Home Women Σχέσεις Ανανέωσε τη σεξουαλική ζωή της σχέσης σας με μερικούς απλούς τρόπους!

Ανανέωσε τη σεξουαλική ζωή της σχέσης σας με μερικούς απλούς τρόπους!

Αν η σχέση σας έχει βυθιστεί στα βαλτώδη νερά της καθημερινής ρουτίνας, τότε ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη σεξουαλικότητα μεταξύ σας και να αναζωπυρώσετε με μερικούς απλούς τρόπους το σεξ στη ζωή σας!

 

Κάτι στα γρήγορα: 4 Ιδανικές σεξουαλικές στάσεις για γρήγορο σεξ και εγγυημένο οργασμό!

Δες παρακάτω μερικά συνηθισμένα προβλήματα και πως να τα αντιμετωπίσεις για να πυροδοτήσεις τη φλόγα της σχέσης σας!

 

Αν πηγαίνετε για ύπνο διαφορετικές ώρες

Συνήθως στα πρώτα χρόνια της σχέσης τα ζευγάρια τείνουν να χουχουλιάζουν κάτω από τα σεντόνια την ίδια ώρα κάθε βράδυ πριν πέσουν για ύπνο, αφού είχε προηγηθεί φυσικά το τέλειο σεξ. Μετά όμως από αυτή τη περίοδο μέλιτος, όταν τα πράγματα αρχίζουν και ξεθυμαίνουν,  συνήθως ο καθένας κάνει το δικό του πρόγραμμα. Με αποτέλεσμα να γίνεται συνήθεια να πηγαίνει ο καθένας για ύπνο ξεχωριστά σε διαφορετικές ώρες.

Ξαφνικά το να δεις μια σειρά στη τηλεόραση αργά το βράδυ, είναι πιο ενδιαφέρον από τις αγκαλιές και τα χάδια με την σύντροφο σου. Εσύ φυσικά, αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να συνδυάσεις την ώρα που πέφτεις για ύπνο με την δικιά της. Υπάρχει όμως ακόμη ένας πιο διασκεδαστικός τρόπος για να συνδυάσετε το πρόγραμμα σας. Τσεκάρετε μαζί την ατζέντα σας και βρείτε λίγο χρόνο μέσα στη βδομάδα για να κάνετε σεξ.

Αν η ιδέα του να εμφανιστείς ξαφνικά στο γραφείο της κάνοντας της έκπληξη, δεν είναι και τόσο ρεαλιστική, μπορείς να της στείλεις ένα αίτημα για συνάντηση. Διάλεξε ένα κατάλληλο σημείο όπου θα μπορείτε να γίνετε περιπετειώδεις κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της. Μια άλλη λύση είναι να πας στο ντους ενώ είναι ήδη μέσα πριν φύγετε για τη δουλειά, έτσι ώστε να κάνετε σεξ όσο έχετε ακόμη δυνάμεις, πριν σας απορροφήσει όλη την ενέργεια η σκληρή καθημερινότητα.

Αν δεν μιλάτε ποτέ για σεξ

Κάνετε σεξ για χρόνια.. αλλά πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε γι΄αυτό;

Και ο λόγος είναι πως το θεωρούμε ταμπού διότι δεν έχουμε εκπαιδευτεί κατάλληλα για να συζητάμε το θέμα σεξ. Συν, του ότι μπορεί να νιώθεις αμήχανα όταν συζητάς τις προτιμήσεις σου αλλά και τις αντιπάθειες σου. Συνήθως οι άνθρωποι δεν μιλούνε για το σεξ, διότι δεν θέλουν να προσβάλλουν τον σύντροφο τους. Γιατί πως μπορείς να πεις με καλό τρόπο: Δεν μου αρέσει όταν το μου κάνεις αυτό; ενώ η σύντροφος σου στο κάνει για χρόνια;!

