4 Πράγματα στο σεξ που θέλουν οι γυναίκες να ξέρεις!

0
1456

Τι θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι; Είναι ίσως μια από τις παλαιότερες ερωτήσεις όπου έχει αποτελέσει βασικό σενάριο πολλών ρομαντικών ταινιών, βιβλίων και όχι μόνο, για πολλές δεκαετίες. Δεν είναι μυστικό το ότι οι άντρες και οι γυναίκες έχουν διαφορετικά γούστα και επιθυμίες στο κρεβάτι.. αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να αναλύσουμε λίγο παραπάνω τα θέλω μας, οι γυναίκες είναι αυτές που δυσκολεύονται περισσότερο στο να ζητήσουν από τον παρτενέρ τους τι θέλουν στο σεξ και τι όχι. Ευτυχώς όμως οι γυναίκες δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα να συζητάνε τις απόψεις τους με άλλες γυναίκες και τις προτιμήσεις τους στο σεξ.

 

7 ΚΙΝΗΣΕΙΣ που κάνουν οι γυναίκες όταν σε θέλουν!

 

Αν είσαι περίεργος και θέλεις να ενημερωθείς λίγο καλύτερα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γυναικών.. ρίξε μια ματιά παρακάτω για να γίνεις ο καλύτερος εραστής της!

 

1. Θέλουν λίγη παραπάνω ώρα από σένα για να ερεθιστούν.

Μακάρι οι άντρες να ξέρανε πως το μυαλό των γυναικών λειτουργεί με εντελώς διαφορετικούς τρόπους από εκείνο των αντρών όσον αφορά την διαδικασία που χρειάζεται για να ερεθίσεις την σύντροφο σου. Οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ερεθιστούν σύμφωνα με τα λεγόμενα της expert των σχέσεων April Masini. Αν ο άντρες νοιάζονται πραγματικά για τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους και θέλουν να περάσει ωραία μαζί τους στο κρεβάτι και να το ευχαριστηθούν στο φουλ, τότε θα βάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να την ικανοποιήσουν!  Πολλές φορές οι γυναίκες στην προσπάθεια τους να μην κάνουν έναν άντρα να νιώσει άσχημα, κρατάνε μέσα τους αυτά που αισθάνονται και συνήθως δεν λένε ότι δεν περνάνε ωραία μαζί τους στο σεξ.  Η αλήθεια όμως είναι πως θα το ευχαριστιόντουσαν καλύτερα αν καθόντουσαν στο σπίτι τους και διάβαζαν ένα καλό βιβλίο.

Είναι μερικές φορές τόσο απογοητευτικό ο παρτενέρ σου να έχει διαρκώς μια βιασύνη και να μην δείχνει ενδιαφέρον παρα μόνο για την δική του ικανοποίηση. Όταν οι άντρες κατεβάζουν ταχύτητα και επικεντρώνονται καλύτερα σε αυτό που συμβαίνει μεταξύ και των δυο, δεν πετυχαίνει μόνο καλύτερο σεξ αλλά δημιουργεί μια καλύτερη χημεία και έναν πιο δυνατό δεσμό. Στην πραγματικότητα το σεξ ξεκινάει πολύ πριν βγάλετε τα ρούχα σας και πέσετε στο κρεβάτι. Πρόσθεσε λίγο ρομαντισμό παραπάνω και κάνε την να αισθανθεί πολύτιμη για να είναι και αυτή πιο δοτική απέναντι σου αργότερα..

 

Όχι πια μόνος! Μάθε να κάνεις μία γυναίκα να τρέχει από πίσω σου!

 

2. Η διάρκεια του σεξ δεν χρειάζεται να είναι μεγάλη.

Συνήθως οι γυναίκες δεν θέλουν έναν άντρα από πάνω τους να ιδρώνει και να ξεϊδρώνει για ώρα από πάνω τους, μερικές φορές απλά είναι καλύτερα το σεξ να διαρκεί λιγότερο. Πολλές φορές όμως οι άντρες συνηθίζουν να κρατάνε για περισσότερη ώρα, μόνο και μόνο για να αποδείξουν κάτι στον εαυτό τους. Αλλά στην πραγματικότητα θα ήταν όλα πολύ πιο απλά αν ήξερε ο καθένας για πόση ώρα επιθυμεί να κάνει σεξ, θα μας έσωζε από πολύ χρόνο και ταλαιπωρία. Φυσικά υπάρχει και το άλλο, αν έχουν και δυο εντελώς διαφορετικές απόψεις για το τι θέλει ο καθένας και εσύ νομίζεις πως της αρέσει για ώρα, ενώ αυτή έχει άλλα πράγματα στο μυαλό της και ανυπομονεί να τελειώσεις; Το προτιμότερο είναι να το συζητάτε διότι το κλειδί σε όλες τις σχέσεις είναι η σωστή επικοινωνία!

