Skip to main content

Όταν είσαι πολύ κοντά στο να έχεις οργασμό, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα τηλέφωνο που θα χτυπήσει, ή ένα μωρό που κλαίει ή μια άβολη στάση σεξ είναι αρκετά για να καταστρέψουν ολοσχερώς εκείνη την “ευλογημένη” στιγμή!

 

Επιπλέον, είναι αλήθεια ότι πολλές γυναίκες δεν μπορούν να “τελειώσουν” μόνο με τη διείσδυση.

 

Εσύ τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις μια γυναίκα να φτάσει στην κορύφωση; Πώς μπορείς να την κάνεις να ξεχάσει τα πάντα γύρω της, να αισθανθεί τόσο υπέροχα, να βγάλει από το μυαλό της ό,τι συνδέεται με υποχρεώσεις, στρες, δουλειά, συναισθηματική και ψυχική κόπωση, και να την απογειώσεις;

Σίγουρα κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, ωστόσο υπάρχουν κάποια μικρά tips που μπορείς να εφαρμόσεις και να βοηθήσεις τη σύντροφο σου να “τελειώσει” απλά και όμορφα!

 

1. Κλειτορίδα

 

 

giphy_12.gif

 

 

Μια συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών χρειάζεται διέγερση της κλειτορίδας για να φτάσει σε οργασμό, τελεία και παύλα. Στην πραγματικότητα, μια μελέτη εξέτασε πάνω από 1.000 γυναίκες το 2017, αποκαλύπτοντας ότι μόνο το 18% των γυναικών μπορεί να φτάσει σε οργασμό μόνο μέσω της κολπικής επαφής.

 

Όταν είσαι από πάνω της σε στάση ιεραποστολική, μετατοπίστε το σώμα σας ελαφρώς προς τα εμπρός, έτσι ώστε, κάθε φορά που “σπρώχνετε”, το πέος σας να τρίβει την κλειτορίδα της.». Μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα όταν είστε από πάνω στην κορυφή στηριζόμενος στους αγκώνες, έτσι ώστε η κοιλιά σας να έρχεται σε στενή επαφή επαφή με την κλειτορίδα της.

 

2. Προσοχή στα οπίσθια

 

Εκτός αν το πρωκτικό είναι στο μενού, πολύ συχνά ο κώλος μιας γυναίκας παραγκωνίζεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Και αυτό είναι κρίμα, γιατί “οι γλουτοί είναι γεμάτοι με νευρικές απολήξεις”, λέει η Gilda Carle, Ph.D., σεξουαλική ψυχοθεραπεία στη Νέα Υόρκη. “Για να την ευχαριστήσετε, απλώστε τα δάχτυλά σας φαρδιά και πιέστε τα δύο γλουτούς.”

 

Αυτό είπε, να είναι ευγενής, και να το πάρει ένα βήμα κάθε φορά. Ναι, φυσικά, υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που επιθυμούν κι ένα καλό spanking, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε!

 

3. Μάθε τι της αρέσει και “ακολούθησε” το

 

Όπως προαναφέρθηκε, η άμεση διέγερση της κλειτορίδας είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να φέρει πολλές γυναίκες σε οργασμό – και το στοματικό σεξ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνεις αυτό.

 

Όταν της κάνετε στοματικό της σεξ, παιρνάτε ανάμεσα στα πόδια της και της δίνετε μια σταθερή βάση των χειλιών, της γλώσσας και ακόμη και του πηγουνιού για να τρίβετε. Στην αρχή, χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να καθοδηγήσετε τα ισχία της για να την κάνετε να καταλάβει τι ακολουθεί.

 

 

4. Φίλα με, ναι, φίλα με

 

Το βαθύ φιλί είναι απαραίτητο για τον γυναικείο οργασμό, σύμφωνα με έρευνα του 2017 με περισσότερους από 50.000 ενήλικες. Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι οι γυναίκες ήταν πιο πιθανό να φτάσουν στον οργασμό αν η σεξουαλική συνάντησή τους περιελάμβανε συνδυασμό βαθιάς φιλιά, στοματικού φύλου και διέγερσης των γεννητικών οργάνων.

 

5. Λιπαντικό

 

Ανεξάρτητα από το πόσο hot είστε, χωρίς επαρκή λίπανση, είναι εύκολο για το σεξ να γίνει άβολο ή ακόμα και επώδυνο (για τη γυναίκα). “Η λίπανση αυξάνει την άνεση και την ταχύτητα με την οποία μπορείτε να εισχωρήσετε στον κόλπο και να “χτυπήσετε” την κλειτορίδα. Αλλά μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πώς μια γυναίκα μπορεί να είναι ψυχολογικά, μπορεί να δυσκολεύεται αρκετά να υγρανθεί.”

 

Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι το σεξ είναι πιο ευχάριστο για τις γυναίκες όταν χρησιμοποιούν ακόμη μέτριες ποσότητες λιπαντικού. Και εδώ είναι ένα άλλο πράγμα διασκέδασης: Οι άνδρες που προσθέτουν επιπλέον λίπανση στα προφυλακτικά τους κατά τη διάρκεια της επαφής τείνουν να διαρκούν περισσότερο στο κρεβάτι, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sexual Medicine.

 

Δοκιμάστε να βάλετε λίγες σταγόνες λιπαντικού στο τέλος του πέους σας. στη συνέχεια ώθηση με σύντομη, ρυθμικά εγκεφαλικά επεισόδια πιέζοντας το σώμα σας ενάντια στο ηβικό ανάχωμα.

 

6. Επιχείρηση λαιμός

 

giphy_1_3.gif

 

Το δέρμα μας στο σημείο του λαιμού είναι λεπτό εκεί, και τα αιμοφόρα αγγεία είναι κοντά στην επιφάνεια. Έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι ο λαιμός είναι ένας από τα καλύτερα spots του σώματος για να τονωθεί μια γυναίκα με ελαφρύ άγγιγμα.

 

Όταν κάνετε σεξ και κινείται σαφώς προς τον οργασμό, φιλήστε την απαλά από την κλείδα της μέχρι το σαγόνι της, στη συνέχεια, δώστε στο λαιμό της μαλακά, ζεστά φιλιά για να την οδηγήσετε σε ένα απαράμιλλο οργασμό.

 

7. Μιλήστε βρώμικα

 

Δε δίνουμε quotes αλλά όλο και κάτι θα σας έρχεται στο μυαλό, ή ίσως ήδη διαθέτετε λεξιλόγιο δωματίου! Αν είστε διστακτικός ή ντρέπεστε, το να της τον΄σιετε το πόσο όμορφη και ελκυστική είναι, επίσης μπορεί να πετύχετε παρόμοια αποτελέσματα.

 

8. Ρώτα τη τι χρειάζεται

 

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά ζητώντας από τον σύντροφό σας τι είναι αυτό ακριβώς που την “ανάβει”, είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε τον οργασμό της. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που είναι πιο άνετοι μιλώντας για σεξ κάνουν και καλύτερο σεξ, επειδή αισθάνονται λιγότερο ανήσυχοι κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Η συζήτηση για τις φαντασιώσεις, τις προτιμήσεις, αλλά και το τι αντενδείκνυται ή σας ξενερώνει, θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο άνετα και θα οδηγήσει και τους δυο σας σε σεκάνς πολύ ερωτικών συνευρέσεων!