Skip to main content

Εντάξει, την κατάφερες να πάει μαζί σου, μην είσαι τόσο σίγουρος όμως ότι είναι «απόλυτα» μαζί σου. Μπορεί να σκέφτεται γιατί δεν πήγε καλύτερα για ψώνια με τις φίλες της, ή ακόμα γιατί προτίμησε εσένα και όχι τον Μιχάλη που την παρακαλάει τόσο καιρό. Μαθέ τι σκέψεις περνάνε από το μυαλό της την ώρα που εσύ «κοκορεύεσαι» ότι την κάνεις δικιά σου.

Περίπτωση 1: «Μήπως πρέπει να γίνω πιο τσουλά για να τον κερδίσω; Ή πιο σεμνούλα μήπως τον τρομάξω;»

Πολλές γυναίκες σκέφτονται μήπως δεν το απολαμβάνεις αρκετά, για αυτό αφέσου ελεύθερος. Δείξε της ότι σ’ αρέσει, μιλά της, πες της ποσό σε φτιάχνει. Να ξέρεις οι γυναίκες, πρώτα προσέχουν τους ήχους που κάνεις, και μετά τους μορφασμούς που παίρνεις . Το μέγεθος σου δεν παίζει ρολό σε εκείνη την φάση. Είναι στο κρεβάτι μαζί σου- αναστενάζει- άρα μάλλον είναι ικανοποιημένη από τα προσόντα σου.

Τα λάθη των αντρών που δεν αντέχει καμία γυναίκα!

Περίπτωση 2: « Και το είπα ρε γαμώτο, να ξανά ξυριστώ πριν φύγω από το σπίτι!»

Οι γυναίκες έχουν εμμονή με τις τρίχες. Ξυρίζονται τώρα, και σε μια ώρα ψηλαφίζουν τα πόδια τους. Αν τους «κάτσει» δε, να κάνουν  και σεξ, έχουν την αίσθηση πως θα νομίζεις ότι χαϊδεύεις γκαζόν και όχι αυτές. Ακόμα κι αν τσιμπάει λίγο, μην της το πεις σε καμία περίπτωση, μπορεί να βάλει τα κλάματα. Πίστεψε με, έχει δοκιμάσει τα πάντα. Μην την πληγώνεις έτσι. Σκέψου κι εμάς, είμαστε τουλάχιστον «τερατολαγνούσες» που πηγαίνουμε μαζί σας, όταν είστε τουλάχιστον αρκούδες σε σύγκριση με μας.

Περίπτωση 3: «Όταν το κάνουμε στο πάτωμα, σκέφτομαι ότι έχω γεμίσει μικρόβια!»

Οπουδήποτε άλλου, εκτός από το κρεβάτι της, είναι γι αυτήν εστία μόλυνσης! Οπότε, και το τραπέζι να προτιμήσεις, πάλι τις ίδιες σκέψεις θα κάνει. Δεν το γλιτώνεις.

Περίπτωση 4: « «Αυτό» το έκανε καλύτερα ο Κώστας, αλλά «εκείνο» το κάνεις πιο ωραία εσύ»

Δεν αποφεύγεις την σύγκριση. Έστω και για μερικά δευτερόλεπτα θα περάσουν από το μυαλό της εικόνες που δεν θα πρωταγωνιστείς εσύ . Μην σε αγχώνει αυτό. Πολλοί άνδρες από το άγχος αυτής της σκέψεις, προκειμένου να χαραχτούν στην μνήμη της κοπέλας, γίνονται άγριοι, ή ατσούμπαλοι. Αυτό είναι πολύ χειρότερο. Να είσαι ο εαυτό σου.

Περίπτωση 5 : «Γαμώτο! Ξέχασα να απλώσω το πλυντήριο!»

Νομίζεις, δεν σκεφτόμαστε άσχετα πράγματα εκείνη την ώρα; Μα φυσικά και σκεφτόμαστε! Είμαστε γυναίκες, έχουμε σίγουρα 7 κολλητές, έχουμε να μαγειρέψουμε, να σιδερώσουμε, να πάμε σούπερ μάρκετ, να σκεφτούμε τι θα ψωνίσουμε στις εκπτώσεις, να δούμε «φιλαράκια», νομίζεις ότι εκείνα τα λεπτά που «χαλαρώνουμε» μαζί σου δεν θα βάλουμε τις δουλείες μας σε τάξη; Λυπάμαι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό.

Περίπτωση 6: « Όλοι τα ίδια λέτε»

Δυστυχώς, θα περάσει και αυτή η σκέψη από το μυαλό της. Η αλήθεια είναι ,πως πάνω στην κάψα σας, πολλά λέτε, προτιμάμε να μην πιστεύουμε τίποτα. Γι αυτό κόψε τις «μπίπ» γιατί θα σε κοροϊδέψουμε σίγουρα με τις φίλες μας.

Περίπτωση 7: «Σίγουρα θα τελειώσει πριν αρχίσει»

Ε μα ναι. Αφού το μυαλό σας είναι στην διείσδυση, και εκεί που πάμε να το απολαύσουμε, η φωνή σας  μας διακόπτει: «Τέλειωσα». Αυτό το λέτε σεξ;  Γιατί έμενα πιο πολύ για «χέσιμο» μου ακούγεται.

Περίπτωση 8: «Ελπίζω να έχει σκεφτεί τα βασικά»

Για να μην αναφερθώ πάλι, περί «κλαδέματος» που είναι χρέος σας, ας σχολιάσω με κάτι πιο ξεκάθαρο και καθημερινό. Ένα μπουκαλάκι , που είναι στρογγυλό πάνω- πάνω, ή ψεκάζει όπως η λακ ,το γνωρίζεται; Ονομάζεται αποσμητικό. Χαίρομαι που συστηθήκατε. Επειδή έκανες μπάνιο, δεν σημαίνει πως εξαφάνισες και τις μυρωδιές. Το αποσμητικό σε διαφυλάσσει για να μην «αρπάξεις». Στο υπογράφω, έχεις αρπάξει σίγουρα, κι αν όχι ακόμα, σε 10 λεπτά που θα αρχίσεις να ιδρώνεις θα ασφυκτιώ σίγουρα!

Περίπτωση 9 :« Α ,και εσύ μου έχεις εμπιστοσύνη ε; Όλοι εμπιστοσύνη μου έχετε, ένα πράγμα!»

Ηλίθιε, δεν σου έμαθε η μαμά σου το «προφυλακτικό»; Στο έμαθε, αλλά δεν το απολαμβάνεις ε; Να κόλλησης AIDS με τρόπο απολαυστικό ,δεν έχεις πρόβλημα ε; Αλλά ας το πούμε αλλιώς, επειδή μας λες πως μας εμπιστεύεσαι, σε εκτιμάμε περισσότερο νομίζεις; Απλά είμαστε σίγουρες, σε πόσες άλλες ακόμα το έχεις πει. Και στην περίπτωση που στο επιτρέψαμε, εσύ πως ξέρεις τι κάναμε χθες και προχθές το βράδυ; Α μάλιστα, δεν μας έχεις ικανές. Δεν έχεις ιδέα τότε. Μπορεί να μην σε νοιάζει η δική σου υγιεινή, σκέψου τουλάχιστον εμάς. Ότι μας μεταδόσεις το κουβαλάμε μαζί μας για πάντα, και έχουμε γυναικολογικά πρόβλημα έφορου ζωής. Το να μας προστατεύεις δεν λέγεται « ξενέρωτο προφυλακτικό», αλλά ευσυνειδησία.

Τα τριψίματα στο σεξ: Πώς να κάνετε έρωτα χωρίς διείσδυση