17 πράγματα που θέλεις να πεις στη κοπέλα σου.. (έστω μια φορά στη ζωή σου!)

0
4313

Καμία γυναίκα ποτέ δεν θα καταλάβει ότι για έναν άντρα δεν είναι πάντα εύκολο να εκφράζει με λόγια όλα όσα νιώθει. Και παρότι εσύ θεωρείς ότι είναι καλύτερες οι πράξεις από τα λόγια εκείνη θέλει και να ακούει όσα αισθάνεσαι. Και κάποια από αυτά είναι παρακάτω:

 

1. Είμαι έκπληκτος που κοιμάμαι δίπλα σου.

2. Μερικές φορές είναι πολύ πιο σέξι όταν το κορίτσι κάνει την πρώτη κίνηση.

3. Εκείνη τη φορά που χαμογέλασες και σ’ έπιασα να με κοιτάς μέσα στο μετρό όταν καθόμουν απέναντι σου και έκανες να εξαφανιστούν αυτόματα όλα τα άσχημα που μου έτυχαν στη δουλειά εκείνη τη βδομάδα.

4. Επειδή βρίσκω τις άλλες γυναίκες ελκυστικές δεν σημαίνει ότι σε βρίσκω λιγότερο γοητευτική ή ότι θα σε αφήσω και θα φύγω με μια άγνωστη που πέρασε από δίπλα μου!

5. Έχω και γω συναισθήματα και σε σκέφτομαι συνέχεια. Μερικές φορές ακόμα και τα μικρότερα πράγματα που θυμίζουν εσένα. Μπορεί να μην είμαι πάντα καλός στο να το δείχνω και πολλές φορές μπερδεύομαι μέσα στις σκέψεις μου αλλά είσαι μέσα στο μυαλό μου.

6. Είναι σχεδόν απίθανο για μένα να πω «Σ’αγαπώ». Με ενοχλεί που οι πράξεις μου δεν σου αρκούν για να σου δείξω πόσο νοιάζομαι για σένα. Τα λόγια είναι ανούσια, ενώ οι πράξεις μου δεν μπορούν να πουν ψέματα. Για μένα είναι πιο σημαντικό να στο δείχνω από το να το λέω!

Σχέσεις: Μάθετε με ποια κριτήρια επιλέγουν έναν άντρα οι γυναίκες!

7. Αγαπώ τη στιγμή που είσαι χαρούμενη για κάτι και λάμπουν τα μάτια σου!

8. Η αποτυχία μου να σου κάνω κοπλιμέντα δεν είναι κακόβουλη απλά εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτομαι ότι πρέπει να στο πω.. το λέω από μέσα μου!

9. Όταν σου λέω ότι δεν είμαι θυμωμένος σημαίνει ότι δεν είμαι θυμωμένος!

10. Το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να φορέσεις είναι το σημάδι από το μαγιό σου!

11. Όταν μαλώνουμε και σηκώνεσαι και φεύγεις τρέχοντας, μη περιμένεις να τρέξω από πίσω σου για να σε φέρω κοντά μου.. για μένα το να φύγεις σημαίνει ότι θέλεις τον χώρο σου για να ηρεμήσεις και είναι απολύτως φυσιολογικό!

12. Ποτέ μα ποτέ μη χρησιμοποιείς τις λέξεις: «Είμαι μια χαρά!» Δεν είσαι και το ξέρουμε~!

13. Όταν κάθομαι δίπλα σου ήσυχος χωρίς να μιλάω, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάτι δεν πάει καλά! Μου αρκεί που κάθομαι δίπλα σου!

14. Αν δεν σε ενδιαφέρω τότε μην μπαίνεις καν στο κόπο να βγείς ραντεβού μαζί μου!

15. Είσαι πολύ πιο όμορφη απ’ ότι νομίζεις!

16. Ξέρω πως μερικές φορές τα ενδιαφέροντα μου δεν ταιριάζουν με τα δικά σου αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να δείξεις κάποια υποστήριξη! Έστω και λίγο αν δείξεις πως ενδιαφέρεσαι, για μένα σημαίνει πολλά!

17. Όταν σου εμπιστεύομαι κάτι προσωπικό δεν είναι οκ να το πεις και στην κολλητή σου! Αλήθεια δεν είναι καθόλου οκ!

Για περισσότερα αντρικά θέματα κάντε Like στη σελίδα του Manslife στο facebook: https://www.facebook.com/manslife.gr?fref=ts