Γίνε ο καλύτερος εραστής της: Μάθε πως να της κάνεις το τέλειο μασάζ!

0
2012

Όταν αποφασίσεις να κάνεις μασάζ στη κοπέλα σου, φρόντισε να κάνεις αργές, απαλές και κυκλικές κινήσεις. Αυτό είναι το μήνυμα που δίνει η Susan Findlay, από το North London School of Sports Massage.

Χρησιμοποίησε την φτέρνα των χεριών σου για να κάνεις συνεχείς και αδιάκοπες απαλές κινήσεις δουλεύοντας ολόκληρο το μήκος του μυ.

 

Τα 4 πιο παράξενα σημεία που ερεθίζεται το γυναικείο σώμα!

1. Προετοιμάσου για δόξα

Ξέντυσε τη κοπέλα σου για βάλτην να ξαπλώσει μπρούμυτα πάνω σε μια πετσέτα. Απόλαυσε τη θέα και στη συνέχεια χαμήλωσε τα φώτα.

Βάλε λίγο λάδι στις παλάμες σου και τρίψτες μεταξύ τους για να ζεσταθούν. Ιδανικό είναι το λάδι για μασάζ με άρωμα λεβάντας χάρη στις χαλαρωτικές της ιδιότητες.

 

2. Να είσαι απαλός

Ξεκίνα από τους ώμους σου και στη συνέχεια κινήσου προς τους μύες στη βάση του αυχένα της πριν δουλέψεις το κάθε μπράτσο της ξεχωριστά. Ζούληξε απαλά με τον αντίχειρα και τα δάχτυλα σου, πίεσε, κάνοντας μαλάξεις στο δέρμα της. Αν μορφάζει ή είναι τσιτωμένη, ελάφρυνε λίγο περισσότερο τη πίεση που της ασκείς, μέχρι να δείχνει απόλυτα χαλαρή.

3. Συνέχισε τη δουλειά

Επέστρεψε στον αυχένα της και δούλεψε προς τα κάτω μέχρι να φτάσεις χαμηλά στη μέση της, κάνοντας απαλές κυκλικές με τη φορά του ρολογιού κινήσεις, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές μασάζ και στα μπράτσα της προσθέτοντας και τις φτέρνες των χεριών σου για μεγαλύτερες περιοχές από τη κάθε πλευρά της σπονδυλικής της στήλης.

 

4. Τελείωσε δυναμικά

Τελείωσε το μασάζ χρησιμοποιώντας τις παλάμες των χεριών σου για να δουλέψεις χαμηλά τη μέση της. Η όλη διαδικασία πρέπει να πάρει περίπου 45 λεπτά και αν είσαι τυχερός μπορεί και ακόμη περισσότερο.

Μην ανησυχείς αν αυξηθεί η σεξουαλική σου διέγερση. Ανησύχησε όμως αν δεν ερεθιστεί εκείνη. Η χαλαρωτική μουσική και τα αναμμένα κεριά είναι προαιρετικά, ωστόσο δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως προσφέρουν μια πολύ πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στον χώρο.

 

7 Πράγματα που ξεχωρίζουν το μέτριο από το τέλειο σεξ!