Τρόποι για να μεγαλώσεις το μούσι σου

0
821

Το μούσι χρόνια τώρα θεωρείται στοιχείο εξουσίας. Μπορεί να προσελκύσει πολλές γυναίκες καθώς η προτίμηση τους στους μουσάτους είναι ξεκάθαρη πια. Όμως η περιποίηση του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στο πόσο γρήγορα μεγαλώνουν, όπως η ηλικία και τα γονίδια. Υπάρχουν και μερικά κόλπα που το κάνουν  ευκολότερο, όπως:

–        Διατροφή. Κι όμως μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνες σε συνδυασμό με την κατανάλωση τουλάχιστον 8 ποτηριών νερού ημερησίως μαζί με καλό ύπνο και λιγότερο άγχος βοηθούν σημαντικά.

Πώς θα απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους!

–        Προσπάθεια. Επειδή δεν θα ξυπνήσεις ένα πρωί έχοντας το ιδανικό μούσι, πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για να το τελειοποιήσεις. Αν ξεπεράσεις τις πρώτες μέρες της φαγούρας και κάνε υπομονή. Σκέψου πως θα είναι το τέλειο μούσι για σένα και κάντο πραγματικότητα.

–        Εκμεταλλεύσου το υπάρχον μούσι σου. Επειδή ακόμα δεν είναι στο επιθυμητό μήκος, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Άλλαζε στυλ συνεχώς να θυμάσαι ότι όσο περισσότερο το κόβεις τόσο περισσότερο δυναμώνει.

–        Χωρίς κενά. Πολλές φορές θα έχεις κενά σημεία στο μούσι σου. Ευτυχώς υπάρχουν προϊόντα που δίνουν την αίσθηση πιο πυκνών γενιών που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως και πολλοί διάσημοι.

–        Περιποίηση. Όταν πετύχεις το ιδανικό μούσι, φρόντιζε το συχνά για να μην χρειαστείς ξανά ξύρισμα και πάλι από την αρχή. Μια πολύ καλή λύση για την ανάπτυξη της τρίχας είναι το καστορέλαιο.

Με γένια ή χωρίς; Τι προτιμάς εσύ;