Home Women 4 στις 5 γυναίκες θέλουν να κάνεις αυτά στο κρεβάτι

4 στις 5 γυναίκες θέλουν να κάνεις αυτά στο κρεβάτι

Έχουμε και λέμε- όλοι διακατεχόμαστε από σεξουαλικές φαντασιώσεις. Μπορεί να μην τις εφαρμόζουμε όλες βέβαια (αυτό είναι και το χάσμα μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας), αλλά το simpatic.us θέλει τουλάχιστον να μας δώσει περιθώριο για να τα μοιραστούμε.

Ο εν λόγω ιστότοπος ζητά από εσάς και το σύντροφο σας να απαντήσετε ξεχωριστά σε 170 ερωτήσεις σχετικά με τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και, στη συνέχεια, να συγκρίνετε τα αποτελέσματα, αναφέροντας μόνο τις «πρακτικές» που εφαρμόζετε και συμφωνείτε ως ζευγάρι.

 

 

download_5.jpg

 

Η συζήτηση όσον αφορά στις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις με τον σύντροφό σας είναι υγιής, ακόμη και αν δεν τις συμμερίζεστε απόλυτα ο ένας του άλλο. “Ενθαρρύνω τακτικά τους ανθρώπους να μοιράζονται τις φαντασιώσεις τους με τον σύντροφό τους. Αυτό που μπορεί αρχικά να φαίνεται αμήχανο ή άβολο, μπορεί να οδηγήσει σε ένα εκρηκτικό πείραμα – απλά πρέπει να ξεκινήσετε τη συζήτηση “, λέει η Emily Morse, σεξολόγος.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενήργησε το simpatic.us σε 2.700 χρήστες σχετικά με τις συχνότερες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους, διακρίνονται τα παρακάτω:

 

1) Μίλα μου βρώμικα

Σχεδόν το 81% των γυναικών δήλωσε ότι περιμένουν από το σύντροφό τους να τους μιλάει πιο βρώμικα και kinky κατά τη διάρκεια του σεξ. Ο εγκέφαλος μας είναι το ισχυρότερο σεξουαλικό σας όργανο και το dirty talk, ένας δημιουργικός τρόπος για να τον διεγείρει.

 

Η βρώμικη συζήτηση δεν απελευθερώνει μόνο, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τη συζήτηση για τη συναίνεση. “Λέγοντας αυτό που αισθάνεται καλά σε σας καθώς συμβαίνει αυτό θα οδηγήσει σε άνεση με ζητώντας περισσότερα από αυτό. «Αισθάνομαι τέλεια όταν με αγγίζεις εκεί ή το χέρι σου βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο αυτή τη στιγμή» ή «Αγαπώ αυτή τη στάση που παίρνεις». Δώστε προσοχή στον τρόπο με τον οποίο αντιδρά ο σύντροφος σας και σταδιακά οδηγήστε τα πράγματα εκεί που θέλετε εσείς.

 

2) Δοκιμάστε μια επίσκεψη σε strip club

Ναι, καλά ακούσατε. Σχεδόν το 70% των γυναικών δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να πηγαίνει στ τέτοια μέρη με το σύντροφο τους. Τα στριπτιτζάδικα διαπνέονται από μια μοναδική και έντονη σεξουαλική ενέργεια, οπότε αν εσείς και ο σύντροφός σας είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, το να πάτε μαζί στυλ ραντεβού, μπορεί να σας εγγυηθεί μία καυτή βραδιά. Είναι σαν να απενοχοποιείαι-εκ του ασφαλούς φυσικά-η ιδέα του τρίου ή του foresome καθώς βλέπεις τον άλλο να καυλώνει, να αγγίζει άλλη, να την κοιτάει και να φαντασιώνεται και ξεπερνπάς κάθε ταμπού του παρελθόντος, καθώς κι εσύ κι ο φίλος-φίλη σου, βλέπετε ο ένας τον άλλο να ερεθίζεται με Τρίτη παρουσία με εσάς παρών-παρούσα.

 

 

1439982968791.jpg

 

3) Τηλεκατευθυνόμενα sex toys

Το 63% των γυναικών δήλωσαν ότι τους αρέσει η ιδέα των σεξουαλικών παιχνιδιών με τηλεχειρισμό (remote-controlled sex toys) ενώ το 44% δήλωσε ότι θέλουν οι συύντροφοι τους να χρησιμοποιούν τηλε-ελεγχόμενα παιχνίδια σεξ μπροστά σε κόσμο.

Το να την ελέγχετε με αυτό τον τρόπο, χωρίς κανείς γύρω σας να γνωρίζει τι κάνετε πέρα από τους δυο σας είναι πολύ διεγερτικό. Το ότι μπορεί να σας ανακαλύψουν σε συνδυασμό ότι μια γυναίκα εναποθέτει τη μοίρα του οργασμού της στα χέρια σας, είναι ακαταμάχητος συνδυασμός!

 

4) Δέσ’τε μου τα μάτια

Το 58% των γυναικών δήλωσαν ότι φανταζόταν ότι έχουν δεμένα μάτια κατά τη διάρκεια του σεξ. Εκτός από τη σεξουαλικότητα της εμπιστοσύνης και της κυριαρχίας, το να μη βλέπεις τι (σου) κάνει ο άλλος είναι τρομερά διεγερτικό. Εξυψώνει τα πάντα. ενισχύει τα πάντα.

Ξαφνικά, απροσδόκητα αγγίγματα και φιλιά δημιουργούν κύματα απόλαυσης που μπορούν να προκαλέσουν έντονη διέγερση, όχι μόνο εγκεφαλική. Και η προσμονή του τι θα ακολουθήσει μπορεί να είναι αρκετό για να φτάσετε σε οργασμό ή έστω να πλησιάσετε.

Δείτε επίσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