Home Women Σχέσεις 10 Πράγματα που συμβαίνουν όταν κάνετε μαζί μπάνιο!

10 Πράγματα που συμβαίνουν όταν κάνετε μαζί μπάνιο!

Όχι και τόσο σέξι όσο το φαντάζεσαι… οι τέλειες ρομαντικές εκείνες στιγμές που βλέπουμε σε πολλές ταινίες να γεμίζουν τη μπανιέρα οι δυο πρωταγωνιστές και να κάνουν μπάνιο αγκαλιασμένοι ζώντας τον έρωτα τους στο φουλ.. ε ίσως να μην και τόσο σέξι τελικά στην πραγματική ζωή. Περισσότερο θα λέγαμε πως μοιάζει με μια μικρή και στενή «παιδική χαρά», όπου νιώθεις άβολα με αναπόφευκτους τους πιθανούς κινδύνους τραυματισμού!

 

Όλα όσα δεν πρέπει να κάνεις μετά από έναν χωρισμό!

 

 Δες παρακάτω τα 10 πιο συχνά πράγματα που συμβαίνουν σε όλους μας κάθε φορά που αποφασίζουμε να μετατρέψουμε τη μπανιέρα μας σε ερωτική σκηνή ρομαντικής ταινίας.

 

1. Συνειδητοποιείς πως οι μπανιέρες είναι κατασκευασμένες για ένα και μόνο άτομο.

Οι περισσότερες μπανιέρες είναι μικρές. Μικρότερες απ΄όσο νομίζεις ότι είναι στην πραγματικότητα. Επομένως δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο να στριμώξεις δυο ενήλικες φυσιολογικού μεγέθους, μέσα σε μια μπανιέρα.. εκτός φυσικά αν έχεις την πολυτέλεια και τη χλιδή ενός τζακούζι στο σπίτι σου. Τότε ναι, κανείς δεν αμφιβάλλει για την διασκέδαση σας!

 

2. Τα πόδια σας θα ακουμπάνε τα «χαμηλά σημεία» και των δυο σας.

Υποθέτουμε πως θα κάθεστε αντικριστά στη μπανιέρα για να κοιταζόσαστε.. το πρόβλημα στη συγκεκριμένη στάση είναι πως τα πόδια σου κάπου πρέπει να τα βάλεις  και εφόσον η μπανιέρα σου είναι μικρή και για τους δυο σας, σίγουρα θα χρειαστεί να τα ακουμπήσεις στο ύψος που είναι κατευθείαν και τα ευαίσθητα σημεία του απέναντι. Είναι λίγο άβολο το γεγονός να ακουμπάς τα βρεγμένα γεννητικά όργανα του άλλου… κάτι που δεν είναι και τόσο σέξι!

3. Συνειδητοποιείς πως είναι αδύνατον να κάνεις σεξ μέσα στη μπανιέρα χωρίς να τραυματιστείς.

Γνωρίζεις πως δεν επιτρέπεται να τρέχεις κοντά σε πισίνες; Αυτό συμβαίνει επειδή όταν τα πράγματα είναι βρεγμένα υπάρχει η πιθανότητα να γλιστρήσεις και να χτυπήσεις άσχημα. Για το λόγο αυτό η μπανιέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε τα παιχνιδάκια σας ενώ κάνετε μπάνιο και σίγουρα θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για λίγο μέχρι αυτή η διασκέδαση να σταματήσει απότομα τη στιγμή που κάποιος από τους δυο σας θα γλιστρήσει!

 

 

4. Αν πάρεις κρασί μαζί σου, θα μεθύσεις μετά από μισό ποτήρι.

