6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το πρωκτικό σεξ

0
11885

Σύμφωνα με μια εθνική έρευνα σεξουαλικής υγείας από το Ινστιτούτο Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιndiana, περίπου οι μισοί άνδρες και γυναίκες έχουν επιχειρήσει πρωκτικό σεξ.

 

Φυσικά, η προσπάθεια και η απόλαυση του πρωκτικού σεξ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και για πολλά ζευγάρια, ο φόβος της ταλαιπωρίας – ή ακόμα και ο πόνος – που σχετίζεται με το πρωκτικό σεξ τους τρομάζει!

 

Ας είμαστε λοιπόν σαφείς: αν η σύντροφος σας δεν αρέσκεται πολύ στην ιδέα να το κάνει, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να πείτε προκειμένου να την πείσετε διαφορετικά, ούτε είναι καλή ιδέα να την πιέσετε.

 

Αν μια γυναίκα λέει ότι δεν ενδιαφέρεται επειδή το δοκίμασε και πονάει, ή φοβάται ότι θα βλάψει, να την ακούσετε και να το σεβαστείτε! Καμία πράξη πάνω στο σεξ δεν αξίζει για να κάνει τη σύντροφός σας να αισθάνεται άβολα ή να τη βάλει σε επίπονη θέση.

 

Αλλά εάν και οι δύο συμφωνείτε πάνω σε αυτό και υπάρχει σύμπνοια γενικά, ο χειρισμός και η εκτέλεση εξαρτάται κι από τους δυο σας και αυτή μπορεί να γίνει λιγότερο επώδυνη και περισσότερο διασκεδαστική απ’όσο φαντάζεστε. Μάθετε παρακάτω τον τρόπο!

 

Συζητήστε

 

 

giphy_2_1.gif

 

 

Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε πρωκτικό σεξ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε στη συντροφό σας για αυτό – και παρόμοια με κάθε σημαντική συζήτηση, υπάρχει ο σωστός, αλλά και ο λανθασμένος τρόπος να το κάνετε.

 

Περιμένετε μέχρι μια στιγμή που είστε και οι δύο χαλαροί – ας πούμε, μετά από ένα δείπνο ή μια ταινία, ή αφού έχετε κάνει τρομερό σεξ.

 

Να την κάνετε να καταλάβει ότι δεν έχετε κάποιο πρόβλημα με την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης σας, ώστε να εξαφανίσετε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχει. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας και για τις δύο πλευρές για να μπορούν μετά να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εμπειρία”.

 

Μην πιείτε

 

 

giphy_1_2.gif

 

Μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να πιείτε ένα ποτήρι κρασί ή δύο για να ρυθμίσετε τη διάθεση σας. Αλλά είναι προτιμότερο να δοκιμάσετε το πρωκτικό σεξ ενώ είστε τελείως νηφάλιος.

Χρειάζεται να έχετε καθαρό μυαλόώστε να μπορείτε να παρατηρήσετε με ακρίβεια και να εκτιμήσετε τη διάθεση του συντρόφου σας και να την ευχαριστήσετε καθόλη τη διάρκεια της εμπειρίας. Επίσης, είναι κρίσιμο να τσεκάρετε κατά τη διάρκεια εάν το απολαμβάνει και η ίδια!

 

Καθαριότητα

 

giphy_3_0.gif

 

 

Κάντε ένα μπάνιο με τη σύντροφό σας και σιγά σιγά αρχίστε να πλένετε ο ένας τον άλλον ειδικά τις κάτω περιοχές σας… Ξοδέψετε επιπλέον χρόνο στο επίμαχο σημείο με όσο πιο απαλές και ερεθιστικές κινήσεις γίνεται. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να την προετοιμάσετε. Ένας εξονυχιστικός καθαρισμός θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο άνετα με την ιδέα της “εισβολής” που στοχεύετε.

 

Ζητήστε άδεια

 

 

giphy_4_0.gif

 

Ακόμα κι αν έχετε συμφωνήσει να δοκιμάσετε την από πίσω εναλλακτική του σεξ, μην περιμένετε και να συμβεί την επόμενη φορά που θα έρθετε πολύ κοντά. Βεβαιωθείτε ότι η σύντροφός σας είναι έτοιμη και πρόθυμη πριν ξεκινήσετε να προσεγγίζετε το επίμαχο “θέμα”.

 

Λίπανση

 

 

lube1.gif

 

 

Ίσως από τα highlights του καταλόγου, καθώς εάν δεν χρησιμοποιήσετε είτε βαζελίνη, είτε κρέμα με βάση τη σιλικόνη, είτε johnson’s baby oil ή κάτι παρόμοιο θα πονέσει, κι εσένα κι εκείνη!

 

Προετοιμαστείτε καλά

 

 

87gektc.gif

 

Ξέρετε ότι λένε: “Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα;” Λοιπόν, το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την προετοιμασία που απαιτεί το πρωκτικό σεξ. Τα προκαταρκτικά είναι ζωτικής σημασίας για κάθε σεξουαλική συνάντηση και ο πρωκτός δεν αποτελεί εξαίρεση: πρέπει να βάλετε ένα δίκαιο ποσό προετοιμασίας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ευχάριστο γι ‘αυτήν.

Για αρχή, δοκιμάστε να τη διεισδύσετε μόνο με ένα δάχτυλα. (Και πάλι, μην παραμελούν το λιπαντικό!) Όταν σας δώσει το πράσινο φως, προχωρήστε σε δύο δάχτυλα, ακολουθούμενο από ένα μικρό sex toy.

 

Αυτό θα βοηθήσει τη σύντροφό σας να συνηθίσει στη νέα αίσθηση ενώ θα την προετοιμάσει για το κυρίως πιάτο. Θα μπορούσατε ακόμη και να “μοιράσετε” αυτές τις δραστηριότητες σε πάνω από μία νύχτες για να την κάνετε να προσαρμοστεί καλύτερα στην ιδέα.