Πως να αφήσεις μούσι για πρώτη φορά

0
1941

Το πιο πιθανό είναι να ξέρεις ήδη αν αυτό μπορεί να γίνει ή όχι, οπότε μην τα βάζεις με τη φύση αν έχεις baby face.

Σε περίπτωση όμως που έχεις τριχοφυία στο πρόσωπο και θες να αποκτήσεις γούνα-προσώπου, το Manslife.gr είναι εδώ για να σου δείξει τον τρόπο.

6 απλά tips για να πετύχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα

1. Έχε υπομονή

Στους περισσότερους παίρνει περίπου ένα μήνα για να αποκτήσουν ένα πλήρες μούσι.Αντιστάσου στο να το ξυρίσεις τις πρώτες μέρες ώστε να ξέρεις μέχρι που μπορεί να φτάσει. Ωστόσο, πρέπει να το τριμάρεις για να είναι οι τρίχες στο ίδιο μήκος.

2. Αποδέξου τη φαγούρα

Οι νέες τρίχες που θα βγαίνουν θα σε κάνουν να νιώθεις σαν να σε ακουμπάει κάκτος στο πρόσωπο. Η ενοχλητικότερη αίσθηση μετά την πρώτη εβδομάδα θα μειωθεί,οπότε βάστα γερά.Βοηθάει το να χτενίζεις τις τρίχες, ώστε να βγαίνουν στο ιδιο μήκος.

3. Πλύνε το

Είναι τρίχες, οπότε ή θα το πλένεις ή η βρωμιά θα παγιδεύεται εκεί. Δύο φορές την εβδομάδα με σαμπουάν και κοντίσιονερ μαλλιών, και θα δείχνει υγιές και πλούσιο.

Κάνε τα μαλλιά σου σαν του Jake Gyllenhaal με 3 κινήσεις

4. Απάλυνέ το

Για να μη γδέρνει και ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα της συντρόφου σου, χρησιμοποίησε ειδικό λαδάκι για μούσια που χαρίζει λάμψη, απαλότητα και ευχάριστη μυρωδιά.

5. Απέφυγε τις “σκληρές γραμμές”

Το μούσι δεν πρέπει να τελειώνει απότομα στο πηγούνι σου. Άσε τα γένια να μακρύνουν φυσικά, ένα-δυο δάχτυλα πάνω από το μήλο του Αδάμ και μετά αραίωσέ με τριμάρισμα.

6. Λάβε υπόψιν το σχήμα του προσώπου σου

Στρογγυλό πρόσωπο; Μια πιο τετράγωνη γενειάδα μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό του σαγονιού σου.Γενικά θα πρέπει να τριμάρεις περισσότερο στα μάγουλα και να αφήνεις περισσότερες τρίχες στο υπογένειο.

5 κανόνες για περιποιημένα γένια!