Οδηγός αντρικής περιποίησης: Πόσο… τριχωτό σε στέρνο και κοιλιά σε θέλουν οι γυναίκες το καλοκαίρι;

0
1632

Τώρα το καλοκαίρι το στήθος και η κοιλιά σου είναι απόλυτα εκτεθειμένα στα γυναικεία βλέμματα. Και αν μέχρι τώρα σε απασχολούσε πώς θα περιποιηθείς την τριχοφυΐα σε αυτές τις περιοχές σου έχουμε τη λύση!

Τελικά όπως όλα δείχνουν και τεκμηριώνονται από πρόσφατη έρευνα Αυστραλών επιστημόνων οι γυναίκες προτιμούν άντρες με περιποιημένη τριχοφυΐα και ελάχιστες τρίχες γύρω από την περιοχή των θηλών και γύρω από αυτές.

Κύριοι δώστε βάση! Πώς σε θέλει εκείνη εκεί κάτω;

Οι επιστήμονες έβαλαν ένα μεγάλο δείγμα αντρών να φωτογραφηθεί πρώτα με την κανονική του τριχοφυΐα στην περιοχή του στήθους και της κοιλιάς και έπειτα να ξυρίσει ή να τριμάρει τα συγκεκριμένα σημεία. Μετά παρουσίασαν σε δείγμα γυναικών τις φωτογραφίες του “πριν και του μετά” με σκοπό να τους υποδείξουν ποιες θεωρούν πιο ελκυστικές.

Οι γυναίκες ανέδειξαν ως πιο ελκυστικούς τους άντρες με λίγες τρίχες γύρω από την περιοχή των θηλών στο στήθος, αλλά και στην περιοχή γύρω από τον αφαλό. Αμέσως μετά ακολούθησαν οι άντρες με εντελώς ξυρισμένο στέρνο και κοιλιά και αμέσως μετά οι άντρες με ελαφριά τριχοφυΐα στην περιοχή. Τελευταίοι ήρθαν οι άντρες με κανονική και πολύ εκτεταμένη – ατημέλητη τριχοφυΐα.

Οι γυναίκες φάινεται πως έλκονται από άντρες με… περιποιημένη αρρενωπότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Tamsin Saxton, καθηγητής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Northumbria.“Η μικρή ποσότητα τριχών και το περιποιημένο στέρνο εκλαμβάνεται ως επαρκής βαθμός αρρενωπότητας, ενώ η περιποίηση όψη και η πολύ τρίχα ίσως δίνουν το σήμα ενός άγριου και άξεστου άντρα”, συμπληρώνει.

Ακόμα ένας λόγος για αυτού του είδους την προτίμηση των γυναικών ίσως έχει να κάνει και με τα σημεία των καιρών. Όσο στο πέρασμα των δεκαετιών η αντρική περιποίηση σώματος άρχισε να αλλάζει χαρακτήρα, σταδιακά άλλαξαν και οι προτιμήσεις των γυναικών. Σαφώς όμως υπάρχουν ακόμα γυναίκες που θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν άντρα με πλούσια τριχοφυΐα στο στέρνο του.

Τώρα αν και εσύ θες να πετύχεις να έχεις την επιθυμητή περιποίηση στην περιοχή χρησιμοποίησε μια καλή κουρευτική μηχανή και βάλε την σκάλα στα 4 εκατοστά περίπου και τρίμαρε τις τρίχες προς την φορά που μεγαλώνουν. Αυτός ο τρόπος θα δώσει το αποτέλεσμα που θες χωρίς να ερεθίσει το στέρνο ή την περιοχή της κοιλιά σου.

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις στα αντηλιακά και τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις!