Πως να διατηρηθείς καθαρός και φρέσκος τις καυτές ημέρες του Αυγούστου!

0
1004

Με την θερμοκρασία και την υγρασία να ανεβαίνουν κατακόρυφα, είναι σχεδόν απίθανο να περάσεις μια ολόκληρη ημέρα του Αυγούστου χωρίς να αισθανθείς αηδία για τον εαυτό σου με τον ιδρώτα να τρέχει πάνω σου όλο και περισσότερο.

 

3 Γρήγοροι τρόποι για να βελτιώσεις την εμφάνιση των ποδιών σου!

 

Είναι μια από τις πικρές αλήθειες του καλοκαιριού, μαζί με το κάψιμο του ήλιου και τις σαγιονάρες σε ακατάλληλες περιστάσεις, όπου ακόμη και αν σου προκαλούν δυσαρέσκεια, δεν σκοπεύεις να σε πάρει από κάτω και να μην ευχαριστηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο το φετινό σου καλοκαίρι.

Και όμως υπάρχει ελπίδα. Ακόμη και αν ο ιδρώτας που προκαλείται αυτήν την εποχή είναι αναπόφευκτος, εσύ μπορείς να διατηρήσεις το σώμα σου φρέσκο και καθαρό κατά τη διάρκεια της ημέρας με μια απλή και εύκολη λύση.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις την καλοκαιρινή υγρασία, είναι να κάνεις τακτικά κρύα ντους μέσα στην ημέρα σου. Ίσως σου ακούγεται μια σπάταλη λύση για την αντιμετώπιση του εποχιακού ιδρώτα σου, ωστόσο με το να κάνεις κρύα ντους 2 με 3 φορές την ημέρα, κάνεις το σώμα σου  να αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα την υγρασία της ζέστης και να ρυθμίζει την υπερβολική παραγωγή του ιδρώτα.

Ο ιδρώτας είναι η φυσική αντίδραση του οργανισμού στην ζέστη, κάθε φορά που καταλαβαίνει πως η εσωτερική σου θερμοκρασία βρίσκεται σε υψηλότερα επίπεδα από το φυσιολογικό, όπου δυστυχώς τείνει να είναι ένα εξαιρετικά συχνό φαινόμενο τις ημέρες του Αυγούστου.

Με το κάνεις όμως συχνά κρύα ντους μέσα στην ημέρα σου, μειώνεις αποτελεσματικά τη θερμοκρασία του σώματος σου, περιορίζοντας την παραγωγή του ιδρώτα τουλάχιστον για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να βοηθήσεις το σώμα σου να παραμένει φρέσκο και καθαρό, αντιμετωπίζοντας τη καθημερινή δυσωδία που προκαλείται από την καλοκαιρινή υγρασία και τον ιδρώτα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις πιθανότητες για εμφάνιση ακμής.

Και αν δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τακτικά κρύα ντους μέσα στην ημέρα σου, φρόντισε να βάλεις τα 3 παρακάτω βασικά προϊόντα περιποίησης μέσα στη τσάντα σου πριν φύγεις από το σπίτι, τα οποία θα σε διατηρήσουν καθαρό οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να φρεσκαριστείς μέσα στην ημέρα σου.

Καθαριστικό προσώπου

Ένα ήπιο καθαριστικό προσώπου θα απομακρύνει όλο το περιττό σμήγμα του προσώπου σου, διότι το πρώτο σημείο πάνω σου που επηρεάζεται από την ζέστη και την υγρασία είναι οι πόροι του δέρματος στο πρόσωπο σου.

 

Υγρά μαντηλάκια για το σώμα

Τα υγρά μαντηλάκια για το σώμα τα οποία έχουν εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος, μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε καταστάσεις ανάγκης για να απομακρύνεις γρήγορα και εύκολα τον ανεπιθύμητο ιδρώτα του σώματος σου, όταν δεν έχεις την δυνατότητα για ένα κρύο ντους.

 

Αποσμητικό

Βάλε αποσμητικό στα σημεία που χρειάζεται για να αντιμετωπίσεις την δυσωδία του ιδρώτα και να διατηρήσεις τη φρεσκάδα στο σώμα σου τις καυτές καλοκαιρινές ημέρες του Αυγούστου.

 

7 Τρόποι για να χαμηλώσεις τη θερμοκρασία του σώματος σου στη στιγμή!