Πιάσ’ τα κοτσίδα! Οδηγός περιποίησης για να μακρύνεις τα μαλλιά σου!

0
3853

Τα μακριά μαλλιά πλέον δεν είναι ούτε εντός αλλά ούτε και εκτός μόδας. Αν θες τα μακραίνεις, να σου πάνε τα κρατάς. Είναι αρκετές γυναίκες που προτιμούν τους μακρυμάλληδες. Όμως όχι όλους. Γιατί; Θέλει και το μακρύ μαλλί τον τρόπο του.

Οι λέξεις κλειδιά για ένα επιτυχημένο μακρύ μαλλί είναι: υπομονή και styling.

Κράτα τα μαλλιά σου περιποιημένα χωρίς κόπο για περισσότερο μέσα στην ημέρα!

Καταρχήν να πούμε ότι το μακρύ μαλλί αφορά όσους διαθέτουν ίσια ή κυματιστά μαλλιά. Δυστυχώς οι πολύ σγουρομάλληδες δεν θα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το μακρύ μαλλί πρέπει να έχει βάρος για να το τραβάει προς τα κάτω. Τα σπαστά μαλλιά είναι τα καλύτερα γιατί δείχνουν πιο αρρενωπά.

Αποφάσισε από πριν μέχρι πού θες να το φτάσεις. Η ιδανική πρόταση είναι να σταματάνε οι άκρες λίγο πριν τους ώμους. Επίσης να θυμάσαι ότι το κούρεμα παίζει το ρόλο του, οπότε φρόντισε ο κομμωτής σου να ξέρει τι κάνει.

Όσον αφορά την φράντζα, φρόντισε να είναι καλοκουρεμένη και ελεύθερη. Μην την ακουμπάς συνεχώς, παρά μόνο αν πέφτει στα μάτια σου.

Τα πρώτα στάδια είναι συνήθως και τα πιο δύσκολα όπου τα μαλλιά είναι ακόμα λίγο άχαρα. Όμως με το σωστό styling όλα λύνονται. Για αυτά τα στάδια λοιπόν κάνε styling με φορά προς τα πίσω και περιποίηση της τρίχας με τονωτικό σε στεγνό μαλλί. Μην χρησιμοποιείς ζελέ. Μόλις αρχίσουν να πιάνονται, κάντο και πιάσ’ τα ψηλά μ’ ένα λαστιχάκι. Τέλος, σε αυτά τα στάδια μπορείς να αφήσεις και μούσια, κάτι που θα καμουφλάρει την όλη κατάσταση.

Όσο γίνεται μην τα στεγνώνεις με πιστολάκι. Αφού πάρεις με την πετσέτα τα πολλά νερά τίναξέ τα  τα μαλλιά σου μέχρι να στεγνώσουν κατά το ήμισυ.

Μην χρησιμοποιείς κάποια βούρτσα για το styling, αλλά τα χέρια σου. Έχει καλύτερο αποτέλεσμα!

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα styling των μαλλιών!

Δες μερικούς άντρες με κοτσίδα και προσπάθησε να φανταστείς τον εαυτό σου με μία!

!

Θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου; Μάθε να το κάνεις σωστά!