4 Πράγματα που οι γυναίκες δεν θα σου συγχωρήσουν με τίποτα!

0
1200

Και όμως η απιστία δεν είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που οι γυναίκες δεν πρόκειται να σου συγχωρήσουν ποτέ, αφού σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα υπάρχουν 4 πράγματα τα οποία είναι εξίσου παρόμοια με την απιστία!

 

Τα sex toys του τρόμου…σας αναγκάζουν να πάρετε τους δρόμους και να τρέχετε!!

Δες παρακάτω ποια είναι αυτά!

Να πηγαίνεις για φαγητό με μια γυναίκα που σε ελκύει ερωτικά

Περισσότερο από το 40% των γυναικών ισχυρίζονται πως το να πηγαίνεις για φαγητό ή ποτό με μια άλλη γυναίκα η οποία σε ελκύει ερωτικά δηλώνει σημάδι απιστίας. Εκεί όμως το πράγματα γίνονται λίγο περισσότερο περίπλοκα.. αφού δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να σε ελκύουν και άλλες γυναίκες. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος άλλωστε έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναζητάει πιθανό ταίρι οπότε πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Βγαίνεις με αυτή τη γυναίκα γιατί έχεις στο μυαλό σου το σεξ μαζί της ή βγαίνεις απλά και μόνο για να απολαύσεις τη παρέα της; Οι γυναίκες θεωρούν ως απιστία αυτού του είδους τις εξόδους επειδή είναι ριψοκίνδυνες για τη σχέση τους, διότι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μια απλή έξοδο.

Αν βγεις για δείπνο με μια άλλη γυναίκα, το πιο πιθανόν είναι να κάνεις τη σύντροφο σου να νιώσει ανασφαλής σχετικά με τη σχέση σας και ειδικότερα αν προσπαθήσεις να της το κρύψεις. Προσπάθησε να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση της. Γιατί να επενδύεις χρόνο και χρήμα σε μια άλλη γυναίκα όταν έχεις ήδη μια δίπλα σου που νοιάζεται για σένα;

Πριν αποφασίσεις λοιπόν να ικανοποιήσεις το εγώ σου με αυτή την έξοδο, σκέψου τις συνέπειες που θα επιφέρουν οι πράξεις σου.

 

Να πηγαίνεις σε στριπτιτζάδικο με τους φίλους σου

Θα σου άρεσε η γυναίκα σου να βάζει χρήματα στο σλιπάκι ενός σέξι γυμνασμένου χορευτή; Υπάρχει λόγος που το 30% των γυναικών δεν χοροπηδάνε στην ιδέα να πηγαίνει ο άντρας τους σε στριπτιτζάδικα με τους φίλους τους.

Αν είσαι άνετος στην ιδέα να βάζεις το πρόσωπο σου στα στήθη μιας χορεύτριας τότε το πιο πιθανόν είναι να είσαι το ίδιο άνετος στο να ξεπεράσεις τα όρια με μια ξένη γυναίκα εκτός του στριπτιτζάδικου.

Αν όμως για παράδειγμα δεν θέλεις να χάσεις το μπάτσελορ πάρτι του κολλητού σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το συζητήσεις πρώτα με τη κοπέλα σου. Δώσε της την ευκαιρία να εκφράσει την άποψη της και να της δώσεις να καταλάβει πως την υπολογίζεις. Ακόμη και αν είναι σύμφωνη σε αυτή σου την έξοδο, φρόντισε να εφαρμόσεις κάποιους βασικούς κανόνες έτσι ώστε να ξέρετε τα όρια που υπάρχουν μεταξύ σας.

 

Να παρακολουθείς πορνό χωρίς εκείνη

Πριν φρικάρεις, μόνο το 22% των γυναικών θεωρούν το πορνό ως απιστία, ενώ στη πραγματικότητα είναι κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να ανησυχείς, αφού η σύντροφος σου θα έπρεπε να σέβεται τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις και πως έχεις το δικαίωμα να παρακολουθείς πορνό μόνος σου χωρίς να έχεις απαραίτητα την έγκριση της.

Ωστόσο αν σου γίνει εμμονή και υπερβείς τα όρια μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει αρνητικά τη σχέση σου. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Το πορνό μπορεί σε βγάλει από τη τωρινή σου σχέση και να σε βάλει σε ένα κόσμο σεξουαλικών φαντασιώσεων τον οποίο δύσκολα θα εγκαταλείψεις. Αν όμως τα ερωτικά βιντεάκια αρχίζουν να σε ερεθίζουν περισσότερο από την σύντροφο σου, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Η ενόχληση της συντρόφου σου με το πορνό είναι συνδεδεμένη με το εγώ της και αν σε πιάσει να παρακολουθείς πορνό χωρίς εκείνη μπορεί να αισθανθεί ανίκανη να σε ικανοποιήσει, κάτι το οποίο είναι στο χέρι σου να της δείξεις πως εξακολουθεί να είναι το ίδιο ερωτική στα μάτια σου.

Στη συνέχεια μπορείς να της προτείνεις να παρακολουθήσετε μαζί πορνό, αφού πολλές έρευνες άλλωστε έχουν δείξει πως τα ζευγάρια που βλέπουν μαζί πορνό είναι περισσότερο ικανοποιημένα από τη σεξουαλική τους ζωή και είναι πιο ανοιχτοί και δεκτικοί στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα.

 

Ακολουθείς τη πρώην σου στα social media

Περίπου το 20% των γυναικών ισχυρίζονται πως αν ακολουθείς τη πρώην σου στα social media μπορεί να θεωρηθεί απιστία. Εξακολουθείς να τσεκάρεις συστηματικά την πρώην σου στα social media; Ζηλεύεις όταν βλέπεις τις φωτογραφίες της πρώην σου με άλλους άντρες; Θυμώνεις όταν την βλέπεις να περνάει καλά;

Αν απάντησες ναι σε όλα τα παραπάνω, τότε το πιο πιθανόν είναι να μην την έχεις ξεπεράσει μετά τον χωρισμό σας, κάτι το οποίο δείχνει πως δεν είσαι έτοιμος να δεσμευτείς στη τωρινή σου σχέση.

 

Sex guide: Τα πιο απίστευτα ρεκόρ στο σεξ