Αυτή είναι η στάση σεξ που κάνει όλα τα ζευγάρια να νιώθουν άβολα

0
4466

Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτόμυαλος νομίζετε ότι είστε στο κρεβάτι, υπάρχει μια στάση, παιχνίδι ή σεξουαλική πράξη που δεν είστε τόσο πρόθυμοι να δοκιμάσετε.

 

Μια νέα έρευνα από τη φαρμακευτική Superdrug, διαπίστωσε ότι το 87% των ζευγαριών, αναφέρουν ότι οι σχέσεις τους είναι ελαφρώς έως μέτρια σεξουαλικά περιπετειώδης, αλλά παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν μερικά πράγματα που πραγματικά κάνουν τους ανθρώπους να…φοβούνται ‘όσον αφορά στο σεξ.

 

Η έρευνα διενεργήθηκε στις ΗΠΑ και Ευρώπη σε 1.000 άντρες και γυναίκες σε σχέση, με ερωτήσεις που αφορούσαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

 

 

inline-chart-1-intimidatingintimacy.jpg

 

 

Διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι είναι γενικά ανοιχτοί στο να δοκιμάσουν νέες στάσεις στο σεξ με τους συντρόφους τους, ωστόσο, οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι αγχώνονταν περισσότερο στη σκέψη ότι κατά τη διάρκεια του σεξ έμπαιναν στη μέση sex toys και πιο προκλητικές στάσεις από τις συνηθισμένες.

 

Το 35,7% και το 41,4% των Αμερικανών δήλωσαν ότι η δοκιμή σεξουαλικών πρακτικών, όπως δέσιμο (bondage), S&M και σεξ σε δημόσιο χώρο, τους έκανε να αισθάνονται νευρικοί.

 

Επίσης, φάνηκε ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν νέες στάσεις, αλλά δεν είναι όλες ίσης δυσκολίας φυσικά. Η λιγότερο αρεστή σεξουαλική στάση τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες ήταν η στάση 69 στα όρθια, με το 42,7% των ανδρών και το 56,8% των γυναικών να την αξιολογούν ως την πιο άβολη.

 

Το πρωκτικό σεξ και το «γονατιστό καροτσάκι» (kneeling wheelbarrow) ήταν η δεύτερη και η τρίτη στάση που προκαλεί άγχος, σύμφωνα με την έρευνα.

 

Όσο για τις θέσεις που οι άνθρωποι δήλωσαν ότι ήταν οι πιο άνετες, οι ερωτηθέντες ήταν αρκετά θετικοί στο ιεραποστολικό, στο «σκυλάκι» και στη στάση «καουμπόισσα»,.

 

Εάν επιχειρήσετε να κάνετε το 69 στα όρθια, είμαστε περήφανοι για σας. Αλλά θέλει προσοχή, μέτρο, φυσικές αντοχές (μεγάλη προϋπόθεση) και κυρίως όρεξη!