Ξύρισμα μέσα στο ντους: Δες μερικά χρήσιμα tips για να το κάνεις σωστά!

0
758

Θέλεις να συνδυάσεις το ντους με το ξύρισμα; Κανείς δεν έχει χρόνο και για τα δυο ξεχωριστά! Επειδή όμως το μυστικό στην εποχή που ζούμε είναι να μάθουμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δες παρακάτω πως μπορείς να πετύχεις το πιο αποτελεσματικό ξύρισμα κατά τη διάρκεια του ντους.

 

6 Τρόποι για να διατηρήσεις τα ξυραφάκια σου σε καλή κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα!

Το ξύρισμα στο ντους είναι εξαιρετική ιδέα, διότι αυξάνει την υγρασία και κάνει το καθάρισμα ευκολότερο, αρκεί φυσικά να μάθεις να το κάνεις με τον σωστό τρόπο.

1. Αρχικά χρησιμοποίησε ένα ψαλιδάκι για να απομακρύνεις όσο το δυνατόν περισσότερες τρίχες μπορείς.

2. Λούσε πρώτα τα μαλλιά σου ή χρησιμοποίησε ένα ειδικό λάδι πριν το ξύρισμα για να ανοίξεις τους πόρους σου και να μαλακώσεις τους θύλακες της τρίχας. Όσο περισσότερη υγρασία έχεις στο δέρμα σου, τόσο πιο εύκολο και ανώδυνο θα γίνει το ξύρισμα.

3. Χρησιμοποίησε ένα ξυραφάκι με ευέλικτη κεφαλή για να αποφύγεις τυχόν κοψίματα.

4. Είναι σημαντικό να ξυρίζεις τις τρίχες σου με τη φορά που μεγαλώνουν και όχι αντίθετα.

5. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να καταλάβεις αν το ξύρισμα σου έχει γίνει ομοιόμορφα.

*Αν θελήσεις να ξυρίσεις και το κεφάλι σου με αυτόν τον τρόπο ακολούθησε την ίδια ακριβώς διαδικασία. Πρόσεξε μόνο το πιο ευαίσθητο σημείο του κεφαλιού σου είναι ο αυχένας σου, γι΄αυτό φρόντισε να το ξυρίσεις τελευταίο. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να εστιάσεις περισσότερο στο συγκεκριμένο σημείο χωρίς να είσαι επιθετικός.

 

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγός περιποίησης επιδερμίδας για… τριχωτούς άντρες!