Skip to main content

Αναπάντητα ερωτήματα πάντα είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε στη ζωή μας έως ότου πάρουμε τις απαντήσεις που μας χρειάζονται.

Το σεξ και οι μηχανισμοί του πλέον μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά καθώς ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες ασχολούνται με σεξουαλικά ζητήματα και φέρνουν στην επιφάνεια έρευνες που εμείς αγνοούμε. Κάποιες από αυτές τις μελέτες θα διαβάσετε παρακάτω και σίγουρα θα σας κινήσουν την περιέργεια. Ελπίζουμε να μην παραξενευτείτε κι εσείς στο άκουσμά τους.

Αποτελούν αν μη τι άλλο, πρόκληση για τον ανθρώπινο εγκέφαλο!

Πρωκτικό σεξ: Μυστικά για να μην πονάς τη σύντροφό σου!

Το sex μυρίζει 

Ο ιδρώτας ενός άντρα μυρίζει διαφορετικά όταν είναι ερεθισμένος σεξουαλικά και η γυναίκα μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά μεταξύ του σεξουαλικού ιδρώτα και του κανονικού, σύμφωνα με μία έρευνα του The Journal of Neuroscience. 

Το να τραβιέσαι κατά την ολοκλήρωση λειτουργεί 

Ok, κατά περίπτωση. Σε ένα φύλλο που δημοσιεύτηκε σε κάποιο τεύχος του περιοδικού Conception, ερευνητές υποστήριξαν ότι η υποχώρηση από το γυναικείο κόλπο ήταν «σχεδόν το ίδιο αποτελεσματική με το προφυλακτικό» όσον αφορά την παρεμπόδιση εγκυμοσύνης (υπάρχει ενδεχόμενο αποτυχίας που φτάνει το 18%, όταν τα προφυλακτικά έχουν 17%). 

Το παιχνίδι των παιδιών 

Έρευνα ενός Πανεπιστημίου της Iowa βρήκε ότι το 25% των παιδιών -ηλικίας από 11 έως 16 ετών- σε μικρομεσαίες οικογένειες, έχουν κάνει sex. Ο μέσος όρος ηλικίας της «πρώτης φοράς» γι’ αυτό το γκρουπ ήταν τα 12.77 χρόνια. 

Μια γυναίκα μας αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες στο σεξ!

Η άνθηση του πέους 

Σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Turin, οι επιμηκυντές πέους μπορεί να δουλεύουν. Συγκεκριμένη μάρκα που χρησιμοποιούσε την έλξη για το σταδιακό τέντωμα του πέους κατά τη διάρκεια του χρόνου, βρήκε ότι μπορεί να μεγαλώνει τα πλαδαρά μόρια σχεδόν κατά 2.54cm. 

Η επιδίωξη της απόλαυσης 

Άντρες που είναι πολύ σεξουαλικά ενεργοί στα 20 και τα 30 τους χρόνια -ειδικά αυτή που αυνανίζονται συχνά- έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν από καρκίνο του προστάτη, σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου του Nottingham. Αλλά ο κίνδυνος αυτός μειώνεται όσο ο άντρας μεγαλώνει και όταν φτάσει στα 50, ακόμα και η μικρή σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να τον προστατεύσει από την ασθένεια. 

Αν η σύντροφός σου είναι sexy, φαίνεσαι κι εσύ πιο sexy 

Ο Brad Pitt φαίνεται πιο sexy από τότε που σύναψε σχέσεις με την Angelina Jolie. Αν εύχεσαι να είσαι σαγηνευτικός, ίσως θα πρέπει να βρεις μία πολύ όμορφη σύντροφο. Όταν οι άλλες γυναίκες θα βλέπουν τη σύντροφό σου, αμέσως στα μάτια τους θα γίνεσαι πιο ποθητός, σύμφωνα με έρευνα. Τα αποτελέσματα ισχύουν περισσότερο για γυναίκες παρά για άντρες, οι οποίοι τείνουν να βρίσκουν τις γυναίκες πιο ελκυστικές, άσχετα με το πώς είναι ο σύντροφός τους.  

Τη στιγμή που τα ευρήματα μπορεί να είναι χρήσιμα για τους ελεύθερους, οι ερευνητές ενδιαφέρονται να μάθουν για τους μυστήριους κανόνες της έλξης που χρησιμοποιούνται στο ζωικό βασίλειο. Τα ζώα συχνά επιλέγουν συντρόφους μιμούμενα τις επιλογές των άλλων. Για παράδειγμα, τα θηλυκά guppies (ψάρια) συνήθως προτιμούν ανοιχτόχρωμα αρσενικά, αλλά μπορεί το ενδιαφέρον τους να αλλάξει προς τα μονότονα, αν δουν άλλα θηλυκά να ζευγαρώνουν μαζί τους. Η μίμηση άλλων μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική, ειδικά για τους άπειρους που μιμούνται τους πιο έμπειρους. Παρόλα αυτά, λίγα πράγματα είναι γνωστά για το τι βρίσκεται πίσω από αυτή τη συμπεριφορά στο κάθε είδος. 

Ο τύπος της χειρότερης απιστίας 

Το να απατάς τη σύζυγο σου ή οποιαδήποτε άλλη είναι σίγουρο ότι προκαλεί αισθήματα ζήλιας και πόνου στην …κερατού. Αλλά οι άντρες και οι γυναίκες διαφέρουν στο πιο κομμάτι της απιστίας του συντρόφου τους θεωρούν ότι είναι το χειρότερο: του άντρες τους ενδιαφέρει περισσότερο η σεξουαλική απιστία, τη στιγμή που οι γυναίκες νοιάζονται για τη συναισθηματική απιστία.

Συμβουλές σεξ για να ερεθίσεις σωστά τη γυναίκα με τα δάχτυλα σου εκεί κάτω (pics)