Skip to main content

“Μια γυναίκα υποκρίνεται οργασμό περίπου στο 90% των σεξουαλικών επαφών της.” Και όμως όσο εντύπωση και αν σου κάνει οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν να υποκρίνονται τον οργασμό τους, σύμφωνα με μια πρόσφατη καναδική έρευνα.

 

Νέα επιστημονικά πορίσματα για το γυναικείο οργασμό που αλλάζουν τα δεδομένα!

Τείνει να είναι μια άσχημη συνήθεια των γυναικών η οποία πρέπει να σταματήσει, διότι η αλήθεια είναι αυτή που πρέπει να υπερτερεί σε μια σεξουαλική επαφή και όχι η υποκρισία. Και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για την αυτοπεποίθηση ενός άντρα όταν καταλαβαίνει πως η γυναίκα που έχει στο κρεβάτι του υποκρίνεται τον οργασμό της!

Αρχικά, όταν μια γυναίκα υποκρίνεται οργασμό δεν βοηθάει κανέναν. Από τη μια μεριά ο άντρας νομίζει πως τα έχει κάνει όλα τέλεια ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την μαεστρία του ως εραστής. Από την άλλη μεριά η γυναίκα μένει ανικανοποίητη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία πρόοδος στην σεξουαλική επαφή των δυο ατόμων.

Αυτό που πραγματικά πρέπει να γίνει, είναι να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ των δυο συντρόφων σχετικά με όλα εκείνα που τους ικανοποιούν στο σεξ. Βέβαια πιο εύκολο είναι να το λες παρά να το κάνεις.. αφού στη πραγματικότητα πολλές γυναίκες δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο από τη σεξουαλική επαφή. Το σημείο G της γυναίκας μπορεί να αποτελεί ένα λαβύρινθο ακόμη και για την ίδια τη γυναίκα, οπότε ακόμη και αν έχει όλη τη καλή διάθεση να βοηθήσει την σύντροφο της, η αλήθεια είναι πως ίσως να μην το έχει ανακαλύψει ούτε η ίδια μέχρι στιγμής.

Για ποιο λόγο λοιπόν οι γυναίκες προσποιούνται τον οργασμό τους;

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι. Και είτε θέλεις να το πιστέψεις είτε όχι δεν αφορά πάντα την σεξουαλική σου απόδοση. Απλά μερικές φορές δεν είναι να γίνει και γι΄αυτό έρχεται η υποκρισία..

Άλλες φορές πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην κλειτορίδα της, αφού για πολλές γυναίκες ο κολπικός οργασμός είναι ένα άπιαστο όνειρο. Υπάρχουν φορές όπου η γυναίκα απλά δεν έχει τη διάθεση να σε καθοδηγήσει ή να αλλάξει στάση για να μπορέσει να κορυφώσει. Ίσως βαριέται, ίσως είναι κουρασμένη από τη δουλειά, ίσως το μόνο που θέλει είναι να ικανοποιήσει τον άντρα της και να ξεμπερδεύει.

Ίσως να είναι αγχωμένη επειδή είναι η πρώτη σας φορά ή να έχει πιει λίγο παραπάνω στη βραδινή σας έξοδο.

Για όλους εσάς που αναρωτιέστε αν η γυναίκα σας προσποιείται τον οργασμό της, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια:

Οι υπερβολικές γκριμάτσες, τα ουρλιαχτά και τα βογγητά που κρατάνε περισσότερο από 15 λεπτά. Βασικά περίπου ό,τι έχεις δει στο πορνό από γυναίκες είναι ψεύτικος οργασμός.

Όταν μια γυναίκα έρχεται πραγματικά σε οργασμό, τότε το μυαλό της είναι εντελώς κενό. Είναι ένα κύμα έντασης μυών όπου χαλαρώνει όλο της το κορμί. Παρ΄όλο που πολλές γυναίκες είναι φανταστικές στο να υποκρίνονται τον οργασμό τους, αν πραγματικά δώσεις σημασία τότε σίγουρα θα το καταλάβεις.

Για όλους εσάς που γνωρίζεται ότι η γυναίκα σας υποκρίνεται, τι πρέπει να κάνετε:

Πες της το! Και όμως. Ρίξε τη σφαίρα και πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου. Προφανώς όμως και πρέπει να της το πεις με καλό τρόπο γιατί ο σκοπός είναι να απολαύσετε και οι δυο το σεξ και να μην χαλάσει τη βραδιά σας.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να την ρωτήσεις τι θα ήθελε να κάνεις διαφορετικά, τι θα της άρεσε για να έρθει στην απόλυτη κορύφωση. Δείξε ενδιαφέρον. Οι γυναίκες θέλουν όλο τον χρόνο δικό τους, θέλουν να δείξεις πως ενδιαφέρεσαι να αφιερώσεις όσο χρόνο χρειάζονται.

Πρέπει να μάθεις όμως να αποδέχεσαι το γεγονός πως η γυναίκα σου δεν θα έρχεται σε οργασμό στη κάθε σεξουαλική σας επαφή. Μερικές φορές είναι πάνω από τον έλεγχο σου!

 

Tι την κρατάει μακριά από τον πολυπόθητο οργασμό;