Το Νο1 λάθος που κάνουν οι άντρες στο styling των μαλλιών τους!

0
1277

Η φράντζα προς τα πίσω αλά Elvis έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο με πολλούς άντρες να υιοθετούν το συγκεκριμένο στυλ αλλά με αρκετά λιγότερο ογκώδες ύφος.

6 Ιδανικά κουρέματα για άντρες με γκρίζα μαλλιά!

Στο κόκκινο χαλί όμως ο μουσικός Chase Bryant εθεάθη να κυκλοφορεί με μια φράντζα 2 φορές πιο ογκώδης από του Elvis. Προφανώς το συγκεκριμένο ύψος το πέτυχε με ένα καλό πιστολάκι μαλλιών και αρκετό κρεπάρισμα!

Από τη στιγμή όμως που είναι μουσικός, μπορεί εύκολα να εκφραστεί μέσα από τα μαλλιά του για την τέχνη και την δημιουργικότητα του, χωρίς να τον παρεξηγήσει κανείς!

Αν όμως είσαι ένας καθημερινός άντρας με μια κανονική δουλειά και με ένα κούρεμα που έχει φράντζα και σβήσιμο στο πλάι.. τότε είναι σημαντικό να προσέξεις το συγκεκριμένο λάθος στη χρήση του σεσουάρ και των υπερβολικών προϊόντων.

 

Όπως εκείνες οι μεγάλες κυρίες που ζωγραφίζουν τα φρύδια τους λίγο πιο ψηλά κάθε μέρα, έτσι και εσύ το να δημιουργείς όγκο με το σεσουάρ σε συνδυασμό με βαριά προϊόντα styling, είναι κάτι καθόλου κολακευτικό για την εικόνα σου!

Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα ελαφρύ ύψος και μετά από λίγο καιρό να κοιταχτείς στον καθρέπτη και να παρατηρήσεις πως ο όγκος της φράντζας σου έχει γίνει διπλάσιος από το μέτωπο σου!

Μην επιτρέψεις να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Χρησιμοποίησε ελαφριά προϊόντα styling και άλλαζε το κούρεμα σου κάθε 5 χρόνια έτσι ώστε να βλέπεις τα πράγματα με μια πιο καθαρή ματιά!

 

Ώρα να μιλήσουμε για… τρίχες! Αρέσουν ή όχι στις γυναίκες; Και μερικές συμβουλές περιποίησης!