7 απλοί κανόνες για την πρώτη φορά σεξ με δύο γυναίκες!

0
1342

Για να μην το βλέπεις μόνο στο ιστορικό του Internet σου…

Παρακάτω θα δεις μερικούς βασικούς κανόνες για να πραγματοποιήσεις μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις σου!

Οι ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας και τα 5 πιο υποτιμημένα σημεία στο σώμα της!

1. Τέσταρέ την

Πέταξε την ιδέα και δες πως θα αντιδράσει ή ακόμα καλύτερα στείλε της αυτό το κείμενο του Manslife.gr ρωτώντας την τι σκέφτεται σχετικά.

2. Βρείτε ένα τρίτο άτομο

Αυτό είναι το πιο δύσκολο μέρος. Είτε θα πας σε κάποια στο μπαρ και θα του πεις “Μoυ φαίνεσαι αρκετά kinky, θες να περάσεις από το σπίτι μας να κάτσουμε;” ή θα πας με την ασφαλέστερη οδό που είναι να επισκεφτείς κάποια σχετικό σάιτ γνωριμιών.

3. Να είστε τελείως ειλικρινής

Και εννοούμε στο τι ακριβώς θέλετε. Από τη στιγμή που αποφασίσατε να το κάνετε, να το τολμήσετε έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη ικανοποίηση.

4. Να θέσετε κανόνες

Δε λέμε ότι πρέπει να οργανώσετε το τρίο σας λεπτό προς λεπτό, αλλά καλό είναι να το συζητήσετε λίγο ώστε να μη δημιουργηθούν εκείνη τη στιγμή αντιζηλίες. Συμφωνείστε λοιπόν κατά πόσο θα συμμετέχει το τρίτο άτομο.

5. Προσεκτικά βήματα

Πάρτε το σιγά σιγά ώστε να είστε σίγουροι πως όλοι είστε ευχαριστημένοι με την εξέλιξη που παίρνει το παιχνίδι. Η πράξη είναι διαφορετική από τη φαντασίωση!

6. Μην την αγνοείς

Σε καμία περίπτωση μην πέσεις με τα μούτρα στη “νέα άφιξη”, αγνοώντας τη σύντροφό σου. Το αντίστοιχο θα πρέπει να προσέξει κι εκείνη. Την περισσότερη σημασία καλό είναι να τη δίνετε στο σύντροφό σας.

7. Χρησιμοποιείτε πάντα προφυλάξεις

Για να έχετε να θυμάστε μόνο τις όμορφες αναμνήσεις από την εμπειρία χωρίς να το μετανιώνετε!

4 πράγματα που διεγείρουν μια γυναίκα χωρίς καθόλου κόπο!