Σεβάσου τις ανάγκες της και μην την πιέζεις συνεχώς για σεξ. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να συζητάς με την σύντροφο σου τα θέλω και τις επιθυμίες σας κατα τη διάρκεια του σεξ. Πρέπει να το λύσετε μεταξύ σας γιατί και οι δύο έχετε λόγο πάνω σε αυτό το θέμα. Για να καταλάβεις για πόση ώρα θέλει η κοπέλα σου να διαρκέσει το σεξ ρώτησε την για ένα γρήγορο και από κει και πέρα υπολόγισε την αντίδραση της.

 

3. Δεν αρέσουν στις γυναίκες όλα όσα βλέπεις στο πορνό.

Πολλοί άντρες συνηθίζουν να μιμούνται  στο σεξ πολλά πράγματα που βλέπουν στο πορνό, πράγματα που στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσουν! Φυσικά και μπορείς να συνδυάσεις διάφορες τεχνικές αλλά φρόντισε να μην το κάνεις από την αρχή μέχρι το τέλος. Και ποτέ μα ποτέ μην τελειώνεις στο πρόσωπο μιας γυναίκας χωρίς πρώτα να την προειδοποιήσεις, είναι αγένεια! Εκτός από τα προφανή προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες όταν τις φέρεσαι σαν πορνοστάρ, το να μεταφέρεις το πορνό στο κρεβάτι σας  και η συνεχής εναλλαγή σεξουαλικών στάσεων που απαιτεί το πορνό, μπορεί να είναι ιδιαίτερα προβληματικές για τη γυναίκα όταν θέλουν να φτάσουν σε οργασμό.

Το πορνό συνήθως ενθαρρύνει τον άντρα να κινείται άγρια και πολύ γρήγορα αλλάζοντας συνεχώς στάσεις, ενώ στην πραγματικότητα αν η γυναίκα δεν σου ζητήσει από μόνη της να πας πιο άγρια ή γρήγορα ή να αλλάξεις στάση, προφανώς και δεν επιθυμεί να το κάνεις! Κάθε φορά που πας να αλλάξεις από μόνος σου στάση χωρίς να την ρωτήσεις, την επιστρέφεις με αυτόν τον τρόπο πάλι στην αρχή της κλίμακας της σεξουαλικής της διέγερσης. Ένας αργός  και σταθερός ρυθμός είναι ο ιδανικότερος για να φέρεις μια κοπέλα σε οργασμό.

 

4. Ερέθισε την περισσότερο με το στόμα σου.

Το στόμα σου είναι πολύ πιο ερεθιστικό από το χέρι σου αν θέλεις να την έχεις έτοιμη για αυτό που θα ακολουθήσει. Προσπάθησε να επεκταθείς με τη γλώσσα σου σε όλο το κορμί της από το να χρησιμοποιείς τα δάχτυλα σου σε ένα και μόνο σημείο. Και μην προσπαθείς να κάνεις κύκλους με το πέος σου μέσα της για να την ερεθίσεις γιατί ειλικρινά δεν πετυχαίνεις απολύτως τίποτα με αυτήν την κίνηση σου. Είναι αλήθεια πως οι άντρες και οι γυναίκες διαφέρουν αρκετά μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο που ερεθίζονται. Φυσικά όταν θέλεις να ερεθίσεις έναν άντρα είναι πολύ πιο απλό, κατευθύνεσαι αμέσως προς το ευαίσθητο σημείο του και είναι έτοιμος! Με τις γυναίκες όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.. τα φιλιά και τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να την ερεθίσεις και να γίνει καλύτερα η διείσδυση, τονίζει ο θεραπευτής του σεξ Michael Salas.

Αρκετά συχνά οι άντρες πάνε κατευθείαν προς την διείσδυση χωρίς να ενδιαφερθούν λίγο παραπάνω με το γυναικείο κορμί. Όσο αποτελεσματικό και αν είναι να βάζεις δάχτυλο στην κοπέλα για να την κάνεις υγρή, δεν είναι και το καλύτερο για εκείνη, γι΄ αυτό φρόντισε να εστιάσεις στις περιοχές κλειδιά για να αποφύγεις τις περιττές προσπάθειες. Είναι σημαντικό να ερεθίσεις τις περιοχές αυτές που είναι η κλειτορίδα της γυναίκας και το σημείο G της. Δυστυχώς πολλοί άντρες πιστεύουν πως το σημείο G δεν υπάρχει επειδή πολύ απλά δεν μπορούν να το βρούν! Για να είσαι σίγουρος όμως εστίασε στην κλειτορίδα για καλύτερα αποτελέσματα!

 

 

12 Αμήχανες στιγμές όταν κάνεις σεξ πρώτη φορά με καινούργια σύντροφο!