Βάλε σε τάξη το…κεφάλι σου! Tα καλύτερα κουρέματα για άντρες με λεπτή τρίχα

0
3897

Τα πέντε κουρέματα που αναδεικνύουν ακόμα και το μαλλί με λεπτή τρίχα. Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι άντρες έχουν περάσει από τη φάση που το μαλλί τους δεν στρώνει επειδή είναι αδύναμο και η τρίχα λεπτή. Το Manslife.gr σου προτείνει 5 κουρέματα αν είσαι ένας από αυτούς.

 

Το πρώτο κούρεμα είναι το λεγόμενο “στρατιωτικό”.Οι περισσότεροι έκαναν αυτό το κούρεμα μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο στρατό, ωστόσο αν είχαν καταλάβει τα οφέλη που έχει το συγκεκριμένο κούρεμα για την υγεία των μαλλιών τους ίσως και να προσπαθούσαν να το κάνουν πολλές περισσότερες φορές.Κόβοντας το μαλλί τους κοντό το δυναμώνουν και όταν μακρύνει έστω λίγο δείχνει πολύ πιο πυκνό και λαμπερό.

Το δεύτερο κούρεμα είναι πολύ οικείο για τους περισσότερους μιας και θυμίζει το μαλλί που κάνουν οι περισσότεροι νέοι.Το πλάι της κεφαλής πρέπει να είναι πολύ πιο κοντοκουρεμένο από το υπόλοιπο μαλλί.Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πάνω της κεφαλής και στο πλάι αυτής, καθώς θα τονίζει ακόμα περισσότερο  τα λεπτά και άτονα μαλλιά.

Πώς να αντιμετωπίσεις τη λιπαρότητα των μαλλιών σου!

Το τρίτο κούρεμα που κάνει το μαλλί να δείχνει πυκνότερο είναι δύο τρία δάχτυλα μήκος το μέγιστο.Αυτό το haircut μπορεί με τη σωστή περιποίηση να δείχνει υπέροχο και πολύ κομψό.

To τέταρτο κούρεμα είναι ξεκάθαρα το πιο “αλήτικο”.Ο λόγος για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό είναι ότι το μαλλί είναι αρκετά μακρύ σε σημείο που να παραπέμπει σε ηθοποιούς βγαλμένους από μία άλλη εποχή.Το μόνο που χρειάζεται για να αναδειχθεί αυτό το κούρεμα είναι να φτιάξετε με τέτοιο τρόπο τα μαλλιά σας ώστε να δείχνουν επιμελώς ατημέλητα δηλαδή να μην κατευθύνονται όλα προς μία πλευρά αλλά να πέφτουν ακαθόριστα στο κεφάλi σας.

To τελευταίο κούρεμα είναι αυτό του barrista. Με λίγα λόγια για να περιγράψει κανείς αυτό το κούρεμα αρκεί να σκεφτεί όλους τους νέους της εποχής.Στο συγκεκριμένο κούρεμα αρκεί να έχει κάποιος λίγο πιο μακρύ μαλλί στο πάνω μέρος του κεφαλιού για να μπορεί με τα κατάλληλα προιόντα να τα κάνει όλα να στέκονται προς τα πίσω.

Βάλε τέλος στα ατίθασα μαλλιά!