5 πράγματα που οι γυναίκες ευχαριστιούνται πραγματικά στο να βλέπουν πορνό

0
1692

Ας είμαστε ειλικρινείς: οι γυναίκες όχι μόνο βλέπουν πορνό, αλλά το ευχαριστιούνται κιόλας

Υπάρχει μία λανθασμένη εντύπωση ότι οι γυναίκες το μισούν επειδή είναι άκομψο (μερικές φορές), πρόστυχο (συχνά) και μη ρεαλιστικό (ΟΚ, αυτό να το δεχτώ). Το Manslife.gr είναι εδώ όμως για να σας δώσει τους 5 λόγους που οι γυναίκες αγαπούν να βλέπουν πορνό, ακριβώς όπως κι οι άντρες.

1. Διώχνει το άγχος

Σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε βρετανική εταιρεία εσωρούχων και sex toys, πάνω από το 85% των γυναικών ισχυρίστηκε ότι βλέπει το πορνό σαν μία διέξοδο, ενώ το 23% είπε ότι τις βοηθάει να απαλλαγούν από το στρες. Από επιστημονικής άποψης αυτό είναι απολύτως λογικό. Η, κορύφωση πυροδοτεί ορισμένες χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο που δίνουν τα συναισθήματα ευφορίας. Μετά τον οργασμό, το σώμα απελευθερώνει οξυτοκίνη και ενδορφίνες, γνωστές και ως, οι ορμόνες της ευτυχίας, οι οποίες συχνά έχουν κατασταλτική δράση.

2. Οι οργασμοί της κάνουν καλό

Ο οργασμός όχι μόνο προσφέρει ανακούφιση από το στρες και το άγχος, αλλά και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, οι οργασμοί απελευθερώνουν χημικές ουσίες που αυξάνουν τα επίπεδα των οιστρογόνων και της τεστοστερόνης, που βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του δέρματος και των μαλλιών μιας γυναίκας.

5+1 πράγματα για τα οποία ανησυχεί ένας άντρας όταν κάνει σεξ! Σου θυμίζουν κάτι;

3. Το πορνό κάνει καλό στη σχέση σας

Τα ζευγάρια που παρακολουθούν πορνό μαζί τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, τείνουν να είναι πιο αφοσιωμένα και σεξουαλικά ικανοποιημένα από εκείνα που βλέπουν πορνό μαζί, λιγότερο συχνά ή καθόλου. Ακόμη καλύτερα: 58% των γυναικών που παρακολούθησαν πορνό με ένα σύντροφο, δήλωσε ότι είχε μια θετική επίδραση στη σεξουαλική τους ζωή. Σκέψου το!

4. Πυροδοτεί τη φαντασία

Οι φαντασιώσεις ονομάζονται έτσι για έναν λόγο:  έχουν γεννηθεί στο υποσυνείδητο μας, χωρίς πολλές εξηγήσεις και συχνά προχωρούν πέρα από αυτό που έχουμε ήδη βιώσει (ή θέλουμε πραγματικά να βιώσουμε). Ως εκ τούτου, το πορνό είναι ένα ασφαλές και ακίνδυνο παιχνίδι να “πραγματοποιήσει” καταστάσεις που δε θα τόλμαγε.

5. Την κάνει να νιώθει σέξι

Προς έκπληξη πολλών, το πορνό μπορεί να τονώσει πραγματικά μια γυναίκα και να την κάνει να αισθάνεται πιο σίγουρη όταν ζητά αυτό που θέλει στο κρεβάτι. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, το 40% των γυναικών που ερωτήθηκαν, είχαν κάνει τη δική τους ταινία σεξ με το νυν σύντροφό τους ή έναν πρώην. Έχοντας αποθεωθεί στην κρεβατοκάμαρα και ξαναβλέποντάς το στην οθόνη, είναι ο τρόπος για να αισθανθεί σέξι μια γυναίκα .

6+1 λόγοι που στην πραγματικότητα η κοπέλα σου αγαπάει το γρήγορο σεξ