Κάτι περίεργο συμβαίνει όταν κάθεσαι χαλαρός σε μπανιέρα με ζεστό νερό και μπουρμπουλήθρες που σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο στο να μεθύσεις. Ίσως το δέρμα να βγάζει κάποιες περίεργες ουσίες ενώ βρίσκεται μέσα σε νερό που επιταχύνει τη διαδικασία, αλλά σίγουρα μεθάς πολύ πιο γρήγορα απ΄όσο συνηθίζεις στη πραγματικότητα. Οπότε μην παραξενευτείς αν μέσα σε 15 λεπτά αρχίζεις να ζαλίζεσαι..

 

Σεξ στα… όρθια. Συμβουλές για να γίνει το καλύτερο της ζωής σου!

 

5. Ιδρώνεις τόσο πολύ που καταντάει αηδιαστικό.

Ουσιαστικά η μπανιέρα είναι σαν μια σάουνα για τα πόδια σου, τα γεννητικά σου όργανα και όλα τα παρελκόμενα μέχρι τη μέση σου που βρίσκονται μέσα στο ζεστό νερό. Εκτός φυσικά και αν έχετε γεμίσει τη μπανιέρα με κρύο νερό, που είναι ακόμη χειρότερο!

 

6. Μπορεί να βαρεθείτε.

Ουσιαστικά δεν έχετε κάτι να κάνετε εκεί μέσα. Από τη στιγμή που δεν μπορείς να κουνηθείς, αφού η μικρή μπανιέρα δεν επιτρέπει κάποιου είδους  κίνηση, και εφόσον δεν μπορείς να μεταφέρεις την τηλεόραση στο μπάνιο μαζί σας, το πιο πιθανόν είναι ότι θα βαρεθείτε μετά από 10 λεπτά! Φυσικά και μπορείτε να μιλήσετε μεταξύ σας.. αλλά δεν θα ήταν πολύ καλύτερο να το κάνετε σε ένα πιο άνετο και στεγνό μέρος..;!

 

7. Αν κάποιος θέλει να «αεριστεί» δεν υπάρχει καμία κρυψώνα.

Συνήθως το να αερίζεσαι μέσα στη μπανιέρα είναι από τα ελάχιστα μέρη στα οποία δεν μπορείς να κρύψεις την ντροπή σου. Τα αέρια σου δημιουργούν και ήχο μέσα στο νερό αλλά και μπουρμπουλήθρες και τείνουν να μυρίζουν πολύ χειρότερα απ΄ ότι συνήθως!

 

8. Ουσιαστικά δεν πλένεσαι καθόλου.

Με το να γεμίζεις τη μπανιέρα και να κάθεσαι μέσα ουσιαστικά δεν καθαρίζεις τον εαυτό σου, πόσο μάλλον να μοιράζεσαι και τη μπανιέρα σου με έναν ακόμη άνθρωπο που δεν ξέρεις τι τρέξιμο μπορεί να έχει ρίξει όλη τη μέρα! Όχι και τόσο σέξι..

9. Θα υπάρχουν διαφωνίες με τη θερμοκρασία του νερού.

Πάντα μα πάντα κάποιος από τους δυο θα θέλει το νερό λίγο πιο κρύο, λίγο πιο ζεστό ή οτιδήποτε διαφορετικό από τις δικές σου προτιμήσεις, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δυο να καταλήγει να νιώθει άβολα σε μια θερμοκρασία που δεν τον χαλαρώνει. Ούτως η άλλως με την ώρα το νερό θα γίνει χλιαρό και δεν είναι καθόλου ερωτικό να πλατσουρίζεται μέσα στα σάλια σας!

 

10. Συνειδητοποιείς πως το νερό δεν έχει καμία σχέση με το λιπαντικό.

Το σεξ μέσα στο νερό δεν είναι και το καταλληλότερο μέρος για τον γυναικείο κόλπο, αφού έχει την τάση να ξεραίνει τα πράγματα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαραίτητη υγρασία, γεγονός που δεν είναι ευχάριστο για κανέναν!

 

 

Οutdoor Sex: Τα καλύτερα summer spot για να κάνεις sex στα κρυφά!

 

Δείτε επίσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