Πώς να Μην Είσαι Μόνος το 2020: 8 Τρόποι να Κάνεις Γνωριμίες

0
17242

Το 2020 είναι εδώ και όπως κάθε νέα περίοδος μας βρίσκει σε φάση ανανέωσης και καινούριων στόχων.

Αν πέρασες πρόσφατα έναν χωρισμό ή ένα μεγάλο διάστημα που ήσουν μόνος, ίσως αναρωτιέσαι πού πρέπει να ψάξεις, για να βρεις τη γυναίκα που ψάχνεις, η καινούρια χρονιά να πάει καλύτερα στα αισθηματικά σου και να πάψεις να είσαι μόνος. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να βρεις μια γυναίκα που θα πληροί τις προϋποθέσεις σου, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν εκεί έξω καλές κοπέλες.

Είσαι έτοιμος να μάθεις 8 τρόπους να βρεις γυναίκα το 2020;

 

#1. Γνωριμίες Μέσω του Κοινωνικού Σου Κύκλου

Τα ραντεβού χρειάζονται και λίγη τύχη.Η αλήθεια είναι ότι τα τυφλά ραντεβού δεν λειτουργούν για όλους, αλλά ξέρω πολλούς που έχουν βρει γυναίκα με αυτό τον τρόπο.Ένας φίλος σου, του οποίου τη γνώμη εμπιστεύεσαι, μπορεί να σου κανονίσει μια γνωριμία με κάποια φίλη ή γνωστή του που δεν έχει σχέση και να δεις πώς θα πάει!

Έτσι, μπορεί να μπει μια ενδιαφέρουσα γυναίκα στη ζωή σου και η φίλος σου να δείξει πόσο καλός είναι στο να φέρνει κοντά τους ανθρώπους.

 

#2. Φλέρταρε Γυναίκες Οπουδήποτε

Σε οποιοδήποτε μέρος και αν κυκλοφορείς, θα βρεις γυναίκες πρόθυμες να σε φλερτάρουν, αρκεί να δείξεις και εσύ ότι είσαι ανοιχτός στο φλερτ και να κάνεις ένα βήμα.

Μέρη που πηγαίνεις καθημερινά (βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, τράπεζα, σούπερ μάρκετ, καφετέριες), μπορεί να αποτελέσουν μέρη για ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά, φρόντισε να είσαι ετοιμόλογος και να έχεις πάνω σου ένα στυλό και χαρτί για να σημειώσεις ονόματα και τηλέφωνα των νέων σου γνωριμιών.

 

#3. Ξεκίνησε Μαθήματα

Τα μαθήματα σε κάποια σχολή ή φροντιστήριο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μπορείς να γραφτείς σε μαθήματα ξένων γλωσσών ή σε κάποιο πρόγραμμα δια βίου μάθησης που σε ενδιαφέρει.

Σε αυτά τα προγράμματα συνήθως πάνω από τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων είναι γυναίκες, οπότε έχεις πολλές πιθανότητες!

 

#4. Στο Διαδίκτυο

Η τεχνολογία είναι με το μέρος σου στην αναζήτηση της επόμενης σου σχέσης.

Η αναζήτηση ταιριού μέσω διαδικτύου είναι πλέον κάτι συνηθισμένο, ακόμη και για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας, άνω των 50.

Υπάρχουν πραγματικά εκατοντάδες ιστοσελίδες γνωριμιών με χιλιάδες μέλη από την περιοχή σου, για να διαλέξεις. Μάλιστα, υπάρχουν μερικά που απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες ατόμων, ανάλογα με τα χόμπι τους, την ηλικία ή τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.

Αν δεν ξέρεις ποια ιστοσελίδα γνωριμιών είναι καταλληλότερη για εσένα, μπορείς να τσεκάρεις το www.lovino.gr, όπου μπορείς να βρεις αξιολογήσεις από πραγματικούς χρήστες.

 

#5. Γίνε Μέλος Σε Μια Ομάδα

Ανάλογα με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα σου, μπορείς να γραφτείς σε μια σχετική ομάδα.

Αυτή μπορεί να είναι μια θεατρική ομάδα, ένας αθλητικός ή πεζοπορικός σύλλογος κλπ.

Σε μια τέτοια ομάδα είναι 100% σίγουρο ότι θα βρεις ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα με εσένα, που σημαίνει ότι θα ξεκινήσεις έχοντας ήδη κοινό έδαφος με τις καινούριες σου γνωριμίες, κάτι που είναι πολύ καλό, ιδιαίτερα αν έχεις κάποιο ιδιαίτερο χόμπι, μιας και έτσι ξέρεις ότι η γυναίκα που θα γνωρίσεις δεν θα σε κρίνει για αυτό.

 

#6. Speed Dating

Αν δεν έχεις ακούσει ποτέ για το speed dating, θα πρέπει να το δοκιμάσεις.

Η ιδέα είναι πολύ απλή: Σε ένα speed dating πάρτι, μιλάς με γυναίκες για τέσσερα λεπτά, ώστε να δεις αν υπάρχει μεταξύ σας σύνδεση και έλξη. Μόλις περάσει ο χρόνος, έρχεται η επόμενη. Έτσι μέσα σε λίγο χρόνο και χωρίς την πίεση μιας εξόδου για καφέ ή για φαγητό, μπορείς να καταλάβεις αν μια γυναίκα είναι κατάλληλη για εσένα, μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία.

 

#7. Βγες Για Ποτό Στα Μπαρ

Η πλέον κλασσική μέθοδος για γνωριμίες, δεν είναι άλλη από το να πάρεις τους φίλους σου και να βγεις σε κάποιο δημοφιλές μαγαζί για ποτό.

Εκεί θα απολαύσεις το ποτό σου, θα περάσεις όμορφα και θα σου δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρεις με κοπέλες που έχουν βγει με τον ίδιο σκοπό.

 

#8. Αν Όλα Αποτύχουν

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα καταφέρεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους.

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο, να μην συμβεί αυτό. Σε τέτοια περίπτωση, ίσως απλά δεν είσαι έτοιμος για μια σχέση.

Καμιά φορά γινόμαστε πολύ επιλεκτικοί και βάζουμε πάρα πολύ ψηλά τον πήχη, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουμε γυναίκα, όχι επειδή δεν υπάρχουν κατάλληλες, αλλά επειδή εμείς δεν είμαστε έτοιμοι.

Μπορεί και εσύ να βρεθείς σε μια τέτοια φάση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχτείς την κατάσταση και να απολαύσεις την ζωή σου, χωρίς σχέση, μέχρι να αισθανθείς έτοιμος να ξαναβγείς στον στίβο της αναζήτησης ταιριού!