Skip to main content

Εάν βρίσκεστε σε μακροχρόνια σχέση, ήδη γνωρίζετε κάποια τρικς για το πώς να διατηρήσετε τη σχέση σας ζωντανή και ακόμα περισσότερο πώς να αναζοπυρώωετε τη σεξουαλική σας ζωή, είτε με καινούργιες στάσεις, είτε με τη χρήση sex toys, είτε κάνοντας σεξ σε μέρη που μπορεί και να σας πιάσουν!Αλλά έχετε δοκιμάσει να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια τώρα τελευταία;

 

Ευτυχώς, υπάρχουν χιλιάδες σεξουαλικά παιχνίδια στην αγορά, από εφαρμογές και παιχνίδια με κάρτες μέχρι παραλλαγές των αγαπημένων σας κλασσικών. (Erotic Trivial Pursuit, ας πούμε) Και ενώ είναι προφανώς πολύ διασκεδαστικά, εξυπηρετούν επίσης μια άλλη λειτουργία: να σας συνδέσουν με τον σύντροφο σας και να σας κάνουν να ανοιχτείτε όσον αφορά τις επιθυμίες σας.

 

The F’Ing Truth

 

 

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με κάρτες που είναι βασικά σαν μια πιο ενήλικη εκδοχή του Never Have I Ever για ζευγάρια. Το παιχνίδι βασίζεται στην προϋπόθεση ότι όλοι πηδιόμαστε, οπότε γιατί να μην μιλάμε γι’αυτό;

 

Οι παίκτες επιλέγουν κάρτες που τους ζητούν να κάνουν ερωτήσεις όπως: “Έχετε κάνει σεξ με ένα άτομο την ίδια μέρα που τους γνωρίσατε;” Κάθε φορά που κάποιος απαντά “ναι”, βάζει ένα τετράγωνο στο “f’board”. Όποιος καταφέρει να μαζέψει πρώτος πέντε τετράγωνα κερδίζει.

 

Monogamy

 

 

screen-shot-2018-02-27-at-4-30-31-pm-1519767117.jpg

 

Το Monogamy είναι το ιδανικό παιχνίδι για ζευγάρια που έχουν βαρεθεί και είναι παγιδευμένοι σε μια σεξουαλική ρουτίνα! Η λογική είναι παρόμοια με αυτή του Monopoly αλλά για ζευγάρια. Ξεκινήστε με τις ροζ κάρτες για να κάνετε ερωτήσεις στο σύντροφο σας ή ζητήστε του να θυμηθεί μια σεξουαλική συνεύρεση του παρελθόντος.

Στη συνέχεια, μετακινήστε τις μοβ και τις κόκκινες κάρτες για ατμόσφαιρες σεξουαλικές “χάρες”.

 

Το ζάρι του σεξ ή αλλιώς Sex dice

 

 

gettyimages-183354835-1519767828.jpg

 

Βολεύουν πάντα γιατί μπορείς να παίξεις παντού!

“Τα ζάρια του σεξ είναι εξαιρετικά για σεξ κατά τη διάρκεια διακοπών ή και για καθημερινό σεξ, γιατί κάνει τα προκαταρκτικά τόσο εύκολα όσο ένα ρίξιμο ζαριού! Απλά ρίξτε τα ζάρια και δείτε πού προσγειώνονται. Αν λένε “φιλί”, “λαιμός”, και “στο αυτοκίνητο” ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε.

 

Ας παίξουμε το γιατρό

 

 

61vjoobkpcl._sy498_bo1204203200_.jpg

 

 

Δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ παιχνίδια ρόλων; Το Let’s Play Doctor είναι επιτραπ΄ζειο με 40 διαφορετικά ερωτικά σενάρια, αστυνομικός-ληστής, σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια και πολλά πολλά άλλα.

Η ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό σεξουαλικό σενάριο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να τραβήξετε την μπάλα στο κρεβάτι, λέει ο Morse. “Το παιχνίδι ρόλων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε στην πραγματικότητα ένα διαφορετικό πρόσωπο. Σας δίνει την ελευθερία να βγείτε από την ενοχή της σεξουαλικής σας άνεσης και να κάνετε ό,τι φαντασιώνεστε! Κυριολεκτικά!

 

Love Poker

 

gettyimages-96642346-1519768238.jpg​​​​​​​

 

 

Το παραδοσιακό πόκερ είναι διασκεδαστικό και το strip poker είναι ακόμα καλύτερο. Αλλά γιατί να μην κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα με το Love Poker, ένα παιχνίδι καρτών που χρησιμοποιεί τους κανόνες του πόκερ με σέξι διαστροφή;

Αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για τη δημιουργία σεξουαλικού διαλόγου για την οικοδόμηση της οικειότητας και για να κάνει ή να διατηρήσει τη σχέση ενδιαφέρουσα και ζωτική και στην κρεβατοκάμαρα.

 

Desire

 

 

p-2-a-hard-sex-position-for-couples-1517405487.jpg

 

Ενώ τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα παιχνίδια με κάρτες ή χαρτιά είναι διασκεδαστικά, με έναν ρετρό τρόπο, έχουμε 2018, οπότε ήρθε η ώρα να μπει στο παιχνίδι και η τεχνολογία! Η εφαρμογή Desire (δωρεάν για τα καταστήματα App και Google Play) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τα ζευγάρια να ενωθούν διαφορετικά και να πειραματιστούν. Η εφαρμογή επιτρέπει στα ζευγάρια να προτείνουν διαφορετικά “προκλήσεις-dares” ο ένας στον άλλο (“σε προκαλώ να φορέσεις τις μαύρες καλτσοδέτες σου).

 

Η εφαρμογή Desire μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε φράγμα επικοινωνίας, επειδή μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της πίεσης από την καθημερινή τροβή. Ομοίως, προτείνοντας διαφορετικά dares, τα ζευγάρια μπορούν επίσης να διερευνήσουν τα όριά τους με ασφάλεια, αλλά και να διευρύνουν το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο!