Έρευνα: Πόσο… “γρήγορος” είναι ο Έλληνας;

0
769

Χάρτης του της ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου Pornhub δείχνει σε πόσο χρόνο ολοκληρώνεται η σεξουαλική πράξη σε κάθε χώρα και κυρίως ποιοί είναι οι χρόνοι των αντρών!

 

Τα δεδομένα της ιστοσελίδας βασίζονται σε στατιστικές παραμονής στην πλατφόρμα του. Θεωρητικά, ο χρήστης δεν παραμένει στο site για πολλή ώρα αφού έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του. Συλλέγοντας λοιπόν δεδομένα συνέταξε αυτό τον διαδραστικό χάρτη που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Manslife taste: Σολομός στη λαδόκολλα με λαχανικά!

Αρνητικό βραβείο παίρνουν οι Ιρακινοί, με τον οργασμό τους να έρχεται στα 5 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Οι Αφρικανοί, εκτός από τα προνομιούχα μεγέθη που διαθέτουν, φαίνεται ότι κάνουν και σεξ με μεγάλη διάρκεια, με μέσο όρο χρόνου να κειμένεται περίπου 12 με 13 λεπτά. Επίσης, οι Κινέζοι μπορεί να υστερούν σε μέγεθος αλλά φαίνεται ότι το πάνε καλά με τη διάρκεια (14’34”).

Η Ελλάδα βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη της εν λόγω λίστας. Σύμφωνα με το Pornhub, ο Έλληνας τελειώνει σε 8 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε με διαβαθμίσεις χρώματος τις επιδόσεις όλων των εθνικοτήτων, και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

Τα πουκάμισα που πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου!