4 Σεξουαλικές στάσεις για να την απογειώνεις.. ξανά και ξανά!

0
1068

Όσο μυστήριο και αν είναι ο γυναικείος οργασμός.. αυτές οι σεξουαλικές στάσεις θα ρίξουν φως στην υπόθεση και θα σου λύσουν τα χέρια. Δοκίμασε τες για να την απογειώνεις ξανά και ξανά!

 

Μα τι έχουν στο μυαλό τους; Αυτές είναι οι μεγαλύτερες φαντασιώσεις των γυναικών!

Το κοχύλι

Τα ορθάνοιχτα πόδια της σε αυτή τη στάση αποτελούν το βασικό κλειδί για τον οργασμό της. Όταν είναι τόσο εκτεθειμένη, ο ερεθισμός της κλειτορίδας της γίνεται πολύ πιο έντονος με την τριβή του πέους σου κατά τη διείσδυση.

 

Η «αλλιώτικη» ιεραποστολική

Το κλειδί στη συγκεκριμένη στάση είναι να είσαι πολύ κοντά της και να αλλάζεις την κατεύθυνση των κινήσεων σου. Αντί να κάνεις την συνηθισμένη κίνηση τριβής, δοκίμασε να μετακινείς το κορμί της πάνω-κάτω κρατώντας αντίσταση στο δικό σου. Σταθεροποίησε το κορμί της και ερέθισε την κλειτορίδα της με τα χέρια σου ακολουθώντας τις οδηγίες της.

 

Αγκαλιαστά

Για να πετύχεις έντονη σεξουαλική διέγερση της κλειτορίδας της, κάνε τη συγκεκριμένη στάση και δεν θα σε απογοητεύσει. Η στενή επαφή μεταξύ σας και η τριβή που δημιουργείται ανάμεσα στο πέος σου και τη κλειτορίδα της μπορεί να φτάσει την διέγερση της στο.. κόκκινο!

 

Ψηλά και ανοιχτά

Είναι μια εύκολη στάση λίγο διαφορετική από την κλασική ιεραποστολική, αλλά ιδιαίτερα ερεθιστική για την γυναίκα. Η εύκολη πρόσβαση χάρη στα ανοιχτά πόδια της μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου. Αν δεν θέλεις να κάνεις εσύ όλη τη δουλειά, ζήτησε της να βάλει τα χέρια της γύρω από την μέση σου και να αυξάνει τον ρυθμό της τριβής  από μόνη της ανάλογα με τις ανάγκες της.

 

Σεξ στον τοίχο – Στρίμωξε τη και κάν’ τη να το θυμάται για πάντα