9 Πράγματα που δεν ήξερες για το Doggy-Style στο σεξ!

0
2815

Ακόμα και αν είσαι μια κινητή εγκυκλοπαίδεια του Κάμα Σούτρα σίγουρα θα υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να σου διαφεύγουν.. αν είσαι λάτρης του doggy-style στο σεξ τότε ήρθε η στιγμή να ενημερωθείς λίγο παραπάνω για την αγαπημένη σου σεξουαλική στάση!

 

1. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να πετύχεις το σημείο G της γυναίκας.

Η σεξουαλική στάση στα τέσσερα είναι η ιδανική για να γίνει βαθιά η διείσδυση όπου βρίσκεται το σημείο G, όποτε θεωρείται η κατάλληλη για τις γυναίκες που τους αρέσουν τα «βαθιά» και φυσικά για τους άνδρες που αποτελεί μια από τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ. Αν και πολλά εγχειρίδια ακόμη και πιο παλιά από το Κάμα Σούτρα αλλά και πρόσφατες έρευνες συνιστούν αυτή τη στάση, υπάρχουν όμως και ορισμένες έρευνες οι οποίες αμφισβητούν το σημείο G της γυναίκας.. όπως και να έχει όμως στους περισσότερους αρέσει μια βαθιά διείσδυση και η συγκεκριμένη στάση είναι η ιδανικότερη για να το πετύχεις!

 

Θέλει προσοχή το άθλημα! Οι πιο επικίνδυνες σεξ στάσεις!

 

2. Αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης οικογένειας..

Το doggy style δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να κάνεις σεξ από πίσω, αλλά ανήκει σε μια μεγαλύτερη οικογένεια της διείσδυσης από πίσω όπου υπάρχουν πολλές παρόμοιες στάσεις όπως στα τέσσερα αλλά καθιστοί, από πίσω ξαπλωμένοι και η γυναίκα από πάνω(cowgril) αλλά αντίστροφα (χωρίς να κοιταζόσαστε). Οπότε αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν σας βολεύει η κλασική στάση στα τέσσερα, έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορες επιλογές και να βρείτε αυτή που σας βολεύει καλύτερα!

 

3. Είναι πολύ ΠΟΛΥ παλιά.

Νομίζεις πως ο Snoop Dogg ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ανέφερε τη συγκεκριμένη στάση στα τραγούδια του το 1992? Καμία σχέση! Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι έχουν ολόκληρα έργα τέχνης και λογοτεχνικά κείμενα που αναφέρουν τη στάση στα τέσσερα! Ο Ρωμαίος ποιητής και φιλόσοφος Λουκρήτιος πρότεινε να κάνουν τη συγκεκριμένη στάση στο σεξ σε ζευγάρια που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί (σημείωσε όμως ότι η συγκεκριμένη θεωρία δεν βασίζεται σε κάποια επιστημονική βάση).

 

4. Το doggy style αναφέρεται σε ΠΟΛΛΑ τραγούδια!

Σύμφωνα με το site Genius, υπάρχουν πάνω από 1,600 τραγούδια που περιέχουν τη συγκεκριμένη λέξη έστω και μια φορά στους στίχους τους. Μερικά από αυτά είναι το “P.I.M.P.” από τον 50 cent, “The Bad Touch” από The Bloodhound Gang και “Back That Thing Up” από Justin Moore (το οποίο είναι ένα τραγούδι στυλ country και αναφέρεται στο doggy style μέσα σε έναν στάβλο..).

 

 

5. Ονομάζεται “doggy style” αλλά υπάρχουν πολλά ζώα που ζευγαρώνουν έτσι..

Αν και η συγκεκριμένη σεξουαλική στάση πήρε την ονομασία της κυρίως από τους σκύλους υπάρχουν πολλά ακόμη ζώα που ζευγαρώνουν με τον ίδιο τρόπο, όπως τα άλογα, οι  καμήλες, οι ελέφαντες, η καμηλοπάρδαλη αλλά και πολλά άλλα!

 

Πώς να την φέρεις σε οργασμό!

 

6. Υπάρχουν όμως και πολλά ζώα που δεν ζευγαρώνουν έτσι..

όπως οι φάλαινες, τα δελφίνια, οι αράχνες που απαρνιούνται τη συγκεκριμένη στάση! Ούτε οι χιμπαντζήδες τη χρησιμοποιούν κατ’ αποκλειστικότητα..

 

7. Δεν είναι μόνο για κολπικό σεξ.

Στη συγκεκριμένη στάση είσαι ελεύθερος να δοκιμάσεις το πρωκτικό σεξ αλλά και να κάνεις στοματικό σεξ στη σύντροφο σου ενώ βρίσκεσαι εκεί «πίσω»! Το doggy style μπορεί να αναφέρεται σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω και όχι αποκλειστικά στο κολπικό σεξ.

 

8. Αν το δοκίμασες τότε ανήκεις στη μειονότητα των ανθρώπων.

Σύμφωνα με μια έρευνα από το National Survey of Family Growth, μόνο το 44% των αντρών και το 36% των γυναικών έχουν δοκιμάσει τη συγκεκριμένη στάση τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. Συγχαρητήρια αν ανήκεις και συ σε αυτήν τη κατηγορία!

 

9. Είναι η αγαπημένη στάση των περισσότερων αντρών.

Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του Men’s Health, οι άντρες επέλεξαν ως την αγαπημένη τους σεξουαλική στάση το doggy style επισκιάζοντας τη παραδοσιακή ιεραποστολική στάση!

 

 

5 Επιστημονικοί λόγοι που πρέπει να κάνεις σεξ κάθε μέρα!