Είσαι σε site γνωριμιών μόνο επειδή θέλεις να κάνεις σεξ. Πρέπει να το πεις στις κοπέλες με τις οποίες βγαίνεις ραντεβού;

0
1058

Αν είσαι σε ένα site γνωριμιών μόνο και μόνο επειδή θέλεις να κάνεις σεξ, τότε δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτα ειλικρινής για τις προθέσεις σου κάθε φορά που κανονίζεις να βγεις ραντεβού με μια κοπέλα. Επειδή απλά τυχαίνει να είναι και αυτή στο site και έχετε γνωριστεί με αυτόν τον τρόπο, αυτό δεν σημαίνει πως σκέφτεται το ίδιο με σένα και πως θέλει να πάει κατευθείαν στο κρεβάτι σου αμέσως μετά από ένα ρομαντικό δείπνο που ίσως της είχες προσφέρει.

 

Θέλεις να σε προσέχουν οι γυναίκες στα μπαρ; Δες ποιο είναι το μυστικό που τις ελκύει!

Οπότε καλύτερα να μην δείξεις πως έχεις μόνο αυτό στο μυαλό σου ή πως είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βγήκες μαζί της. Αντιθέτως, δοκίμασε κάτι διαφορετικό, του τύπου: “Δεν είμαι σε φάση για σοβαρές καταστάσεις.. θέλω απλά να περάσουμε καλά.” Με αυτή τη φράση θα το πιάσει αμέσως το νόημα.

Και από τη στιγμή που εσύ έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου απέναντι της και πως δεν έχεις διάθεση για δεσμεύσεις πέρα από το σεξουαλικό σας παιχνίδι, τότε της δίνεις την επιλογή να αποφασίσει μόνη της ποιο θα είναι το επόμενο της βήμα μαζί σου.

 

Αποκαλυπτική έρευνα: Τι είναι αυτό που κάνει έναν άντρα ελκυστικό ή απωθητικό στις γυναίκες;