ μεταξύ σας. Και είναι πολύ πιο εύκολο να πεις “μου αρέσει αυτό”, ενώ διαβάζεις ή βλέπεις κάτι σχετικά με το σεξ παρά να περιγράφεις τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου με λεπτομέρειες.

Από τη στιγμή που έχετε συμφωνήσει να δοκιμάσετε μερικές καινούργιες στάσεις, φρόντισε να κάνεις μια άλφα προετοιμασία, συμβουλεύει η ειδικός. Είτε δοκιμάσετε το πρωκτικό σεξ για πρώτη φορά, είτε κάποιο καινούργιο σεξουαλικό παιχνίδι, υπάρχουν σωστοί και λάθος τρόποι για να κάνεις κάποια πράγματα. Το να γνωρίζεις τα λάθη και τις «παγίδες» είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να τις αποφύγεις.

Και φυσικά μπορείτε να διαχωρίσετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις σε ξεχωριστές βραδιές. Οργανώστε μια ξεχωριστή βραδιά για τον καθένα, μια για σένα και μια ξεχωριστή βραδιά για την σύντροφο σου. Το να ξεκινήσεις με τις φαντασιώσεις της μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να της δείξεις το ενδιαφέρον σου και τον ενθουσιασμό σου για την ικανοποίηση της, γεγονός που μπορεί να της ελκύσει περισσότερο το ενδιαφέρον για τη καινούργια σας σεξουαλική ζωή!

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Τα παιδιά μπορούν να σκοτώσουν τα σεξουαλικά φετίχ σας, οπότε το καλύτερο θα ήταν να τα αφήσετε στους γονείς σας ή να επισκεφτείτε κάποιο ξενοδοχείο για μια νύχτα, έτσι ώστε να αποσυνδεθείτε από τους περισπασμούς.

Ένα ξενοδοχείο αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα επειδή το καινούργιο περιβάλλον μπορεί να σας εξάψει περισσότερο το ενδιαφέρον για καινούργιες εμπειρίες. Επίσης είναι μια έξυπνη ιδέα να θέσετε κάποιους κανόνες για το πόσο «μακριά» μπορεί να φτάσει ο καθένας αλλά και να ορίσετε μια βασική λέξη ασφαλείας για ώρες ανάγκης. Είναι σημαντικό να βρείτε μια λέξη ασφαλείας την οποία δεν πρόκειται να πείτε καταλάθος. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να βεβαιωθείτε πως απολαμβάνετε και οι δύο την όλη διαδικασία, χωρίς να σταματάτε κάθε λεπτό ρωτώντας ο ένας τον άλλον “είσαι οκ με αυτό;”

Στη τελική, θυμήσου πως η σχέση σου είναι πιο σημαντική από την εμπειρία που ζεις εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Κάνε μια τρυφερή αγκαλιά στη σύντροφο σου και δώσε της ένα γλυκό φιλί μετά την όλη διαδικασία και πες της πόσο πολύ το ευχαριστήθηκες. Και ίσως κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες, να μπορείτε να συζητήσετε για εκείνα που σας άρεσαν και εκείνα που δεν σας άρεσαν, για να βεβαιωθείτε πως η καινούργια εμπειρία, σας άφησε ικανοποιημένους και πρόθυμους να το ξαναδοκιμάσετε σύντομα.

 

Αυτοί είναι οι πιο σέξι ρόλοι που θέλουμε να κάνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι!

Δείτε επίσης