4 Σημεία του γυναικείου κορμιού που δεν πρέπει να αγγίζεις κατά τη διάρκεια του σεξ!

0
1101

Το τέλειο σεξ συνδέεται άμεσα με τον αυθορμητισμό και την εξερεύνηση του γυναικείου κορμιού (μόνο φυσικά αν έχεις την πλήρη συγκατάθεση της), ωστόσο υπάρχουν ορισμένα σημεία στο γυναικείο σώμα τα οποία δεν πρέπει να αγγίζεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

 

Πως να ερεθίσεις μια γυναίκα με έναν και μόνο τρόπο!

Δες παρακάτω  τα 4 σημεία που καλύτερα θα ήταν να τα αποφύγεις αν θέλεις να γίνεις ο καλύτερος εραστής της!

 

Τον τράχηλο της

Αν αγγίξεις τον τράχηλο της μήτρας της κατά τη διάρκεια του σεξ , τότε πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κάτι πάει στραβά. Θυμήσου πως ο τράχηλος είναι ένας στενός σωλήνας ο οποίος συνδέει τον κόλπο με την μήτρα της γυναίκας και φυσικά δεν είναι το κατάλληλο μέρος για σένα.

Αρχικά, είναι πολύ επώδυνο για εκείνη να έχει κάτι μέσα της που σπρώχνει τον τράχηλο της και μπορεί να είναι ένα σημάδι πως πρέπει να αλλάξετε τη σεξουαλική σας στάση σε μια άλλη με λιγότερο βαθιά διείσδυση.

Μπορεί επίσης να σημαίνει πως δεν είναι αρκετά ερεθισμένη. Η μήτρα μπορεί να «ανέβει» πιο ψηλά όταν μια γυναίκα είναι σεξουαλικά ερεθισμένη με αποτέλεσμα ο κόλπος της να γίνεται πιο βαθύς συγκριτικά με τα φυσιολογικά του επίπεδα.

Φρόντισε λοιπόν να μην προσπεράσεις τα προκαταρκτικά αν θέλεις να την απογειώσεις με τις σεξουαλικές σου ικανότητες!

 

Το κεφαλάκι της κλειτορίδας

Μπορεί να σου ακούγεται παράλογο, αλλά η κλειτορίδα η οποία είναι γεμάτη με υπερευαίσθητα νεύρα, μπορεί μερικές φορές να γίνει υπερβολικά ευαίσθητη όταν την διεγείρεις κατευθείαν. Το να αγγίζεις το κεφαλάκι της κλειτορίδας, ειδικότερα όταν είναι ήδη ερεθισμένη μπορεί να προκαλέσει απίστευτη ενόχληση στη γυναίκα.

Σκέψου αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα που έχεις όταν πίνεις ένα παγωμένο αναψυκτικό και τα δόντια σου αρχίζουν να μυρμηγκιάζουν, κάπως έτσι νιώθει και εκείνη. Καθόλου ευχάριστο, σωστά;

Αντίθετα, προτίμησε να δοκιμάσεις να κάνεις κύκλους γύρω από τη κλειτορίδα της και όχι να πειράζεις το ήδη ερεθισμένο κεφαλάκι της, για να της προσφέρεις απόλαυση χωρίς υπερδιέγερση.

Φυσικά και δεν εννοούμε πως δεν πρέπει να την αγγίζεις ποτέ σε αυτό το σημείο αλλά πρέπει να είσαι προσεχτικός και να τσεκάρεις την σύντροφο σου μήπως έχεις υπερβολικά ευαίσθητη κλειτορίδα.

 

Τα πόδια της

Ειδικότερα αν φοράει αθλητικές κάλτσες. Μια πρόσφατη μελέτη από Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, ανακάλυψε πως όταν φοράς κάλτσες στο σεξ μπορείς να αυξήσεις τις πιθανότητες για έναν καλύτερο οργασμό.

Ένας πιθανός λόγος που μπορεί να συμβαίνει αυτό, είναι πως οι γυναίκες για να φτάσουν σε οργασμό, πρέπει να νιώθουν απίστευτα χαλαρές και χωρίς άγχος, και σίγουρα τα κρύα πόδια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητα να απολαύσουν το σεξ στο μέγιστο βαθμό.

Αν και μπορεί το θέαμα να μην είναι τόσο σέξι, προτιμότερο είναι να μην βγάλεις τις κάλτσες της αν δεν θέλει, για να απολαύσει καλύτερα το σεξ μαζί σου!

 

Τον πρωκτό της

Βασική προϋπόθεση για να αγγίξεις το συγκεκριμένο σημείο, είναι να φροντίσεις για την απαραίτητα λίπανση. Το παιχνίδι με τον πρωκτό της απαιτεί πολλά προκαταρκτικά και καλή προθέρμανση αλλά ακόμα και αν είναι φουλ ερεθισμένη, τίποτα δεν μπορεί να γίνει με επιτυχία χωρίς την γενναιόδωρη βοήθεια ενός λιπαντικού, διότι η δίοδος του πρωκτού είναι τόσο μικρή που ακόμη και ένα δάχτυλο φαντάζει άβολο και ενοχλητικό στο συγκεκριμένο σημείο.

Από τη στιγμή που θα αγοράσεις ένα λιπαντικό, φρόντισε να το χρησιμοποιείς σε κάθε σας στάση, διότι σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine, ανακάλυψε πως οι γυναίκες ήταν περισσότερο ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή όταν είχαν την απαραίτητη «υγρασία» μέσα τους!

 

3 Λόγοι που η κοπέλα σου δεν μπορεί να έρθει σε οργασμό και πως να το αντιμετωπίσεις!