Skip to main content

Το να δοκιμάζεις καινούργιες και περίεργες στάσεις στο σεξ σίγουρα είναι κάτι σούπερ διασκεδαστικό. Για τις νύχτες όμως που είσαι εξαντλημένος από τη δουλειά και θέλεις κάτι που απαιτεί λιγότερη προσπάθεια, τότε σίγουρα η πρώτη σου επιλογή θα είναι η δοκιμασμένη και σταθερή λύση στο σεξ, το διαχρονικό ιεραποστολικό.

 

Online dating: Το μυστικό για να έχεις τις περισσότερες επιτυχίες!

Επειδή όμως η συγκεκριμένη στάση είναι ευρέως γνωστή και συνηθισμένη, δεν σημαίνει πως το σεξ πρέπει να είναι βαρετό. Όπως σε όλα τα πράγματα έτσι και στο σεξ, όλα είναι θέμα λεπτομέρειας.

Εφάρμοσε λοιπόν τις παρακάτω 5 συμβουλές για να φτάσετε το ιεραποστολικό σε άλλο επίπεδο!

Βάλε μαξιλάρια

Βάλε μερικά μαξιλάρια κάτω από τα οπίσθια της για να σηκωθούν οι γοφοί της λίγο πιο ψηλά και να στενέψει ο κόλπος της. Με αυτό το τρόπο θα έχεις μια πιο στενή διείσδυση και θα δημιουργήσει ένα υπέροχο συναίσθημα και για τους δυο ενώ μπορείς αυτόματα να αυξήσεις την σεξουαλική της διέγερση και να ερεθίσεις ακόμη περισσότερο τα νεύρα του κόλπου της, συμβουλεύει η ειδική των σχέσεων και του σεξ Tracey Cox.

 

Χάιδεψε την κλειτορίδα της

Οι γυναίκες δεν αισθάνονται πάντα τόσο άνετα να χαϊδεύουν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και ειδικότερα όταν βρίσκεσαι από πάνω της παρακολουθώντας κάθε της κίνηση, τονίζει η θεραπεύτρια του σεξ Ava Cadell και συγγραφέας του NeuroLoveology.

Μπορείς όμως να την ενθαρρύνεις και να την οδηγήσεις στην απόλυτη κορύφωση, χαϊδεύοντας απαλά με κυκλικές κινήσεις τη κλειτορίδα της ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σεξουαλικό παιχνίδι ή κάποιο δονητή για να ερεθίσεις αυτό το σεξουαλικό σημείο της. Επίσης ένα δαχτυλίδι που δονείται στο πέος σου, είναι πάντα μια πολύ καλή λύση για να την φτάσεις στον έβδομο ουρανό!

 

Άλλαξε το σκηνικό

Βγείτε έξω από τη κρεβατοκάμαρα, προτείνει η Sadie Allison ειδική στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα και συγγραφέας του βιβλίου The Mystery of the Undercover Clitoris. Η ιεραποστολική στάση στον καναπέ μπορεί να βελτιώσει δραστικά τα πράγματα μεταξύ σας απλά και μόνο αλλάζοντας το συνηθισμένο σκηνικό της κρεβατοκάμαρας, δημιουργώντας έναν ενθουσιασμό για μια διαφορετική τοποθεσία.

Ένα έξτρα μπόνους είναι να πάρεις μια πετσέτα μαζί σου και να την στρώσεις από κάτω σας σε οποιοδήποτε σημείο αποφασίσετε να κάνετε σεξ, έτσι ώστε να μην ανησυχείτε για τους ανεπιθύμητους λεκέδες αγάπης.

 

Ανύψωσε τον έρωτα σας

Προσπάθησε να σηκώσεις ψηλά τα πόδια της ακουμπώντας τα στους ώμους σου, συμβουλεύει η ειδικός Cox. Με αυτό το τρόπο,  πετυχαίνεις μια βαθύτερη διείσδυση και μια εναλλαγή στην ταχύτητα της κίνησης που θα την ερεθίσει σε μεγαλύτερο βαθμό.

Απελευθέρωσε την CAT

Η τεχνική της ευθυγράμμισης ή αλλιώς CAT (coital alignment technique), έχει δημιουργηθεί για να αυξήσει τις πιθανότητες του γυναικείου οργασμού κατά 56%, σύμφωνα με μια μελέτη του Journal of Sex and Marital Therapy.

Επίσης είναι και πάρα πολύ απλή: Κατά τη διάρκεια του ιεραποστολικού σεξ, αντί να ακουμπάτε στήθος με στήθος, σήκωσε το κορμό σου λίγο πιο ψηλά οριζόντια με το σώμα της με τους θωρακικούς σου μύες να βρίσκονται κοντά στον έναν από τους ώμους της. Με τον τρόπο αυτό, το πέος σου θα έχει πιο αρμονική επαφή με την κλειτορίδα της, τροφοδοτώντας την σεξουαλική της ικανοποίηση και οδηγώντας την στην απόλυτη κορύφωση.

Το προτιμότερο είναι να απελευθερώσεις τη συγκεκριμένη τεχνική όταν η σύντροφος σου θα είναι φουλ ερεθισμένη, έτσι ώστε να βεβαιωθείς πως δεν θα χαραμίσεις την καινούργια και απίθανη αίσθηση που προκαλεί επειδή δεν υπολόγισες σωστά το timing.

 

Μάθε πως μπορείς να γίνεις ο καλύτερος εραστής της με έναν και μόνο τρόπο!