Προσπάθησε να αλλάξεις τη συζήτηση για σεξ σε κάποιο παιχνίδι, παραθέτοντας σε μια λίστα όλες εκείνες τις σεξουαλικές δραστηριότητες που σας ενθουσιάζουν. Μερικές φορές οι άνθρωποι προτιμούν να γράφουν σέξι μηνύματα ή να κάνουν μαζί μπάνιο. Αυτό δεν είναι μόνο σκέτο σεξ, είναι ρομαντισμός και αποπλάνηση.

Μοιραστείτε τις λίστες σας και διαλέξτε μια σεξουαλική δραστηριότητα για να την δοκιμάσετε και στη συνέχεια πείτε τις απόψεις σας για το πόσο σας άρεσε ή όχι. Φρόντισε να την ρωτήσεις ποιο πράγμα της άρεσε πιο πολύ και πιο όχι. Μπορείς να κάνεις τη συζήτηση για σεξ ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που θα βοηθήσει τη σεξουαλική σας ζωή.

Αν δεν φιλιέστε πια

Μπορεί να θεωρείτε πως με το να «φασώνεστε» είναι σαν να επιστρέφετε στο λύκειο. Η αλήθεια όμως είναι πως το φιλί είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να έρθετε πιο κοντά. Για μερικούς ανθρώπους το φιλί είναι περισσότερο ερεθιστικό ακόμη και από τη σεξουαλική επαφή. Δυστυχώς όμως με τη συνήθεια και τη τριβή της καθημερινότητας ανάμεσα στο ζευγάρι συχνά εξαφανίζεται η επιθυμία ενός φιλιού. Ξεχνάμε πως αυτή η σύνδεση είναι πολύ σημαντική για το ζευγάρι. Δεν πρέπει απλά να σκεφτόμαστε μόνο τον οργασμό αλλά πρέπει να αναζητούμε αυτή την ερωτική σύνδεση ανάμεσα σε δύο εραστές.

Κάνε συνήθεια να της δίνεις ένα φιλί κάθε φορά που την χαιρετάς αλλά και μερικά πεταχτά φιλάκια κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν συνηθίζετε να φιλιέστε συχνά μέσα στη μέρα, τότε στη κρεβατοκάμαρα θα σας βγαίνει με πολύ πιο φυσικό τρόπο.

Αν κάνετε σεξ μόνο στο κρεβάτι

Θυμάσαι όταν κάνατε σεξ στη κουζίνα; Στο αμάξι; Ή οπουδήποτε αλλού ακόμη και αν δεν χωρούσατε;

Δυστυχώς όμως, όσο περνάνε τα χρόνια σε μια σχέση αυτές οι εποχές μένουν όλο και πιο πίσω.. με αποτέλεσμα τα περισσότερα ζευγάρια να κάνουν σεξ μόνο στη κρεβατοκάμαρα τους! Συνήθως επειδή υπάρχει έλλειψη προγράμματος, διότι θυμάσαι να κάνεις σεξ μόνο όταν ξαπλώνεις στον τόπο του εγκλήματος. Τα μακροχρόνια ζευγάρια δεν αφιερώνουν πολύ χρόνο για σεξ, σχεδόν αδιαφορώντας για την σεξουαλική διαδικασία.

Για να αποφύγεις την επόμενη φορά να κάνετε σεξ πάλι στο κρεβάτι, φρόντισε να οργανώσετε μια βραδιά τη βδομάδα για ένα ραντεβού/σεξ σε διαφορετικά μέρη. Μπορεί να είναι το αυτοκίνητο ή κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Ή προσπάθησε να την ερεθίσεις στη καθημερινότητα σας με απλές σεξουαλικές κινήσεις σε μέρη εκτός της κρεβατοκάμαρας. Ακόμη και αν καταλήξετε στο κρεβάτι σας, τα προκαταρκτικά σας μπορούν να γίνουν σε κάποιο άλλο μέρος ενισχύοντας τον ενθουσιασμό σας για σεξ.

 

Στοματικό: Όσα θα θέλαμε να ξέρουν οι γυναίκες πριν… ανοίξουν το στόμα τους!

Δείτε επίσης