3 Λόγοι που η κοπέλα σου δεν μπορεί να έρθει σε οργασμό και πως να το αντιμετωπίσεις!

0
1078

Ο γυναικείος οργασμός είναι αναμφισβήτητα ένα θέμα που απαιτεί σχολαστική φροντίδα, αφού σχεδόν οι μισές γυναίκες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα για να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, όπως αποδεικνύει μια πρόσφατη μελέτη από το Πανεπιστήμιο Βαλπαραΐσο.

 

Πως να ερεθίσεις μια γυναίκα με έναν και μόνο τρόπο!

Οι ερευνητές ρώτησαν 866 γυναίκες σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή και το 48% δήλωσαν πως αντιμετώπιζαν δυσκολία στην κορύφωση σχεδόν στις μισές σεξουαλικές συνευρέσεις τους. Στη συνέχεια οι ερευνητές ρώτησαν τις γυναίκες της έρευνας ερωτήσεις για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία μεταξύ τους που να μπορούν να εξηγήσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Δες παρακάτω 3 παράγοντες που όπως αποδεικνύεται συνδέονται με την δυσκολία του γυναικείου οργασμού και τι πρέπει να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις!

 

1. Η ηλικία της μπορεί να εξηγήσει τον λόγο που δυσκολεύεται να έρθει σε οργασμό.

Οι νεότερες γυναίκες φαίνεται πως αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο πρόβλημα με τον οργασμό τους, αφού το 40% των γυναικών που είχαν πρόβλημα, ήταν κοντά στην ηλικία των 20 χρονών, συγκριτικά με το 30% των γυναικών που ήταν από 30 χρονών και πάνω.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι νεότερες γυναίκες τείνουν να έχουν μικρότερη σεξουαλική εμπειρία, τονίζει ο επικεφαλής της έρευνας Dr. Dvid Rowland. Μια γυναίκα μπορεί να χρειαστεί χρόνια για να ανακαλύψει όλα εκείνα που μπορούν να την ερεθίσουν και να την οδηγήσουν στη κορύφωση.

Οι νεότερες γυναίκες επίσης τείνουν να βρίσκονται σε πιο πρόσφατες σχέσεις και σύμφωνα με μια άλλη μελέτη οι γυναίκες πετυχαίνουν καλύτερους οργασμούς όταν βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις και επιπλέον αισθάνονται περισσότερο άνετες να πούνε στους συντρόφους τους όλα όσα τις ερεθίζουν στο κρεβάτι.

Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να συζητάς μαζί της. Ρώτησε την αν αυτό που κάνεις της αρέσει και φρόντισε να της λες και εσύ με τη σειρά σου αν σε ερεθίζουν όλα όσα σου κάνει εκείνη. Άνοιξε γραμμές επικοινωνίας μεταξύ σας και θα δείτε μεγάλη διαφορά στη σεξουαλική σας ζωή.

 

2. Η έλλειψη ερωτικής διέγερσης μπορεί να σκοτώνει τον οργασμό της.

Σχεδόν οι μισές γυναίκες που δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό φαίνεται πως αντιμετωπίζουν επίσης πρόβλημα με την σεξουαλική τους διέγερση. Για να την φέρεις σε έναν οργασμό δεν πρέπει μόνο να πιέσεις τα σωστά κουμπιά στο κορμί μιας γυναίκας. Η ψυχολογική διέγερση είναι επίσης βασικό συστατικό για να ερεθίσεις την γυναίκα που έχεις δίπλα σου.

Αυτή η ψυχολογική διέγερση εξαρτάται από την ένταση του πάθους μεταξύ σας αλλά και με τον τρόπο που συνδέεται μαζί σου. Προσπάθησε να την κάνεις να νιώθει επιθυμητή και σέξι και αφιέρωσε όσο χρόνο χρειάζεται για να ξυπνήσεις το ερωτικό της πάθος.

 

3. Μπορεί να χρειάζεται περισσότερο λιπαντικό.

Είναι επίσης πολύ πιθανό η γυναίκα να είναι ερεθισμένη αλλά να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την «υγρασία» της. Σε μια μελέτη, το 43% των γυναικών που είχαν πρόβλημα με τον οργασμό τους, αντιμετώπιζαν επίσης δυσκολία στο να διατηρηθούν υγρές.

Η λίπανση κάνει το σεξ περισσότερο απολαυστικό για εκείνη, οπότε είναι λογικό πως όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη υγρασία μέσα της να χάνεται ταυτόχρονα και ο οργασμός της.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορείς να το αντιμετωπίσεις πολύ εύκολα με την αγορά ενός λιπαντικού. Σχεδόν οι μισές γυναίκες που χρησιμοποιούν λιπαντικό, υποστηρίζουν πως τις διευκολύνει να έρθουν πιο εύκολα σε οργασμό, σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

 

4 Σεξουαλικές στάσεις για να της χαρίσεις τον πολυπόθητο οργασμό!