Είσαι λάτρης του Doggy sex; Ορίστε 4 πράγματα που μπορεί να μην ξέρεις!

0
958

Ακόμα και αν είσαι κινητή εγκυκλοπαίδεια του Κάμα Σούτρα σίγουρα θα υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να σου διαφεύγουν! Αν είσαι λάτρης του doggy-style sex τότε ήρθε η στιγμή να ενημερωθείς λίγο παραπάνω για την αγαπημένη σου σεξουαλική στάση!

 

Τα μυστικά του στοματικού σεξ πως να τα εφαρμόσεις και να την κάνεις να τα χάσει μαζί σου!

1. Είναι ΠΟΛΥ παλιά

Νομίζεις πως ο Snoop Dogg ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ανέφερε τη συγκεκριμένη στάση στα τραγούδια του το 1992? Καμία σχέση! Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι έχουν ολόκληρα έργα τέχνης και λογοτεχνικά κείμενα που αναφέρουν τη στάση στα τέσσερα! Ο Ρωμαίος ποιητής και φιλόσοφος Λουκρήτιος πρότεινε να κάνουν τη συγκεκριμένη στάση στο σεξ σε ζευγάρια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί (σημείωσε όμως ότι η συγκεκριμένη θεωρία δεν βασίζεται σε κάποια επιστημονική βάση).

2. Δεν είναι μόνο για κολπικό σεξ

Φαντάζομαι πως αυτό το ήξερες ήδη! Στη συγκεκριμένη στάση είσαι ελεύθερος να δοκιμάσεις το πρωκτικό σεξ αλλά και να κάνεις στοματικό σεξ στη σύντροφο σου ενώ βρίσκεσαι εκεί «πίσω»! Το doggy style μπορεί να αναφέρεται σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω και όχι αποκλειστικά στο κολπικό σεξ.

 

3. Ανήκεις στη μειονότητα των ανθρώπων

Σύμφωνα με μια έρευνα από το National Survey of Family Growth, μόνο το 44% των αντρών και το 36% των γυναικών έχουν δοκιμάσει τη συγκεκριμένη στάση τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Συγχαρητήρια αν ανήκεις και συ σε αυτήν τη κατηγορία!

4. Είναι η αγαπημένη στάση των αντρών

Αλίμονο! Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του Men’s Health, οι άντρες επέλεξαν ως την αγαπημένη τους σεξουαλική στάση το doggy style επισκιάζοντας φυσικά τη παραδοσιακή ιεραποστολική στάση!

 

5 σημεία που θέλει η γυναίκα να την πιάνεις όταν της κάνεις σεξ