Άγγιγμα Κόλαση! Βάλε τα χέρια σου στο.. ερωτικό σας παιχνίδι!

0
1482

Θυμάσαι όλα εκείνα που έκανες πριν φτάσεις στο σεξ; Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να επαναφέρεις την δόξα των χεριών σου πίσω στην κρεβατοκάμαρα και όχι μόνο σαν εργαλείο για να ερεθίσεις την κοπέλα σου. “Τα χέρια μπορούν να προσθέσουν επιπλέον δημιουργικότητα και ερωτισμό στη σεξουαλική σας σχέση”, δηλώνει η ειδικός Dr. Marianne Brandon, συγγραφέας του βιβλίου Reclaiming Desire: 4 Keys to Finding Your Lost Libido.

 

Ιδού μερικές στάσεις που συνίστανται όταν έχεις βρει νέα σύντροφο!

Οι γυναίκες ερεθίζονται με την «περιποίηση» και τα χέρια σου αποτελούν βασικό συστατικό για να πετύχεις αυτή τη σεξουαλική διέγερση. Με άλλα λόγια, τα χέρια είναι ικανά να ερεθίσουν όλα εκείνα τα σημεία της γυναίκας που δεν μπορεί το πέος σου, απλά πρέπει να μάθεις πως να τα μετατρέψεις στα προσωπικά σου σεξουαλικά παιχνίδια. Δοκίμασε τα παρακάτω 4 πιο σέξι πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου και δεν θα χάσεις!

 

Χάιδεψε όλο το κορμί της

Προσποιήσου πως είσαι ένας καλλιτέχνης, ζωγραφίζοντας κάθε σημείο τους κορμιού της με τα δάχτυλα σου. Με τον τρόπο αυτό, την βοηθάς να εστιάσει πιο έντονα στην σεξουαλική της διέγερση. Χάιδεψε απαλά το περίγραμμα των χειλιών της, το εσωτερικό των μηρών της, το στήθος της, κάθε πόντο του δέρματος της. Πρέπει το άγγιγμα σου να είναι τόσο απαλό, που ίσα ίσα να την ακουμπάς. Φαντάσου πως θέλεις να χαϊδέψεις μόνο το χνούδι του κορμιού της. Άφησε τις ρώγες της και τη κλειτορίδα της για το τέλος και φρόντισε να πας περιμετρικά με απαλές κινήσεις και όχι κατευθείαν στον «στόχο» σου.

Η τεχνική αυτή θα διεγείρει ακόμη περισσότερο την εμπειρία της. Όταν αγγίζεις τα συγκεκριμένα σημεία του κορμιού της κατευθείαν με απότομες κινήσεις, μπορεί να την κάνεις να αισθανθεί άβολα. Καταστρέφεις την προσδοκία και την αναμονή, εκεί όμως είναι που βρίσκεται και η σεξουαλική επιθυμία.

 

Εστίασε στα χείλη της

Κατά τη διάρκεια του στοματικού, η γλώσσα σου παίζει τον κυρίαρχο ρόλο, τα χέρια σου όμως αξίζουν λίγη παραπάνω προσοχή. Χάιδεψε τα χείλη της με τα δάχτυλα σου για να την κάνεις να αισθανθεί περισσότερο εκτεθειμένη. Για τις περισσότερες γυναίκες, το αίσθημα της αδυναμίας αυξάνει τον ενθουσιασμό τους. Επιπλέον με το να της δείχνεις όλα σου τα σεξουαλικά παιχνίδια, φανερώνεις τον ενθουσιασμό σου να της κάνεις στοματικό, γεγονός που την κάνει να χαλαρώσει και να κορυφώσει πιο εύκολα.

Ένας άλλος τρόπος για να απασχολήσεις τα χέρια σου κατά τη διάρκεια του στοματικού είναι να πιάσεις τα χέρια της και να τα ζουλήξεις απαλά. Είναι ένας ρομαντικός τρόπος για να μείνετε «συνδεδεμένοι» ερωτικά μεταξύ σας.

 

Άφησε την να οδηγήσει το χέρι σου

Το να προσπαθήσεις να ερεθίσεις την κλειτορίδα της με το χέρι σου είναι κομματάκι δύσκολο και αυτό συμβαίνει διότι οι περισσότεροι άντρες όταν αυνανίζονται, συνήθως το άγγιγμα τους είναι αρκετά «άγριο», συμβουλεύει η θεραπεύτρια του σεξ Lisa Thomas. Αν λοιπόν ασκήσουν την ίδια πίεση στις γυναίκες, τότε είναι πολύ πιθανόν να προκαλέσουν πόνο. Αυτό σημαίνει πως το να την βλέπεις να χαϊδεύετε μόνη της μπορεί να είναι το κλειδί για να μάθεις τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να την ερεθίσεις.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Πολλές γυναίκες συχνά ντρέπονται να αφήνουν τους συντρόφους τους να τις βλέπουν όταν αυνανίζονται. Η λύση; Ζήτησε της να σε καθοδηγήσει. Πες της να πάρει το χέρι σου και να σου δείξει πως και που πρέπει να την αγγίξεις για να την ερεθίσεις.

 

Κράτησε το πρόσωπο της ενώ την φιλάς

Το φιλί δεν περιλαμβάνει μόνο τη γλώσσα, αλλά το άγγιγμα γενικότερα. Κράτησε το πρόσωπο της ενώ την φιλάς για να της δείξεις πόσο πολύ θέλεις να την αισθανθείς. Με τον τρόπο αυτό την βοηθάς να νιώσει ασφαλής, συμβουλεύουν οι ειδικοί. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να κάνεις την εμπειρία αξέχαστη και ειδικότερα αν δεν έχετε κάνει ακόμα σεξ, αφού οι γυναίκες τείνουν να καταλαβαίνουν περισσότερα πράγματα από ένα φιλί σε σύγκριση με τους άντρες. Αν την αγγίζεις αρκετά στα προκαταρκτικά, τότε δείχνεις πόσο καλός εραστής είσαι και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν!

 

Μήπως η κοπέλα σου έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σου; Όλα όσα πρέπει να προσέξεις!