Skip to main content

Το τέλειο σεξ είναι συνήθως εκείνο που βλέπουμε στις ταινίες, όμως ακόμα και εκεί συμβαίνουν διάφορα αναπάντεχα περιστατικά. Σκεφτείτε λοιπόν τι γίνεται στην καθημερινότητα απλών ανθρώπων που εμπλέκονται σε σεξουαλικές περιπτύξεις. Ή μάλλον μη φαντάζεστε. Σίγουρα και σε εσάς θα έχουν τύχει αρκετά άβολα ή ντροπιαστικά περιστατικά. Πρόσφατα το Buzfeed ζήτησε από τους αναγνώστες του να μοιραστούν μαζί του – με άκρα μυστικότητα φυσικά – αντίστοιχου τύπου εμπειρίες.

Οι ανασφάλειες που έχει ένας άντρας κατά τη διάρκεια του σεξ

Δείτε τι απάντησαν εκείνοι και… ευχηθείτε να μη σας συμβεί κάτι αντίστοιχο.

«Μια φορά η κοπέλα που έβγαινα μου ζήτησε να κάνουμε πρωκτικό. Μην έχοντας τις κατάλληλες γνώσεις επί του θέματος, της έκανα την χάρη όμως δεν ήξερα πώς θα πρέπει να τραβηχτώ. Εν τέλει, «βγήκα» σαν να προσπαθώ να ξεκινήσω το μοτέρ του αλυσοπρίονου. Το αποτέλεσμα; Μια γυναίκα που ούρλιαζε, μια… καφέ λίμνη, ένα κατεστραμμένο κρεβάτι και μια τελειωμένη σχέση.»

«Είχα γνωρίσει μια φορά στις διακοπές μου μια κοπέλα, το ένα έφερε το άλλο και βρεθήκαμε στο δωμάτιό της. Ήμουν τίγκα μεθυσμένος και αποφάσισα να δοκιμάσω κάποιες προχωρημένες κινήσεις στο σεξ. Εννοείται πως έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με το κεφάλι στην γυάλινη συρόμενη πόρτα που βρισκόταν δίπλα από το κρεβάτι, καταστρέφοντάς την ολοσχερώς».

«Ήμουν με έναν τύπο ύστερα από ένα πάρτι και ενώ κάναμε σεξ έπεσε πάνω μου το… δόντι του! Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ιδρώτας γιατί είχε σκοτάδι, αλλά μετά μου είπε «μπορείς να μου το ξαναβάλεις στο στόμα;». Ήταν αρκετά αηδιαστικό, αλλά εν τέλει καταλήξαμε να είμαστε μαζί».

«Το αγόρι μου ήθελε να μου κάνει στοματικό ενώ είχα περίοδο – και επέμενε. Λίγα λεπτά μετά, τον βλέπω να σηκώνεται έντρομος βήχοντας και τρέχοντας προς το μπάνιο. Αφού έκανε εμετό και ηρέμησε, μου είπε ότι μάλλον είχε καταπιεί έναν θρόμβο αίματος.»

«Ο αρραβωνιαστικός μου κι εγώ κάναμε σεξ στο δωμάτιό μας όταν η γάτα μας μπήκε μέσα αθόρυβα. Είδε κάτι να κινείται κάτω από τα σκεπάσματα και αποφάσισε να του επιτεθεί. Αυτό το «κάτι» ήταν τα… μπαλάκια του αρραβωνιαστικού μου!» «Ο άντρας μου έπαθε διάσειση αφού τον χτύπησα κατά λάθος με το γόνατό μου στο κεφάλι, ύστερα από έναν αρκετά βίαιο οργασμό. Μπήκε εντατική εκείνο το βράδυ. Ουπς!»

4 tips για να γοητεύσετε μια γυναίκα!

«Ήθελα να ξέρω αν οι μύες της κάτω περιοχής (Kegel) δουλεύουν, οπότε δοκίμασα να βάλω ένα «κομπολόι» κάτω και ζήτησα από το αγόρι μου να το τραβήξει αργά αργά ενώ εγώ συμπίεζα τους μύες της περιοχής. Το κορδόνι έσπασε και τα μπαλάκια έμειναν μέσα μου. Ευτυχώς, κατάφερα να τα «διώξω» σιγά σιγά μόνη μου, αλλά η πρώτη μου σκέψη ήταν «Τέλεια, τώρα θα γίνω ο περίγελος του νοσοκομείου».

«Κατά την διάρκεια των πρώτων προκαταρκτικών με το αγόρι μου και ενώ κατάφερε να μου βγάλει το σουτιέν, σκάλωσε με το στήθος μου για αρκετά δευτερόλεπτα. Ύστερα άρχισε να το κουνάει και να τραγουδάει δυνατά ‘Jiiiiggglllyyypuuuffff’. Ήμασταν 26.»

«Έκανα στοματικό στο αγόρι μου και φαινόταν πραγματικά να το ευχαριστιέται, τραβώντας μου το κεφάλι με πίεση προς εκείνον. Το «βαθύ λαρύγγι» δεν φάνηκε να μου πηγαίνει όπως αποδείχτηκε μιας και μετά από μερικά δευτερόλεπτα τραβήχτηκα απότομα και έκανα εμετό πάνω μου, στο πάτωμα και παρά λίγο στο πέος του. Εκείνος έβλεπε με τρόμο όσα συνέβαιναν, όμως αντέδρασε γρήγορα και έπιασε τη σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει το χάος».

«Κάναμε σεξ με την κοπέλα μου και εγώ ήμουν από πάνω. Το πράγμα είχε φτάσει σχεδόν στο αποκορύφωμα και ξαφνικά ένοιωσα τη γλώσσα του σκύλου μου να γλείφει τα «μπαλάκια» μου και τον ποπό μου από πίσω. Ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί». 

Οι 5 χειρότερες ατάκες που μπορείς να πεις σε γυναίκα!

Πηγή