Αυτές είναι οι καλύτερες ατάκες που μπορείς να πεις σε μια γυναίκα για να την ρίξεις!

0
2238

Το να προσεγγίσεις μια όμορφη γυναίκα αποτελεί ίσως μια από τις πιο αμήχανες καταστάσεις στην οποία μπορεί να βρεθεί ένας άντρας. Αυτό πιθανόν να συμβαίνει διότι πολλοί άντρες προσπαθούν να ρίξουν μια γυναίκα με τις λάθος ατάκες. Είτε το παρακάνουν, είτε δείχνουν υπερβολικά ρομαντικοί, είτε παραπάνω πρόστυχοι, σίγουρα κάνουν κάτι λάθος.

 

Αποκαλυπτική έρευνα: Τι είναι αυτό που κάνει έναν άντρα ελκυστικό ή απωθητικό στις γυναίκες;

Υπάρχει όμως ένα μικρό μυστικό: Δεν χρειάζεται να κάνεις υπερπροσπάθεια..!

Ρωτήσαμε μερικές γυναίκες σχετικά με τις πιο επιτυχημένες ατάκες που μπορεί να πει ένας άντρας. Δες παρακάτω τι μας απάντησαν.

“Τι δουλειά κάνεις;”Σε κάποιο πάρτι, μπορείς να συστηθείς και να την ρωτήσεις τι δουλειά κάνει. Και όμως αυτή η ατάκα έχει ρίξει γυναίκα!

“Τι φαγητό έχεις για βραδυνό;”Αυτή η ατάκα είναι ιδανική σε ένα σουπερμάρκετ, αφού μπορεί να σπάσει τον πάγο μεταξύ σας και να ανοίξει το δρόμο για μια νέα συζήτηση.

“Θέλεις να χορέψουμε;” Αν είσαι σε κάποιο κλαμπ τότε ένας εύκολος τρόπος για να προσεγγίσεις μια γυναίκα είναι να την ρωτήσεις αν θα ήθελε να χορέψετε.

“Να συστηθείς.”

Μπορεί να μην είναι καν ατάκα, αλλά είναι ο πιο κοινός τρόπος για να σπάσεις τον πάγο μεταξύ σας και να προχωρήσετε σε κάποια συζήτηση. Συστήσου και πες της πόσο όμορφη είναι και πως θα ήθελες να γνωριστείτε καλύτερα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την πως αν θα ήθελε να μιλήσετε,  θα είσαι στο πίσω τραπέζι. Με τον τρόπο αυτό δεν της ασκείς καμία απολύτως πίεση και το αφήνεις πάνω της για το αν θα ήθελε να συνεχίσει τη γνωριμία σας.

“Ποια μπάντα ήρθες να δεις;” Αν βρίσκεστε σε κάποιο μουσικό event τότε η ατάκα αυτή είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσεις μια γυναίκα.

“Προσπαθώ να βρω το κουράγιο να σου δώσω το τηλέφωνο μου” Δείξε το ενδιαφέρον σου απέναντι της, όσο ντροπαλός και αν αισθάνεσαι. Σίγουρα θα εκτιμήσει την μετριοφροσύνη σου και την μη-επιβλητικότητα σου.

“Κρύψε αυτό στη τσάντα σου” Αν ποτέ το φέρουν οι συγκυρίες, μια καλή συμβουλή είναι να κάνεις μια πρόταση σε κάποια που σου αρέσει έτσι ώστε να σας φέρει στην ίδια «ομάδα». “Να γίνεται συνένοχοι στο έγκλημα.” Με τον τρόπο αυτό θα έχετε κάτι κοινό που να σας συνδέει.

“Υπάρχει κάποιο λάθος στην απόδειξη” Όπως μας αποκάλυψε μια γυναίκα με αυτήν την ατάκα ερωτεύτηκε τον επί 4 χρόνια σύζυγο της. Ήταν σερβιτόρα και εκείνος της επέστρεψε την απόδειξη λέγοντας της πως έχει γίνει κάποιο λάθος με τον λογαριασμό. Όταν εκείνη ρώτησε που είναι το πρόβλημα η απάντηση του ήταν πως δεν έχει το νούμερο του τηλεφώνου της πάνω στην απόδειξη.  

“Σε ξέρω;” Ίσως μια από τις κλασικές ατάκες που μπορείς να πεις για να ρίξεις μια γυναίκα, ωστόσο είναι αρκετά αποτελεσματική για να ξεκινήσεις μια συζήτηση.