Πως να προσέξετε το δέρμα σας!

0
1208

Η μόνη διαφορά που έχει το αντρικό από το γυναικείο δέρμα είναι ότι χρήζουν ελαφρώς διαφορετικής περιποίησης. Οι άντρες χρειάζεται να κάνουν λιγότερα πράγματα από τις γυναίκες, πάντα όμως με τις εξαιρέσεις που χρειάζονται για την επιβεβαίωση του κανόνα!

Εδώ είναι μερικοί απλοί καθημερινοί κανόνες περιποίησης:

– Στο ντους μην χρησιμοποιείται καυτό αλλά χλιαρό νερό, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αν γίνεται. Το καυτό νερό χαλαρώνει τους ιστούς του δέρματος.

5 κανόνες για περιποιημένα γένια!

– Για τον καθαρισμό του προσώπου σας μην χρησιμοποιείται απλό καθημερινό σαπούνι διότι ξηραίνει το δέρμα και γίνεται επιρρεπές στο περιβάλλον. Χρησιμοποιείστε προϊόντα που δεν θα στεγνώσουν το δέρμα σας. Αν το πρόσωπό σας είναι πολύ ξηρό ή πολύ λιπαρό από μόνο του τότε αναζητήστε προϊόντα καθαρισμού για τις αντίστοιχες περιπτώσεις.

– Σχετικά με το ξύρισμα, δοκιμάστε το υγρό ξύρισμα καθώς είναι πιο εύκολο. Αν έχετε ευαισθησία στο ξυράφι δοκιμάστε τζελ ξυρίσματος και όχι αφρό, αφού τα τζελ μαλακώνουν περισσότερο τις τρίχες από τον αφρό. 

– Μην χρησιμοποιείται προϊόντα για μετά το ξύρισμα που να περιέχουν οινόπνευμα, γιατί μόνο καλό δεν θα κάνετε. Επίσης μετά το ξύρισμα στεγνώστε το πρόσωπό σας “ταμποναριστά” για να αποφύγεται ερεθισμούς.

Τα στυλ αντρικών μαλλιών που αρέσουν στις γυναίκες