Το Τέλειο Δώρο για Εκείνη: το Απόλυτο Άρωμα

0
21984

Η εύρεση ενός δώρου, που θα εκτιμήσει η κοπέλα σας, είναι ένα δύσκολο επίτευγμα στο οποίο μόνο ο Κώστας Χαρίτος μπορεί να αντεπεξέλθει. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε. Ένα ιδιαίτερο άρωμα θα υπογραμμίσει όλη την ευαισθησία, την φροντίδα και την προσοχή που νιώθετε, και θα μπορούσε ακόμα να δείξει και μετάνοια ή συγχώρεση.

 

Πως να επιλέξετε άρωμα για μια κοπέλα

Το δώρο για τις γυναίκες είναι η προσωποποίηση των κρυφών επιθυμιών τους. Κάτι το οποίο δεν γνωρίζουν για τον εαυτό τους ή που δεν ήθελαν να πουν σε άλλους. Το άρωμα είναι ένας ωραίος τρόπος να τους δείξετε ότι αναγνωρίζετε αλλά και ενδιαφέρεστε για την γυναικεία γοητεία τους.

Γλυκό και λουλουδάτο, άρωμα μούρο και αναζωογονητικό είναι όλα υπέροχα γιατί οι γυναίκες επιθυμούν να περιβάλλουν τον εαυτό τους με ευχάριστες μυρωδιές. Αυτά τα αρώματα τους συνοδεύουν παντού. Μπορούμε να θυμηθούμε τα αρωματικά κεριά για το σαλόνι και τα σακουλάκια για την ντουλάπα. Οι κρέμες και οι των γυναικών στο μπάνιο εντυπωσιάζουν με μια ποικιλία εξωτικών μυρωδιών.

Διάσημα Αρώματα

Συνήθως τα γυναικεία αρώματα είναι φυτικά και φρουτένια. Για παράδειγμα το Cacharel Amor Amor, που έχει την γλυκιά μυρωδιά μανταρινιού, αχλαδιού και βανίλιας. Το άρωμα αυτό είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις. 

Ένας άλλος δημοφιλής τύπος αρωμάτων είναι τα ξυλώδη. Μπορούν να τα προσφερθούν σε κορίτσια με έντονη θέληση, που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση και δεν φοβούνται τις δυσκολίες. Ένα από αυτά τα αρώματα είναι το Calvin Klein Women. Το άρωμα συνδυάζει φρέσκες νότες ευκαλύπτου και εσπεριδοειδών με ένα γλυκό άρωμα γιασεμιού και μανόλιας. Το αρωματικό floral-woody είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Μια εξαιρετική επιλογή είναι να επιλέξετε ένα άρωμα από τις συλλογές των εταιριών, συμπεριλαμβανομένων των Lancôme, Yves Saint Laurent ή Dior. Αυτό που θα βοηθήσει στην επιλογή είναι η γνώση της γούστου, του χαρακτήρα και του τρόπου ζωής της. Το να είστε παρατηρητικοί θα σας βοηθήσει.