Home Women Σχέσεις 10 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις όταν γνωρίσεις μια φρεσκοχωρισμένη γυναίκα!

10 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις όταν γνωρίσεις μια φρεσκοχωρισμένη γυναίκα!

Το να προσεγγίσεις σωστά μια γυναίκα και να την κάνεις να σε ερωτευτεί είναι αρκετά δύσκολο στην αρχή πόσο μάλλον αν έχει βγει πρόσφατα από μια σχέση και έχει βιώσει έναν άσχημο χωρισμό. Για το λόγο αυτό θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές για να ενημερωθείς και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς με ευγένεια και σεβασμό τις νέες σου κατακτήσεις!

 

14 Πράγματα που σου λείπουν όταν είσαι single!

 

1. Μπορεί να μην ψάχνει για κάτι καινούργιο.

Το πρόβλημα σχετικά με τους άσχημους χωρισμούς είναι ότι σε βομβαρδίζει ξαφνικά με πολλά άσχημα συναισθήματα γκρεμίζοντας όλα όσα έχεις στο μυαλό σου και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρεις για πόσο θα κρατήσει όλο αυτό. Είναι παρόμοιο με μια γρίπη: είσαι ικανός να κάνεις πράγματα αλλά το πιο πιθανόν είναι να μην είσαι έτοιμος να βγεις έξω στο μπαρ για να γνωρίσεις καινούργια άτομα. Μπορεί όμως και να το ξεπεράσεις αν γνωρίσεις κάποιον που σε ενθουσιάζει ή απλά εξαφανιστεί κάποια μέρα και εσύ δεν θα το προσέξεις γιατί έχεις επανέλθει στα φυσιολογικά σου επίπεδα. Αυτό που προσπαθώ να σου εξηγήσω είναι πως αν μια γυναίκα έχει πληγωθεί από προηγούμενη σχέση της, μπορεί να μην ψάχνει για κάτι καινούργιο τόσο σύντομα αλλά αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν έχεις την ευκαιρία σου να την διεκδικήσεις και να την κάνεις να ξεχάσει τους πάντες και τα πάντα! (Εκτός φυσικά αν σου πει όχι, τότε σεβάσου το και απομακρύνσου σαν σωστός κύριος.)

2. Το πιο πιθανόν είναι να δυσκολευτεί να σε εμπιστευτεί στην αρχή.

Το πιο συχνό πρόβλημα των σχέσεων και κυρίως των αντρών είναι το ψέμα και γίνεται αδικαιολόγητα όλο και συχνότερα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρωγμές στην εμπιστοσύνη μιας σχέσης και οι γυναίκες να χάνουν την εμπιστοσύνη τους όλο και περισσότερο. Γι’  αυτό φρόντισε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της από τη πρώτη στιγμή, διότι δεν μπορείς να το θεωρήσεις δεδομένο πως θα σε εμπιστευτεί αμέσως.  Γιατί το ίδιο έκανε και με τον πρώην της και δες που κατέληξε.. γι΄ αυτό προσέχει για να έχει!

 

3. Θέλει να πιστεύει πως υπάρχουν ακόμα καλοί άντρες εκεί έξω.

Είναι η ευκαιρία σου να την επιβεβαιώσεις. Καν’ την να το πιστέψει με τις πράξεις σου και όχι με τα λόγια σου ότι υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό στη ζωή της!

 

4. Να είσαι ξεκάθαρος στο τι ψάχνεις.

Αν ψάχνεις για κάτι πιο «χαλαρό» και της το πεις μπορεί να απογοητευτεί αλλά μην της πεις ότι ψάχνεις γυναίκα για γάμο ενώ αυτό που θέλεις στη πραγματικότητα είναι μια απλή «ξεπέτα». Αυτό θα την διαλύσει ακόμα περισσότερο. Είναι ένας βασικός κανόνας όταν γνωρίζεις κάποιον για πρώτη φορά, να είσαι ξεκάθαρος στο τι θέλεις από τον άλλον. Μη κρατάς τη κοπέλα σου σε μια ψευδαίσθηση να νομίζει ότι είναι κάπου ενώ δεν είναι! Η σαφήνεια δείχνει ευγένεια!

 

8 πράγματα που συμβαίνουν σε ΟΛΟΥΣ στο σεξ (και κανείς δεν μιλάει για αυτά)

 

5. Μπορεί να υπάρχουν διάφορα μέρη που να μην θέλει να πάτε.

Ίσως ο πρώην της να την χώρισε σε κάποιο παγωτατζίδικο και από τότε κάθε φορά που βλέπει παγωτό αντί να της φέρνει ενθουσιασμό να σκέφτεται τον χωρισμό της και να πλαντάζει στο κλάμα..

6. Αν δεν θέλει να σου μιλήσει για την προηγούμενη σχέση της σεβάσου το.

Γιατί να ξεκινήσετε τη κουβέντα σας με θέματα που θα σας ρίξουν τη ψυχολογία;; Γίνε εφευρετικός και άνοιξε θέματα που θα την κάνουν να ξεχαστεί και να σκέφτεται μόνο εσένα!

 

7. Αν και πολλές φορές μπορεί να αρχίσει να σου μιλάει από μόνη της για το πρώην της.

Μερικές φορές δεν υπάρχει καλύτερο από το να θάβεις τον άθλιο πρώην σου στο νέο σου αμόρε .. αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις!

 

8. Μπορεί η διάθεση της να έχει σκαμπανεβάσματα.

Όπως αποδεικνύεται συχνά όταν έχεις έναν πρώην που δεν ξέρει να φέρεται σωστά σε μια γυναίκα αυτόματα καταστρέφει και την αυτοπεποίθηση της.. οπότε αν η κοπέλα σου είναι λίγο «πεσμένη» ψυχολογικά προσπάθησε να κάνεις ή να της πεις κάτι που θα της φτιάξει τη διάθεση και  θα ξεχαστεί από όλα τα αρνητικά συναισθήματα!

9. Μπορεί να έχει λίγο παραπάνω θυμό μέσα της.

Το θέμα με έναν άσχημο χωρισμό είναι ότι επειδή ο πρώην της είναι άθλιος έχει την πεποίθηση πως όλοι οι άντρες είναι το ίδιο! Οπότε προσπάθησε να διακωμωδήσεις λίγο την κατάσταση αν αρχίσει να επιτίθεται σε όλα τα αρσενικά του σύμπαντος!

 

10. Αλλά επειδή στην τελική όλες οι γυναίκες είναι ένα μυστήριο, απλά ρώτησε την τι συμβαίνει!

Όταν μια γυναίκα εξωτερικεύει όλα όσα νιώθει ή θέλει συνήθως ακούγεται απαιτητική και λίγο υπερβολική. Οπότε τις περισσότερες φορές απλά σταματάνε να ζητάνε και τις θεωρούν εσωστρεφείς και σνομπ. Αφού λοιπόν η κατάσταση γι’ αυτές είναι λίγο περίεργη, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να την ρωτήσεις τι ακριβώς συμβαίνει ή θέλει αν η συμπεριφορά της σε μπερδεύει!

 

 

Tα 5 μικρά ψεματάκια της!!

Δείτε επίσης